Sinifda bir cocuk vardi ama ondan hoslaniyorum ama hoslandigimi anlasin istemiyorum inşallah. Onu ne zaman gorsem utanip kafami ve bakislarimi indirdim. Cocukla surekli goz goze geliyorum. Her seferinde indirdim hatta bir sefer vucudundan taniyip yuzune bile bakmadan onume dondum. Yanlis anlamis midir?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
niye anlasın istemiyorsun çocuğa ilahi güçler falan mı söylesin şu senden hoşlanıyor diye
Ya istemiyorum inşallah onu.
bence yavas yavas supheleniyordur eger daha fazla duusnmesini istemiyorsan yavas yavas bakışlarını kacirmayi birak
Ya cok utaniyorum ayrica tanimiyorum ne yapiyim dik dik baksam da yanlis anlamaz mi?
iste o yuzden bakışlarını hemen kaçırmadan sadece duz bir yuz ifadesiyle bak
Zaten oyle yapiyorum suz bir yuz ifadesiyle bakiyorum. Sence o hoslaniyor mu?
onun davranışları nasil?
Tanimiyorum ki sadece bazen goz goze geliyorum surekli gecende kafami kaldirdim ve bana bakiyordu. Hemen indirdim.
seni begenmis ya da etkilenmiş olabilir
Cok garip bir cocuk ben basta yanlislikla hoslandigimi kacamak bakislarimla belli ettim. Gelip konusmadi bile. Kizlarla pek muhatap olmuyor. Ben de biraktim.
eger cidden hoslaniyorsan tanışmayı iste ortak arkadaşlar aracılığıyla falan
Ya istemiyorum ki inşallah. Zaten hic arkadasim da yok kimseyle muhatap olmuyorum. Basta hic bisey yapmayip sonra garip garip bakmasi cok mantiksiz. Belki de tanistiracak kimse olmadigi icindir.
cesur ol sen soyle yuzune tanışalım diye
Kanka ben uzaklassin diye cabaliyorum yuzune bile bakmayip bakisimi indirdim ki onun yuzune bile bakmayacak kadar igrendigimi dusunsun. Olay soyle oldu. Gecen de siraya gelip yan oturdum. Bir baktim o da tam karsi siradaki kaloriferde yuz yuze gelince hemen sirada 90 derece one dondum. Yuzune bile bakmadim. Ne dusunmustur?
ya cok utangaç olduğunu ya da ondan hoslanmis olduğunu
Umarim ilk secenektir. Umarim bakisini da ceker. Inşallah defolur hayatimda. Kanka nasil basaririm? Hem onu unutmayi inşallah hem de benden uzak durmasini.
dalgaya almaya calis biraz ve onu düşündüğün bir an olursa aninda kendinle alakali birsey yap mesela aklına mi geldi oje sur, maske yap
Ben dalgaya alip kalbini kirmak istemiyorum. Masallah zaten yasanmislik yok zaten. Basta kafayi fena takmistim Allah yuzume bakti resmen azaldi. Bu sefer bunla surekli goz goze geliyorum. Ne yapmaya calisiyor bu s*lak.
Hoslansan bile gelip konusur cok sosyal zaten. Basta sogum davrandi.
o zaman kendine odaklan daha cok ondan uzak durmaya calis
Uni tatil olunca iyi oldu. Allah korusun ya bir anda tanisirsa ne yaparim? O zaman nasil uzak dururum?
sen niye istemiyorsun bu cocugu
Cunku sadece fiziken cok etkilendim. Karakterine hic bakmadim. Allah korusun.
Ayrica cok etkilenmistim
tanışmayı istemiyorsan demekki sevmiyorsun asmaya calis
Inşallah sevgilisi vardir. Dua et bana kardes. O bakisimi cekisimden yanlis anlamis midir sence peki?
Surekli cektigim icin.
sanmam ama ederim dua
Sağol kardeş.