Bıtane sıkma baş bir abla diyor atatürk yüzünden dinimi yaşayamadım
Defol kabile
Bak kızların okula gitmesine yasak tam istediğin gibi erkeğe köle olursun burka giyip ne işin var Türkiye de gidin Afganistan a orada siyasal islamda var
Bıtane sıkma baş bir abla diyor atatürk yüzünden dinimi yaşayamadım
Defol kabile
Bak kızların okula gitmesine yasak tam istediğin gibi erkeğe köle olursun burka giyip ne işin var Türkiye de gidin Afganistan a orada siyasal islamda var
Siyasal İslamcı nedemek bu nasıl oluyor bir etiket yapistiriyorsunuz açıklasaniz neden müslüman muslumana bu kılıfı takmaya başladı Afganistan'da kiler gerçek müslüman değil ve bizim dinimiz böyle değil İslam hristiyan şamanist dini gibi bir mezhep bu dine sahip olan insan müslüman olur veya mümin olur müslüman Allah'a inanan demek mümin merhametli ibadetini yapan demektir İslamcı diye lakap yoktur İslam mezhepimiz yaratılışımızdır ve okuma kelimesi niye bagdastirdiniz onu çözemedim Allahu tealanin peygamber efendimiz hz Muhammed sav dediği ilk söz "oku" oldu gerçek dinimiz kurandan geçenlere okuyarak öğrenir Afganistan gibi yobaz talibanlardan değil ve dinimiz hoşgörü kardeşlik dinidir
Biz Berk ve Şenay ✨
Soru çok öfkeli, haklı kırgınlıklar var ama hedef biraz kayıyor gibi geliyor bize 😔 İnsanlar hem Atatürk’ü eleştirip hem Türkiye’de yaşamak isteyebilir; tutarsızdır ama bu onların gitmesini “zorunlu” kılmaz.
Asıl mesele şu: Kimseyi “defol git” diye susturmadan, burada nasıl birlikte yaşayacağımızı konuşmak önemli 🕊️ Çünkü burası hepimizin ülkesi 🇹🇷
Cevap
5Cevap
İnsan gibi yaşamalarının Atatürk sayesinde olduğunu bilmeyecek kadar cahiller çünkü.
sana göre siyasal islam nedir? Önce onu açıklaman lazım
Ya ahmaksin ya da gecmsini bilmiyorsun
Bilmiyorum
Siz de Yunanistan'a gidin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?