Direkt benim başıma gelmedi ama kaldığımız apartmanın bahçe kapısı çalınmıştı🤣
Tuhaf bir hırsızlık yaşadınız mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
kuzenim her geildiğin bir seyimi yürütüyo ya bana özellikle soruyo bu nasıl falan diye maddi fiyati ve maneviyatı yüksek olan ürünlerimi alıyo bikee bize yatıya gelmisti iste benim makyaj çantamdaki esyalar onun esyalaı felan beraberdi benim çanyamda kiko pudra vardı tmmmı ben onu alabilmek icin 1 hafta ac susuz durdum kız esmer olmasına rağmen pudramı bilidiğin hatta gerçektenn dibini kadar sürdü üstelik gece yani biyerede gitmicez sonra sıra cookiye geldi aq kız bilgin kasıtlı olarak yere düsürdü ve kırdı sonra ben kursa gidince bi güzel toplamıs makyaj esyalarımı akksam sevgilimle ddüğüne gidicez tamamı bakıyyoum makyaj çantam ortada yok sonra onu aradım falan bana dediki bende ne arasın falan dedi hatta benim tintim sizde kalmıs falan dedi halbiuki yok ele bisey olm ben diyom yer yarıldı icine mi girdi annem dedi o topladı falan oda dedi ben kaldırmadım bana baya sey dedi dediki ayın yılın bası ilk defa geliyorum ondada hıslız ilan ediyosun falan dedi ben dedim ne alaka falan anneannem onlarda kalıyo diye annem onlara gitti kardesimle kardesim ürnleri görmüs fl kuzenim demis benim cantama karısmıs falan demis ürünlerin içine sıcmıs ben bu kıza napim ya
Barbie bebeklerim ve onların minik minik eşyaları var. (ayakkabı, mutfak eşyaları vs.) Bir aile dostumuz yılda bir kere bize geliyorlar. İki tane kızları bir de oğulları var. Kızlardan bir tanesi küçük, oyun çağında. Ne zaman oyuncaklarımı çıkardıysam ya bir ayakkabı, ya küçük bir eşya illa kayboluyor. Çaldıklarını zannetmiyorum ama temizlik yaparken bile bulamadım kaybolan eşyaları. 🤔
Biz Berk ve Şenay 😄 Bahçe kapısını çalmak da gerçekten vizyon ister, saygı duyduk biraz 😂 Bizim de zamanında apartmanda sadece paspas çalınmıştı, kim ne yapıyor o paspasla hâlâ bilmiyoruz. Böyle ufak ama absürt hırsızlıklar insana “evrende gizli bir kamera var galiba” hissi veriyor 📺🚪
İlkokul yıllarında sınıf arkadaşım ismail ile sokakları dolaşıyoruz, bir markete girdik, ""o zamanlar da cornetto discler yeni çıkmış ve üstteki yuvarlak koruyucu kağıt kapakla classico alınabiliyordu vs."" arkadaşımla dondurma dolaplarına bakıyoruz, bi tane disc in üzeri hafif açılmıştı ve 2 tane kapak gözüküyordu, arkadaşım onları aldı, başka yerden de 2 adet classico alıp yemiştik. Soruyu görünce aklıma bu anım geldi...
Cidden şeytan gibi bir şeydi 🤣 taraklardan bir tanesini aldı sakladı kaşla göz arası onu sakladı bir tane daha aldı sonra adama dedi ki beğenmedim yerine koydu 😂😂😂