Daha önce hiç başınıza hırsızlık geldi mi?

Size hırsızlık anımı anlatmak istiyorum markette alışveriş yaparken arkadaşım büyüğüm ne derseniz artık gördüğüm bir kasiyere içimden geldiği için içecek ısmarlamak istemiştim o sırada çantamı parfüm reyonunun oraya koyup cüzdanımı çıkarmıştım tam o sırada peçeli bir kadının bana baktığını gördüm içimden neyse deyip geçiştirdim ardından kasada kasiyere içeceği verip birazcık konuştuk o sırada bu bahsettiğim peçeli kadın beni bekliyordu bana seslenip ne yaptığını gördüm dedi ne yaptım abla diye sorduğunda başbaşayız yalan söyleme tarzı şeyler söyledi ardından bana bende senin yaşlarında böyle şeyler yapıyordum dedi tabi o sırada yürüyorduk ardından abla yemin ederim çalmadım istersen bak çantama parasını ödediğim içecek haricini bulamazsın onun para üstü ve fişi zaten cebimde dedim tabi o sırada sınav yüzünden telefonu çantama koyduğumu unutmuştum gözüm sadece cüzdandaydı o sırada telefonu almış taaaaa apartmanın önünde telefonu çaldığını farkettim ardından şikayette bulunduk fakat peçeli olduğu için bulamadılar☹️

Daha önce hiç başınıza hırsızlık geldi mi?