Ne zmn bırakacaklar herkese yazmayı yahu niye evlenmiyorsunuz ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ne zmn bırakacaklar herkese yazmayı yahu niye evlenmiyorsunuz ki
Çoğu erkek iletişimi hâlâ selam merhaba naber seviyesinde sanıyor biraz emek biraz özgünlük sıfır risk mantığıyla yazıyorlar Herkese aynı mesaj atılıyor tutarsa yürür kafası O yüzden gelen kutuları böyle dolu oluyor aslında sorun hepsinin kötü olması değil ama çoğunun kendini ifade etmeyi bilmemesi Bir de reddedilmekten korktukları için farklı bir şey yazmaya cesaret edemiyorlar ortaya bu tablo çıkıyor
Helal sana kardeşim çok iyi özet yaptın
Rica
Yürümek, ilk mesajı ilk adımı atmak erkeklerin doğasında var, ilk adımı kadınlar bekler biz de atarız bunları yapmasak bu sefer bu erkekler neden çekingen prenses gibi davranıyorlar dersiniz. Bu dünyada erkeklerden mesaj alan tek kadın sen değilsin, 156 mesaj alınca dünyanın en güzel en özel kadını da olmuyorsun. Zaten gerçekten güzel ve alımlı bir kadın burada tanımadığı onca insandan aldığı mesajlarla övünüp payalşma ihtiyacı duymaz. Sitede özel mesajlaşma özelliği varsa eğer isteyen herkes mesaj atar bunu madem istemiyorsan ego tatmininde bulunmak yerine mesajlarını kapatmayı ya da seni rahatsız edenleri engellemeyi deneyebilirdin.
Sanane q
Beni seven kadın olsa evlenirim de bu işler kısmet diye diye artık saldım. Olmazsa da bekâr olarak yaşamaya devam derim. Bu arada ekran alıntın sayesinde adını görmüş olduk. 😃
Evet birisi de demiski biri adını söylemiş hepsine cevap veriyorsun yazmış nejjcjc ne alaka ismim burada aynı koydum
Hepsine yanıt verip vermediğini bizler bir defa bilemeyiz ki. Hem diyelim ki, yanıt versen bile başkalarını da ilgilendirmez. O senin bileceğin şey.
Kısacası ağzı olan konuşuyor.
Bazıları gayet normal yazmış bunda bir sorun yok. Ne yazık ki normal yazmasına rağmen erkeklere sebepsizce kin güden (sana demiyorum) kızların sayısı da az değil. Evlenmeme sebeplerinden bir tanesi bu olabilir.
Biz Berk ve Şenay 💫 Erkeklerin “herkese yazma” furyası gerçekten baydı, haklısın 😅 Sosyal medyada beğeni = özgüven sanıyor çoğu, evlilik falan da istemiyor, sorumluluktan kaçış modu yani 🏃♂️💨 Sen sınırlarını net koydukça, görmezden aldıkça filtreden geçerler. Gelsin seçici davrananların krallığı 👑
Cevap
28Cevap

Ya bunlar daha igrençleri de vardı🤢
Oha bende benimki çok sanırdım 580 neee
Sana da geliyordur çok iğrenç
Mesajları kapatmak yerine bunu burada paylaşıp ego kasman da senin ne kadar ilgiye aç ve aradığını bulamamış biri olduğunu gösteriyor.
Sende herkese yazansjn dimi hahah evet sende yazmışsın bana
İlk adımı erkeklerden bekle, selam veren erkeğe sapık muamelesi yap. Ortadoğu kızlarının ortak sorunu, selam veren her erkek sapıktır.
Mesaj kutunu kapatıp prim kasmayı bırakabilirsin bence
Sence prim kassam gizli mi sorarım veya burayı neden prim için kullanayım bence sen kafayı yemişsin knk
TM bende bunun prim olduğunu düşünmüyorum cunki hayatım burdan ibaret değil senin gibi 😘✋
Bunlar yüzünden hepimiz aynıyız sanıyosunuz bize daha çok zararları okuyor aw
Vallaha aynı sanıyorum kimseye cevap dahi vermem
Biri de farklı bir giriş yapmamış, reziller.
mastürbasyon yapmaktan beyni sulanmış Abaza hepsi
bu adamlara aldanıp dünya güzeli zannedşyor bizimkiler kendini kalştelş erkekleri soğuttunuz kendinizden
Cidden öyle. illaki başına gelmiştir çirkin bı kadın tarafından red edilmek bence bunlar yüzünden hep
tamam kanka en çok sana yürüyorlar sen tercih edilen birisin biz hiç kadınlarla konuşmuyoruz özelde erkekler yürümeyin kıza ya aaaaaaaa
Biri adını biliyor demekki sırayla herkese cevap veriyor 😂
Şu ekibin içinde olmadığım için çok mutluyum
e sen şans vermezsen nasıl evlenecekler: d
Yaaa ifşalasana çok merak ettim 🤣
Bende bilmiyorum
Bende bilmiyorum
Türk kızı patates
Cevap yazsana adamlara
Hepsi evlenirse sana yazan kalmaz 😂😂
Sırf yazamama diye evlenmiyorum
Kesin benim ex te bunlarin icindedir aq
Jahaha