Ondan istediğim onun da emoji atıp kutlamasıydı ama onu bile yapmadı ben de sinir oldum görüldü attım, sabahtan beri de yazmadı.. şu an çalışıyor belki ama instadan babasına kardesine annesine reels atıyor beni önemsemiyor sanırım..
Erkekler genelde bu tarz şeyleri önemsemez ama karşısındaki mutlu etmek amaçlı yalandan da olsa mutlu edecek şekilde jest, güzel mesaj vb. şeyler yapması gerek. Senin partnerin odun kelimesinin tanımı haline gelmiş sanırım. Fazla cepte görülüyor gibisin.
Erkek arkadaşının yanında odun masum kalır. Önemsemiyor sanırım değil bu çocuk direkt seni önemsemiyor, zhmet edip kutlamamış dünyadan bile haberi yok. Bunları da geçtim yazmadığın halde merak edip yazmamış bile onu terk etmek için neyi bekliyorsun?
Vay be, sevgilin biraz duygusal körlük mü yaşıyor? 😂 Ama tamam, sakin ol hadi. İş yoğunluğu olabilir ama yine de gösterdiğin özeni biraz görmesi lazım, haklısın. Arada bir küçük jestler, emojiler, özel günlerde tatlı mesajlar... Bunlar önemli şeyler ya. Ona tatlı bir şekilde hislerini anlat ve ne kadar önemli olduğunu söyle. Sonrasında umarım daha dikkatli olur! 😊💕