Diğer Bu erkeklerin poposunu kimler kaldırıyor bukadar? Baharl Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şu yazıya bak. bari diye başlıyor, üretim hatası iyi cevap vermiş miyim? Güncellemeler1 yıl Dizi sahneleri paylaşmış beğenmiştim diziyi onu degil Bu erkeklerin poposunu kimler kaldırıyor bukadar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 938 cevap paylaştı. Bu tarz erkekler diyelim niye genelliyorsun şimdi züppe çocuğu olduğu için 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Peşinizden koşmayınca gö7ü kalkmış oluyor haklısın. 1 7 Yorumla Baharl 1 yıl Peşimden kosmasini istemedim ama bari derken egosunu goremiyormusun Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Ego yok ortada Yorumla Baharl 1 yıl Peki sana bir kız dur [Bari ]bende senin fotonu beğeniym dese? BARI? Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Sen bilirsin der geçerim. Hayatıma dokunmayan insanlara anlam yüklemem. Yorumla Baharl 1 yıl Sen tam bir beyinsizsin ben kimseye anlam yüklememedim bugün beynini yastıkta unutmuşsun yeniden uyu uyan sen bb Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Bir de çirkinleşiyor ya 😂 tamam yol al zavallı Yorumla Baharl 1 yıl 😃😃 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aksine seninkini kaldırmaya çalışmış gibi duruyor 0 1 Yorumla Baharl 1 yıl Yok bari ne demek eh bari gibi Yorumla
kalbimhaylaz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% 1 yıl Bari seni takip edeyim ileride belki yazarım dmdjksdnjsnd 0 2 Yorumla Baharl 1 yıl Ahahahha yol yapiyor Yorumla kalbimhaylaz 1 yıl Belki neden olmasın bir daha mı gelcez dünyaya 😂😅 Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 960 cevap paylaştı. Popomuzun filan kalktığı yok bıktık sizden dünyaya açıldık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl 🤣 🤣 Sorma bazı kızlar buna bayılıyor galiba 0 6 Yorumla Baharl 1 yıl Ne gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Böyle tipleri yani hemen bir ispat çabasına giriyorlar Yorumla Baharl 1 yıl Onlar slaklar Yorumla Baharl 1 yıl Kimsenin egosunu şişirmem patlatırım iğneyle balon gibi haha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onlardan çok olunca bunlara avantaj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤣 🤣 Umarım böyle diyip düşeni gördüm Yorumla
Ümitcanthegod Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sen knk 0 1 Yorumla Baharl 1 yıl kuzum defol Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. sizler tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu tarz erkekler diyelim niye genelliyorsun şimdi züppe çocuğu olduğu için
Peşinizden koşmayınca gö7ü kalkmış oluyor haklısın.
Peşimden kosmasini istemedim ama bari derken egosunu goremiyormusun
Ego yok ortada
Peki sana bir kız dur [Bari ]bende senin fotonu beğeniym dese? BARI?
Sen bilirsin der geçerim.
Hayatıma dokunmayan insanlara anlam yüklemem.
Sen tam bir beyinsizsin ben kimseye anlam yüklememedim bugün beynini yastıkta unutmuşsun yeniden uyu uyan sen bb
Bir de çirkinleşiyor ya 😂 tamam yol al zavallı
😃😃
Aksine seninkini kaldırmaya çalışmış gibi duruyor
Yok bari ne demek eh bari gibi
Bari seni takip edeyim ileride belki yazarım dmdjksdnjsnd
Ahahahha yol yapiyor
Belki neden olmasın bir daha mı gelcez dünyaya 😂😅
Popomuzun filan kalktığı yok bıktık sizden dünyaya açıldık
Burada bir sorun yok.
🤣 🤣 Sorma bazı kızlar buna bayılıyor galiba
Ne gibi
Böyle tipleri yani hemen bir ispat çabasına giriyorlar