+1 yılben mecbur kol bacak hariç alıyorum çünkü sakalım göğüs ve ense kıllarımla birleşir yoksa saç sakal zaten uzatmıyorum bi ara şuna dönmüştüm çünkü

bir de arkadaş benim kıllar kıl gibi sert kıvır kıvır da değil bayağı bildiğin köpek kürkü gibi yumuşacık ve düz ondan kurt adam demesinler diye kol bacak hariç ful tüysüz tutuyorum saç sakal da en fazla kirli yoksa sıfır saç da en uzun şu

en kısa da şu 2 si arasında gidip geliyor

arkadaş sevileceksek adam gibi sevilelim kurt köpeği gibi değil, aslandan bozma bir yaratık olmaya da niyetim yok belki 40 dan sonra bakarız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Daha ne istiyorsun 🤔
Maymundan geldik diyen insanların daha az kıllı beklemesi bir tasarımı gerektirir🤔
İnşallah bir sonraki Güncelleme de bunu dikkate alırlar.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Valla eşimin kendi isteği, kendi zevki nasılsa en iyisini o bilir. Alcaksın dediği yerde alır, öyle dursun dediği yerde bırakırım. 😃 O nasıl isterse her şey öyle olur. Baktığında, gördüğünde sarıldığında kendisini mutlu hissetmesi önemli çünkü o benim eşim 😃
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kollar ve bacaklar dışında erkekte kil sevmiyorum. Koltuk alti, genital bölge, gogus bolgesi tertemiz olmali. Sirtta omuzlarda bel kisminda olan killardan bahsetmiyorum bu hormon bozuklugu ya da genetik. Zaten o bolgelerde kıl varsa çare bulmalari lazım. Bugune kadar gerçekten temizligine, bakımına, kıl olayina dikkat eden bir erkek arkadasim oldu. O da baba tarafindan hollandali anne tarafından türktü. Bizim erkekler maymun gibi gezmeyi marifet sayıyorlar ama o kadar igrenc duruyor ki. Turk bir erkek arkadaşımda biraz yakinlasmistik gomlegini cikarmisti killari görünce hem gogus bolgesinde hemde koltuk altinda yogun olmasa da vardı libidom yerle bir oldu geri çekilmiştim. Gercekten erkeklerde dikkat etse iyi olacak. Bu olayin erkeklikle ilgisi yok. En basta kendine sonra karşıdakine saygiyla alakasi var. Kıl ellemek istesem gider kedi kopek ellerim erkek değil.
10 Yorumla
+1 yılErkeğim diye kendilerini salıyorlar işte. Hayat onlara güzel anasını satayım. Sıfır zahmet.
41 Yorumla
Soran+1 yılYa neresi güzel. Iyy bizde bir tüy görse laf ederler ama aynaya bakmazlar maymun olduklarını görmemek için. Ben kendimde bir kıla katlanamıyorum onlara hiç
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlar kaşını bıyığını almayı 3 gün geciktirsinler bak nasıl eleştiriyorlar ama kendileri asla almazlar erkek olmak bunu gerektirir falan derler, erkekler de bir zahmet gerekli yerlerini alsın bu cinsiyetle değil de bakım ve temizlik için önemli ayı gibi gezmeye gerek yok biz nasıl her şeyimizi özenli yapıyoruz her yerimiz bakımlı siz de 10 da birini yapıp azıcık dikkat edin
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekler şöyle ki hani kendilerine bakım yapmayı bir şekilde temizlik yapmayı kendilerinde kadınlık gibi zannediyorlar işte bir erkek kendini temizliyorsa kadındır filan böyle dalga geçiyorlar o yüzden kimse birbirini temizlemiyor eminim yani aslında onlar da bundan çok rahatsız oluyorlar ama laf olmasın diye temizlemiyor çünkü kimse kıllı bir vücut ile rahat edemez ister erkek olsun ister kadın
10 Yorumla Kol ve bacak kıllarını ile uğraşacak halim yok. Erkekler ile ilgili senin gibi düşünmeyen çok kişi tanıdım.
13 Yorumla
Soran+1 yılYa aşırısı kötü, normali neyse
- Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılKılını alan erkeklere de gay muamelesi yapıyorlar anlamadım 🤔🤣
23 Yorumla
Soran+1 yılTamamen sıfır mümkün değil zaten ama yumak da olmamalı
- +1 yıl
Bende kıl pek sevmem çünkü beni özellikle yazın çok rahatsız ediyor şahsen.
- +1 yıl
ya kıskanıyorlar da ondan. herkes kendileri gibi mağara adamı olsun istiyorlar.
+1 yılBir de Kadınların kılsız olmasını isterler maymunlar 😀
70 Yorumla
+1 yılEvet cidden böyle. Nedenini de biliyorum... Erkekler onları daha erkeksi gösterdiğini düşünüp bunların kadınları etkilediğini düşünüyorlar. Sanırım mağara dönemindeyiz falan sanıyorlar. 😂 Oysa ki medeni ve salon erkeklerinden hoşlanıyoruz genel olarak keşke { [ ( “ B - İ - L - S - E - L - E - R ” ) ] } hahah 😁
00 YorumlaAnladım bacı gardaş 😂
11 YorumlaHaklısın bacım ya sırtı halı gibi olan erkekler var Bi zahmet gidip epilasyon yaptırsinlar. Kızlara kılların çıkmış demeyi bilen tayfaya özellikle belirterek söylüyorum mide bulandırıcı killariniz
10 Yorumla
+1 yılBu bey baya hoş onda bile iyi durmamış ben kılsız seviyorum
40 YorumlaBen yıllardır lazer epilasyon yaptırıp kıllardan kurtulmak istiyorum. Ailem ve boomer neslinden akrabalarım "erkek kıllı olur" deyip izin vermiyorlar. Bir gün evleneceğim kişiyi bulursam onu bahane edip hemen lazer yaptırıcam.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi bekleme kimseyi de dinleme, haber vermek zorunda mısın. Zaten yuzde yüz çözüm değil ama en azından faydası olur
Kıl tüyden arının yani. 😃 Orman gibi ne öyle demi. 🤣🤣🤣
Çok şükür bakıma bile gerek duymadım. 😃 Kıl tüyden gına gelirdi. Çok şükür yok...10 Yorumla
+1 yılDoğru haklısın, çoğu kadın kollarındaki kılı almıyor. Bence görüntü kirliliği, lütfen koldaki kılları alın. :/
10 YorumlaHaklısın bende hiç sevmem ama kıllıyım alıyorum sonuçta yalında epilasyona gitcem.
20 YorumlaBenim göğüsümde 3-5 kıl var, sırtımda hiç yok. Kollar ve bacaklar da hafif kıllar var.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya artık alıyorlar. almayanlara yol ver direk. göğsüne sırtına lazer yaptıranları bile var. arayıp bulmak lazım sadece. koltuk altını almayan zaten artık zaten yuh. pis...
10 Yorumla
+1 yılBazı erkekler cidden orman erkeği gibi hiç yakışmıyor
10 Yorumla
+1 yılbenim hoşuma gidiyor tüy yumaklari
ama koltuk alti ve ozel bolgede asla olmamali iyk60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar kilsiz olmali kadinda kil tuy olur mu diyen erkekler yorumlarda baya aglamis ya
40 YorumlaSanırsın sen bulunmaz Hint kumaşısin...
Erkekler saç sakal bence gayet Seksi duruyor tabii özel bölge ve bacak olabilir41 YorumlaE insanın doğası gereği çıkıyor bizim yapabileceğimiz bir şey yok 😂 tabiki de almasından yanayım ama alıp almaması biraz da kişinin kendisine kalmış bir şeyy
02 Yorumla- +1 yıl
Antalyada 6 sene önce bir turist görmüştüm, kolunun altındaki tüyler saçlarımdan uzundu abartmıyorum. herhalde 10 senedir böyle bir zahmete girmemişti herif. Hiç unutamam o gün yemek yememistim adeta
- +1 yıl
@zDeliFişek abicim bi kendisine bakma zahmetinde bulunsaymış keşkee
+1 yılDöşü gılli erkek yaniii sevdiğim adamsa pek gözüme batmaz da böyle 3. kişi gözüyle bakarsam istemem 😂😂😂
10 YorumlaBen belli bölgeler için lazere gidiyorum da, çok acıyo beee
03 Yorumla
Soran+1 yılAcıyor diye maymun olmaya gerek yok nasılmış bizi de anlayin işte
Soran+1 yılAcısın bizim canımız yokmu. Ben kendimde 1 kila katlanamıyorum erkeğe nasıl tahammül edelim
Güzellik & Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Sevende var ama niye seviyorlar o belli değil. çorbada çıkan kıl ıyyy diyen sevenler her halde kıl yalıyorlar.
01 YorumlaNapak bea sen bide dusta veya denizde gor bi yapitimi bembeyaz beden bile kapkara oluyo sanirsin goril var karsinda
00 Yorumla
+1 yılkılsız sevmıyon kıllı sevmıyon ortasınıda kım bulcak sana
02 Yorumla
Soran+1 yılBulunur belki
- +1 yıl
bulunurda hayat kısa 20-40 yaşadın yaşadın boş ver takılma bu kadar.
+1 yılsarışınlara göçmenlere falan yazıl onlar kılsız olur
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya, sarışın da benlik değil
+1 yılKS nin kapak fotosuna yerleştirdiği adamkar gibiyseler kıllı olmalarında sakınca yok hkbnbn
30 YorumlaYaratılış diye bir şey var bazı şeyler seçenek olarak sunulmuyor insana
10 YorumlaKıllı dozunda seviyorum erkeksi geliyor ama bakım şart🙈 misal kol altı, özel bölge ve bel kılları aşırı mide bulandırıcı
10 YorumlaKıl doğal olan. Bir şey makyaj ile kıyaslandığında acayip fark. Var
00 Yorumla
+1 yılMaymundan tek farkım gotumde de kıl olması. Benim hoşuma gidiyor kızlar sevmezse ne yapayım, keseyim mi yani.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 448 cevap paylaştı.
m +1 yılYa aslında tam hatırlamıyorum ama kıllı erkek merhametli olur derler. Babam gibi istisnaları sayma
02 Yorumla- +1 yıl
@Zeusscuk 😂😂
+1 yılBenim gögsümde yok 🤭
12 Yorumla
Soran+1 yılGerisi harita mı
- +1 yıl
One demek kız😄
testesteron yüzunden tabi ki😊göğüsteki ve beldeki hoş aslında
11 YorumlaLan Turk kizi kadar canım yok abi lan sen kizsin kiz sende niye kil olsun mk
00 Yorumla
+1 yılCok fazla killiysa bence erkekte epilasyano felan gitmelidir ust vucut icin benim oyle bi sorunum yok sükur bu arada sakalimiza laf ettirmeyiz sakal erkegin Aksesuaridir 😁
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diye diye, millet kendini sultan Sülüman ilan etti ya☹
- Güzellik & Bakım konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılBedenini millete sergilemeyecek olsan kendine bakmazsın kalkıyorsun erkeklere konuşuyorsun
00 Yorumla
+1 yıl0 kıl da itici erkekte, hıjyenli olmalı ama orta olmalı ayı gıbı de olmıcak
10 Yorumla
+1 yılKol ve bacakları kesmiyorum ama gövde ve sırtı kesmeye çalışıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen cillop gibisin mi?
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet, bir kıla tahammül etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılUmmm lokum diye seni yerim o zaman
Soran+1 yılSen kıllı isen çok beklersin😕
Cevap sahibi+1 yılHaha bakimliyiz biz tatlim
Soran+1 yılHerkes öyle söyler
Cevap sahibi+1 yılSen biraz kil tuy birisin sanki
Soran+1 yılYok ya o kadar değil, zaten biscolata erkeği de hoş değil tamamen yolunmus ama fazlası da sıkıntı. Konu tamamen bu
Cevap sahibi+1 yılHa iyi o zaman sorun yok. Sen kac yasindasin ki
Soran+1 yılGördüğün yaş🤣
Cevap sahibi+1 yılHey allam ya. Evet gordum ben gorcegimi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de döş kılından hiç hoşlanmazdım ama 365 day filminden sonra hoşuma gitti
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsol fotodaki çok tahrik edici bence ama hepten de tarzan gibi olmasın yani
10 YorumlaMide: E biz kalkalım o zaman
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVallahi kıllı seviyorum öyle deme ya şimdi erkeklerin çoğu gider aldırır olmasın öyle şey
00 Yorumla
+1 yılGit hemcinslerinle seviş. İlla erkek olacak diyorsa translarla seviş nedir zorun anlamıyorumki gerçekten. Kılsız kadın sevmiyorum desem hoş olur mu. İnsanın doğası bu
00 Yorumla
+1 yılErkek dediğin kıllı olur 😀😀
32 Yorumla
Soran+1 yılYine bir züğürt tesellisi geldi☹
- +1 yıl
Ah canım kıyamam senin için tüm erkekler heryerimizi aldırırız züğürtlükten çıkarız mutlu olursun sende 😀
+1 yılyoo ben kıllı değilim genellemeni hamhum yedim
10 YorumlaKış uykusu anca uyanıyorlar
10 Yorumla
+1 yılHarbiden ya ayı gibiler bazıları qkwldkd
10 Yorumla
+1 yılAy Allahım gözümün nuru kaçtı. Bu ne be?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizede bir beğendireemedik kendimizi işinize geliyorsa
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle fotograf taki olacaksa ben varım kıllı sevmeye 😂
20 Yorumla
+1 yılhadi şimdi sevgilin yokken senın de her yerın kıl ıcındedır:) sankı devamlı agda yapıyosun:)
02 Yorumla
Soran+1 yılLazerli yıllardır ve bir kıl gormeye tahammülüm yok. Bilip bilmeden konuşma
- +1 yıl
sallaaaaaa şerife bacııııııııııııııııııııı:))
Yazın sadece göğüs kıllarını alıyorum bacak ve kolları almam sakal bıyık zamanı gelince kesiyorum
00 YorumlaBabanızın yanlışlıkla dogurttuğu bir canlı olduğunuzu belli etmeyin bu kadar.
08 Yorumla
Soran+1 yılAhaha, bu kadar içine oturdu demek yazık
Soran+1 yılGayet iyi anladım merak etme
Soran+1 yılSize de yakışıyor değil bu sözler
Soran+1 yılSizler kadında bir tüy bile istemezken yumak gibi birine katlanmak kolay değil. Dalga geçmek Hicbir konuda olmaz
Gerekli yerlerin kıllarını aldıktan sonra geri kalan yerler kıllı olsa ne olur olmasa ne olur... :/
04 Yorumla
Soran+1 yılTabin tabi, züğürt tesellisi. Kadında bir tüy görseniz dünya laf.
Soran+1 yılBen kendime katlanamıyorum bir tüyb olsa maymuna nasıl katlanayim. Sitede bu dünya laf edersiniz ama sorularda yok şöyle olmalı yok böyle
+1 yıl... çünkü biz onları kıllarıyla seviyoruz🤗 (Ben sevmiyorum😑)
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne