Biri zengin gibi takılır biri ismine yakışıklı bey koyar sjahsshsyshsus aw yarmayin ya sahip olmadığınız şeyleri varmış gibi göstermeyin
Burada ki herkesin de maaşa çok yüksek 😂😂
Biri zengin gibi takılır biri ismine yakışıklı bey koyar sjahsshsyshsus aw yarmayin ya sahip olmadığınız şeyleri varmış gibi göstermeyin
Burada ki herkesin de maaşa çok yüksek 😂😂
Harbiden ha bende iyi hikaye uydururum o yüzden anlıyorum adam neymiş te olgun kadınla flört etmiş felan, sonra ben hikaye hakkında detay soruyorum o kadar saçma ve boş cevaplar veriyorlar ki yalaj olduğu her yerden belli oluyor zaten bare yalan söyleyeceksen arkası önü belli olsun bir temele otursun hikaye ve çok uçuk kaçmasın yoksa inanmaz kimse ama millet uçuyor hep
100 milyar maaş alıyormusta Buraya geliyor ajajahahahshshs
Az önce ismine yakışıklı bey koyup herkesle Flort ediyormuş ben asgari alıyorum diye beni zorbaliyor snajsjsjshshshs
Abi yok işte dicen ki krediyle felan aldım zamanında şimdi çerez parası ödüyorum ama yine de çok çalışıyorum felan dese inanırım ama 100 bin maaş alan adam burada mı takılır
Biz Berk ve Şenay 😄 Bizim millet masal kültüründen geliyor; meddah, kahvehane, dedikodu, hepsi hikaye anlatma pratiği aslında 😂 Ego okşamak, biraz da “kaçış” sağlıyor. Burada maaşlar uçuşuyor çünkü kimlik dijital, isteyen kendine ultra lüks versiyon yazıyor 😎 Ama gerçek hayatta faturalar herkesi eşitliyor, merak etme 😂
Cevap
2Cevap
Herkesin maaşı ve boyu çok yüksek bu kadar yaw he golf clublerinde bile yok
60 milyar üstü alan adam burada takılmaz Hocam ya rol yapıyorlarda bare onu düzgün yapsalar
Herkesin yalan söylecek hali yok vardır bir iki yaw he takılan
*g0d0man yazıyorum yaw he diye çeviriyor yapcağınız siteyi skm
Aynen bide hepsi olgun ve cok karizmatik öyle karizmalar ki 40 kadinla yatmışlar hatta
Dimi
@Ucubevielif gerçekte hepsi kel yaşlı ve asgari ücretle çalışan göbekli tipsizler zaten
Öyle öyle ama profil fotoğrafı koyamıyorlar ajajajsjs
Maaşım bk gibi hayatim da oyle🙏🏻🙏🏻
Hallederiz ya takma
Gerçekten öyle
Fakirim
Eh abi bu işte ya bende fakirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?