Hikayelere kalp atmakta ki amaç ne? Fotoğraf beğenme gibi story beğenme mi tanışma isteğimi?

Hikayelere kalp atmakta ki amaç ne? Fotoğraf beğenme gibi story beğenme mi tanışma isteğimi?

Kalbime dokundun, senden etkileniyorum çok hoşlandım, tanışıp daha yakınlaşalım demek istemiş. Koz. Haydi yine peşinden koşanlar var tatlım. 🤪🌸😎
Bir kere kızın biri kalp atmıştı
Onunla konuştum hiç bir şey olmadı gitti kız
Hayır değilim ama çok iyi konuşuyorduk
Onun üstüne titiriyordum seviyordum
O ise biriyle daha konuşuyomuş ona gitti
Neyse boşverelim bunları
Cevap
20Cevap
Kalbimi bırakıyorum şuraya, ne yaparsan yap demek.😅
Tanışma isteği ne alaka. Bu kadar dar açıdan bakmayın arkadaş.
Atmış olduğun fotoğrafı beğenmiştir, ilgisini çekmiştir. Paylaştığın müziği çok seviyordur, manzara çok büyüleyici gelmiştir. Komik bulmustur. Onlarca sebep var.
Seninle tanışmak istemiyorum bir amacım yok ama sonuçta herkes insan dışarıda görebilirim belki. Türkler neden Rusları çok seviyor biliyor musun sizin kadar kötü değiller
Kuru havada nem kapanlarda bugun 😂
Hep dengesiz erkeklerin yüzünden bunlar , gereksiz özgüven yüklediler vasıfsız kadınlara ve sonuç bu
Storyde genelde kendimi paylaştığımdan tanıdıklarım beğendim manasında kalp atar. Tanımadıklarımı takip etmem burası dışında
Hikayeyi beğenmek anlamına geliyor.. bunu neden mesele haline getirdiniz? Bu özelliğin üzerinde yazdığı gibi “bu hikayeyi beğen”
Öfff her şeyden bi ima çıkarmayın ya 😂Sizin yüzünüzden napıcağımızı şaşırıyoruz.
Story begenme bu. Yanlis anlamaya gerek yok
Attığın şeyi beğenmişlerdir kalp atmışlardır. Kalp sevdim demek değil mi
Valla ben hiç ciddiye almıyorum attığım herhangi bi postu beğenmekten farkı ne ki
Beyaz maden derken yanlış anlaşılmasın kuvars madeni😂
Yav abaza erkek işte hemen popişin kalkmasın
Kalkmadı zaten
Instagram da fotoğrafını beğenme gibi düşün beğenmişler
Sana yürüyorlar bro (bilmem kaçıncı fotolu sorunla ego tatmin etmek bu sayamadık)
Örneksel ekledim anlamayanlar olabilir diye sonuçta herkes Instagram kullanmıyor
Baba sen hep böylesin hani
Yarım yamalak yazıncada anlamadık yazıyorlar
Onunla alakalı değil bence ben öylesine resmi veya başka şeyi güzel bulduğum için beğeniyorum
Tanımadıklarını ekleme ozaman?
Amacın ne olduğunu sordum
Amacı seni Hac'ca göndermek olmadığı kesin
922 izlenmen mi var bunun modasi gecti y’a ezik oluyo artik en fazla 50 takipci artik
Modayla ilgilenmiyorum kendimle ilgileniyorum canım.
O görüntülenme ne mahallenin muhtarı mısın mübarek
Hee😂
Vakıf kursak o kadar üyemiz olmaz a*k
Kalp atmak seviyor anlamına gelmiyo
Storiyim sevdim demek oluyor
Seninle viski içmek istiyor.
Yürüme, sevişme arzusu
evlenme teklifi bence
alev atanları var bunların bir de 😂
Kalp atanlara sorsana kanks.
O pembe ruj cokmu aradin
Hoşuna gittiyse beğenebilir.