Hikaye konuları örnekleri paylaşır mısınız? Bir konu bulsam devamı gelecek beyler, bayanlar...Hikaye konusu arıyorum. yardım lütfen! Örnek hikaye konuları önerilerinizi bekliyorum. Özellikle yaratıcı hikaye konuları olsun lütfen.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hikaye konuları örnekleri paylaşır mısınız? Bir konu bulsam devamı gelecek beyler, bayanlar...Hikaye konusu arıyorum. yardım lütfen! Örnek hikaye konuları önerilerinizi bekliyorum. Özellikle yaratıcı hikaye konuları olsun lütfen.

Günümüzde internetin yaygınlaşması ile beraber insanlar artık içerik üretme açısından hiç olmadığı kadar verimli bir hale geldi. Binlerce kaynak internet sayesinde elimizin altında iken tek yapmamız gereken biraz özgüvenle masanın başına geçmek ve bir şeyler yazmak. Bu bir şiir de olabilir, müthiş karakterlerin ve mekanların anlatıldığı bir hikaye de olabilir.
Esasında bakıldığında da hikayeler işte bu yüzden diğer yazı ürünlerinden daha kolaydır. Çünkü hayal gücünüz neyi isterse onunla ilgili bir hikaye yazabilirsiniz. Sizi zorlayacak kurallar da yoktur. Adeta tek sınırınız aklınızdır. Tek yapmanız gereken gerçekten içinize sinen konular bulmaktır. Ben şimdi size hikaye konuları da önereceğim.
Dostluk ve fedakarlık konuları hikayelerde sıkça işlenen ve aslında iyi iki tane yazılmış karakter ile de okuyucunun gönlünde taht kuran konulardan biridir. Özellikle fedakarlık hikayeye daha çok dram ekleyecek ve okuyucunun gözünde hikayeniz unutulmaz olacaktır.
Paylaşmak tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi hikayelerde de sıkça karşımıza çıkan konulardan biridir. İster hayvanlar dünyası, ister gerçekçi bir hikaye ister ise hayal gücünüz nereye gitmek isterse orada mutlaka paylaşmanın önemi ile alakalı bir şeyler yazılabilir.
Aşklar her bulunduğu yerlerde okuyucuya daima iyi şeyler hissettirir çünkü gerçekten de çok güzel bir şeydir. Ama her hikaye mutlu sonla bitmeyeceği gibi her aşk da gerçekleşmez bazen. İmkansız aşklar bazen bir hikayeyi okuyucunun gözünde çok iyi bir konuma getirebilir. Uğraşıldığı zaman aşktan yana harika hikayeler yazılabilir.
Yine gerçek hayattaki bir başka motif olan, hayatın vazgeçilmezlerinden biri olan sevginin hikayelerde de sıkça karşımıza çıktığını görürüz. Çünkü insan sevmeden, bir şeylere sevgi duymadan ancak ve ancak hayatını monotonlaştırır ve hikayelerde de tıpkı gerçek hayattaki gibi sevginin iyileştireceği pek çok yara vardır. Bundan çok güzel hikayeler çıkabilir.
Arkadaşlık insanlık tarihine bakıldığında insanın topluluk olma ihtiyacının en küçük yapıtaşı olarak görülür. Arkadaşa sahip olmayan birinin de çok mutlu olacağı pek söylenmez. Hikayelerde de arkadaşlık motifi sürekli karşımıza çıkar ve bazen birbirlerinin sırtını kollarken bazen ise bir iç kavga olarak karşımızda olurlar.
Aile, bir insanı tanımlamada onun en değer verdiği insanları ifade eder. Hikayelerde de bu konu genellikle dayanışma ile birlikte işlenir ve aileler mutlaka birbirinin sırtını kollarlar.
Aile her ne kadar önemli ise aile bireyleri de bir o kadar önemlidir. Öyle ki evin direği baba denir ama annenin yokluğu özellikle çocuklar için felaket olur. Pek çok hikayede de annenin yokluğu üzerine yazılan dramalar meşhurdur.
Sevgi ve aşk her yerde görülür. Hikayelerde bile sıklıkla karşılaşılır. Ama sonsuz bir aşkın olmaması hikayelerde pek işlenmez. Bu aslına bakılırsa okuyucunun da çok sevmediği bir şeydir ama gerçek olan da budur. İyi bir karakterizasyon ile bu konu çok iyi bir dramatik hikaye olabilir.
Türk Aile Kültürü, pek çok değeri ve motifi ile hikayelerin adeta baş tacıdır. Misal bunları temsilen her hikayede evde bir büyük dede veya nine olur. Onlar hatırlatırlar bu kültürü okuyucuya.
Gelenekler insanların geçmişten günümüze taşıdıkları hediyelerdir ama çoğu zaman bu geleneklerin pek çok aşka, arkadaşlığa ve dostluğa da engel olduğu görülmüştür. Her hikayede karşımıza çıkan bu tema eskiciliğin/gelenekselciliğin hiç de iyi sonuçlar doğurmayacağı hepimize göstermiştir. Güzel bir hikaye konusudur.

Rüyada çocuk onunla tanışsın aşık olsun sonra rüyasında gerçekteki koma haline temasta bulunulsun çocuk artık gücünün kalmadığını düşünürken kız ona destek olmaya ve onu dayanmaya teşvik etsin. çocuk tam mücadeleden vazgececekken kız onun elinden tutsun ve sevgisiyle güç versin o sırada koma halindeki gencin tedaviye cevap verişi vs gibi konuları da araya sıkıştır sonra çocuğu uyandır uyandığında rüya olduğunu farketsin ve üzülsün. o üzülürken kız da tabi durumdan haberi olduğu için onu bulmaya çalıssın ve bulsun sonra da gökten üç elma düşsün :D
yaa bir soru sordun ruh halimi bozdun vallahülazim :D
Bu çok romantik olur ne yaptın :D
Tren istasyonunda tek başına oturan orta yaşlarda bi kadın. Boşluğa bakar uzun süre (sanat filmlerindeki gibi) ve sonra aniden çantasından çıkardığı silahla intihar eder. Hikaye burda başlar (aslında biter).
Lineer olmayan bir kurguyla (bence retrospektif iyi gider) kadının intihar etmesinin sebeplerinin anlatıldığı bi hikaye olabilir.
Kullanıyorum. Kesinlikle çok güzel bir kurgı
seninkinide kullanmıyorum
@UçanLeydi size hikaye lazımsa , ben size hikaye verebilirim
@baharseray size hikaye lazımsa , ben size hikaye verebilirim
@Ayvacika eğer hala bir hikayeniz varsa bana verebilmeniz mümkün mü
@minikbırkoalaa var ismi altın çağ ölümsüzlüğe giden yol , googela yazınca çıkıyor , ordan alabilirsiniz
(...)
Saat gecenin üçüydü. Kapı çalmış, uyanmıştım. Kapıyı açtığımda karşımda Bay Scott vardı. Bana birşey anlatmak istediğini söyleyip içeri girdi, koltuğa oturdu. Şaşırmıştım. Ben de koltuğa oturdum, anlatmaya başladı :
" 13 Ağustos 1997. Sıcak bir yaz günüydü. Ben yine görevdeydim. Yine bir istihbarat göreviydi. Amacım Paris'teki bir aile hakkında bilgi toplamaktı. Aile 3 kişilikti. Bay ve Bayan Allen ve çocukları Joseph Allen. Saat 06.47'de Bay Forbes koşu için evden ayrılmıştı. Benimle beraber göreve gönderilen iki arkadaşım daha vardı. Onları Bayan Allen ve Joseph'in yanına bıraktım. Ben ise Bay Allen'ı takip etmeye başladım. Her zamanki rotasından sapmış ve daha hızlı koşmaya başlamıştı. Sanki birini kovalıyor yahut biri onu kovalıyor gibiydi. Birkaç dakika sonra onu kaybettim. Geri dönmeliydim. Hem arkadaşlarımdan da cevap alamıyordum. Onların yanından ayrılalı tam 1 saat olmuştu. Her zamanki buluşma yerimize gittim. Kapıda bir zarf asılıydı. Zarfın içinde...
Devamı akgblog. cf adresinde
Girilmiyorsa VPN kullanın
Kocaman elleriyle kadını yerden kaldıran adam kadına sordu:"İyi misiniz?". Kazanın şokuyla hala titreyen kadın yüzündeki çiziklerden sızan kanları koluyla sildi, "iyiyim" dedi ve toplanan kalabalığa sordu:"Plakasını alan oldu mu?". Acıyan gözlerle kadını inceleyen orta yaşlı bir bayan cevap verdi:"Evet! Ben gördüm!"
(...)
Saat gecenin üçüydü. Kapı çalmış, uyanmıştım. Kapıyı açtığımda karşımda Bay Scott vardı. Bana birşey anlatmak istediğini söyleyip içeri girdi, koltuğa oturdu. Şaşırmıştım. Ben de koltuğa oturdum, anlatmaya başladı :
" 13 Ağustos 1997. Sıcak bir yaz günüydü. Ben yine görevdeydim. Yine bir istihbarat göreviydi. Amacım Paris'teki bir aile hakkında bilgi toplamaktı. Aile 3 kişilikti. Bay ve Bayan Allen ve çocukları Joseph Allen. Saat 06.47'de Bay Forbes koşu için evden ayrılmıştı. Benimle beraber göreve gönderilen iki arkadaşım daha vardı. Onları Bayan Allen ve Joseph'in yanına bıraktım. Ben ise Bay Allen'ı takip etmeye başladım. Her zamanki rotasından sapmış ve daha hızlı koşmaya başlamıştı. Sanki birini kovalıyor yahut biri onu kovalıyor gibiydi. Birkaç dakika sonra onu kaybettim. Geri dönmeliydim. Hem arkadaşlarımdan da cevap alamıyordum. Onların yanından ayrılalı tam 1 saat olmuştu. Her zamanki buluşma yerimize gittim. Kapıda bir zarf asılıydı. Zarfın içinde...
@BlackBlood992019
VPN kullanmama rağmen giremedim.
Hikayenin tamamı lazım bana.
1. Aşk-ızdırap- kavuşma.
2. Aşık olup da kavuşamayıp hayatına güzel devam eden.
3. Cevre baskısı varken kendine güzen kazanan birinin başından bir olay geçirebilrsin...
ne bilim daha fazla yazabilseydim zaten yazar olurdum :)
Ölen insanların ölmeden önce ki son günlerinde neler yaptıklarını ne yaşadıklarını araştıran bir araştırmacının başından geçen olayları yaz. Bütün ölümlerde ortak bir nokta olduğuna inanan ve araştırmasını bunun üzerine yapan bir araştırmacı.
Ben 7 ayrı karakterin olduğu, Türkiye'nin farklı yerlerinde geçen, herkesi ortak bir noktada birleştiren, doğum-yaşam-ölüm üzerine bir hikaye yazıp şu Bulut Atlası'nı çekenleri utandırmak isterdim...
Kullanabilir miyim
gece 4.. telefon calıyo.. önce ruya zannediyorum. ikinci ücüncü calıştan sonra kendime gelip telefona uzanıyorum. tanımadığım bi numara.. açıyorum merakla. tanıdık bi ses birazda telaşlı. "intihar etmeye kalktı. hastanedeyiz şimdi, durumu ağır" diyo. şaka olabiliceğini dusunuyorum once ama heryer zifiri karanlık ve ses o kadar inandırıcı ki, arkadaşlarımdan biri boyle bi şaka yapmaya cesaret edemezler bana. zira çokta arkadasım yok ya, neyse..
kalkıp elimden geldigince hızla giyinmeye başlıyorum. kafamda o kadar çok soru varki; ama çoğunun içinde "neden" var.. tam kapıdan çıkıcam aklıma hastaneye neyle gidiceğim geliyo. son borçları kapatmak için mecburen satmıştım 3 hafta önce arabayı. buraya geldiğim arabayı almak geliyo bi anda aklıma ama alırsam bir daha görüşmem gerekecek, tek geceyle kalmıcak. taksiyle de burdan 60 kagıt yazıcak ama neyse artık fazla mesai yapıcaz bir iki gün, değmez mi ona diyorum kendi kendime, değmez mi yaşadığımız onca şeye..
o saatte taksi bile bulmak zor ama şansıma ana yola doğru 500 metre filan yurudukten sonra bi taksi goruyorum, hemen kaldırıyorum elimi zaten kimse yok etrafta direk duruyo onumde. yolculuk normalden kısa olucak, yollar bomboş.. keşke o nefret ettiğim trafik olsa diye geçiriyorum içimden çünkü ne kadar uzun surerse o kadar geç gorurum onu o halde, o kadar kolay hazırlarım kendimi ona, nede olsa ne zamandır gormuyorum onu.. gerçekten ne zaman gördüm onu en son? 1 ay, 2 ay? tam 3 bucuk ayın geçtiğini farkediyorum taksinin soğuk camına yaslarken kafamı. camın soguklugundan mı yoksa onu son gordugum an aklıma geldiği için mi bilmiyorum ama ürperiyorum bi anda. o son kez opusumu, son kez gozlerinin içine bakışımı.. otobus duragındaydık en son, tabi ikimizde bilmiyoruz bunun bi son oldugunu, kim bilir gelecekle ilgili neler gaçiyo aklımızdan ikimizinde. ben aksi adamımdır, oyle pek kurmam hayal filan ama en çok ona kurdum ben geleceğimi, en çok ona açtım kendimi.. pekte iyi olmayan matematiğimle ufak bi hesap yapıyorum ne kadar surdugunu. hersey basladıgından o otobus duragına yaklaşık 2 yıl geçmiş. tabi bende 2 yıl değil, 2 yıl 3 bucuk ay.. hiç bitmedin ki bende, hep bi umut vardı içimde. yemeğimi yerken, gece yastığıma kafamı koyarken ya da yeni bişey gorup paylaşmak istediğimde hep ordaydın sen. diğerlerinden farklıydı, garipti bendeki yerin hep. tıpkı başlangıcımız gibi garip.. heralde batak masası bi ilişkinin başlangıcı için en garip yerdir. bi kagıtlara bakıyodum bi sana.. bunlar geçerken aklımdan duruyoruz hastanenin önünde. sanki iki dakikada gelmişiz gibi hissediyorum bi an. daha hazır değilimki, sana, seni görmeye, yeniden o gozlerin bana baktığına şahit olmaya.. ama taksimetre yolun baya uzun surdugunu kanıtlarcasına bakıyor uzaktan uzaktan. 78 lira. ayın sonuna daha 10 gun olmasına ragmen son 100lüğümü uzatıyorum taksiciye. heralde su anda ki tek avuntum taksicinin 75 lira alması, adamın bozuklugunun olmamasına minnettarım.
Örnek hikaye konuları
ve
hikaye konusu
olarak bunları önerebilirim. :)
Hoppalaa...
:))
Alıntı mı bu , eğer alıntıysa hangi kitap
(...)
Devamı
"Sayfa 34'ü açın."
Yavaşça felsefe kitabının sayfalarını çevirirken, bir dersin daha ne kadar sıkıcı olduğunu düşünüyordu Alev. Bunak öğretmenlerin kırk dakika içerisinde yaptığı tek şeyin iki saniyede bir öksürerek kitap okumak olması can sıkıcıydı. Uyumak istiyordu fakat felsefe öğretmenin başına dikileceğini, ona zorla pasaj okutacağını biliyordu. Lavaboya gitmek için izin isterse, belki beş dakikasını orada geçirip dersi kaytarabilirdi.
"Hocam?" Elini kaldırıp yaşlı kadına seslendiğinde, öğretmen hızla ona döndü. Anlamıyordu. Her hareketi yavaş olan kadın, biri ona seslendiğinde nasıl bu kadar hızlı hareket ettiğini anlamıyordu. Yapmacık bir şekilde gülümsedi;
"Yüzümü yıkamaya gidebilir miyim?" Kadın uzun süre baygın bir şekilde öylece bakmış, hiçbir şey dememişti. Kızacağını tahmin edip kafasını kitaba çevirecekti ki, başını salladığında derin bir nefes aldı. Madem izin verecekti, neden öyle bakmıştı? Sorgulamayı bırakıp hızlıca ayağa kalktı ve sınıfın ona iğneleyici bakışlar eşliğinde hızla kendisini dışarı attı.
Kendi kendine söylenirken, lavaboya doğru ilerlemeye başlamıştı. Dersten kaynatmak için yavaş yürüyor, bilerek en uzak lavaboya gidiyordu. Koridorun sonundaki lavaboya girip, kapıyı kapattı. Etrafına baktı ve boş olduğunu görünce rahat bir nefes aldı. Kalabalık ortamları sevmiyordu. Kalabalık ortamlarda kendini çok yalnız hissediyordu. Kendisiyle baş başa kalmanın güzel yanlarından diğeri ise, aynaya bakıp kendiyle konuşabilmesiydi. Aynanın karşısına geçti, uykusuz görünüyordu. Normal bir insan olamamak bazen onu çok yoruyordu.
~Tamamen tesadüfen keşfettiği ve işine bir hayli yarayan doğaüstü bir yeteneğe sahipti;Zamanı geri alabiliyordu.~
Zamanı geri alma işi bazen onu yorsa da, sonucu bur yorgunluğunu üstünden atıyordu. Bunu birine söylerse güleceklerini, şizofren olduğunu düşüneceklerdi. Bu yüzden içine kapanıktı Alev. Doğuştan olan fakat kullanmayı yeni öğrendiği bu yetenek, akıl alır gibi değildi.
iniyorum taksiden, kalbim o kadar hızlı ki.. resepsiyona gidiyorum kalbim kadar hızlı olmayan temkinli adımlarla. adını soyluyorum onun, ilk soyleyişimde o kadar garip geliyoki onun adını tekrar soylemek adeta fısıltı gibi çıkıyo azımdan. haliyle resepsiyondaki orta yaşlı kadın anlamıyor tekrar soylemem gerektiğini farkediyorum. bi daha soyluyorum bu kez biraz daha kendimden emin. yine çok garip geliyo adı, sanki artık bi yabancıymış gibi..
2 kat 216 numaralı odaya almışlar yarım saat önce, yoğun bakımdan çıkmış olmasına sevinmelimiyim bilemiyorum. dizlerim titreye titreye başlıyorum merdivenlerden çıkmaya. sanki ateşim var gibi terliyorum ama biliyorum buz gibiyim, hatta belkide benzetmenin otesinden gercekten buz gibiyim.. geliyorum odanın kapısına, kapı kapalı. içerde nası bi tabloyla karşılaşacağımı bilmiyorum, kimler var, beni görmek istiyolarmı, en onemlisi o nasıl?
elimi kapının koluna atıyorum, diğer elimi agzıma goturup agzımdan nefes veriyorum elime dogru. zaten 3 biranın kokusu geçmiştir şimdiye diye dusunuyorum kokuyu alamayınca ve bu gecelik az içtiğim için şanslı sayıyorum kendmi. eger bu gecede eskisi gibi içmiş olsaydım.. neyse telaştan aklımda o kadar çok şey varki, hepsini boşaltmaya çalısıyorum. kafamın tertemiz olması lazım onun yanında, derin bir nefes alıyorum ve kapının kolunu yavaşça asağı indiriyorum..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hikayeninde nerden çıktığını sorarsanız oyle aklıma geldi bi anda belki de yaşandı bilmiyorum.. hikayenin devamı var aklımda ama başını yazıp fikirleri almak istedim once. umarım beğenilmiştir başı.. cevabım sıgmadı ıkı ayrı yorum olarak yazdım...belkı sanada faydası olabılır
Iznin olursa bunu ben kullanabilirmiyim?
Bunu kullanabilmiyim lutfen?
Kahramanın arabası olsa bütün bunlar yaşanmayacaktı...
(...)
Devamı yok mu
1) Aşk üçgenini herkes duymuştur. Peki aşk beşgeni de ne oluyor? Bir kız 4 erkek arasında kalırsa ne olur?
Beşgenin bir kenarı eksilse, geriye ne kalır? Aşk gerçekten sandığın şey mi? Sevginin düzeltemediği neler var?
Bu soruların cevabı karanlıkta saklı. Bunu öğrenmek için karanlığın içine girer miydin?
Bu açıklamaya göre bir hikaye oluşturabilirsiniz
2) Eğer kankanın erkek arkadaşı özel okulunda öldürülse ve polis bunu umursamasa suçu çözmek bizim üçlüye kalır. Fakat özel bir erkek lisesinde Üç kızın fark edilme olasılığı ne? Özellikle de işin içine aşk girerse.
3) Bir zamanlar ben de masumdum. Annemin küçük Zack'iydim. Ama daha 10 yaşında bir cinayete bulaştım. Bunun sonucu yüzümdeki dikiş izi oldu. 10 yaşından bugüne katil olmaya alıştım. Peki bunun sonu nerede? Sevgi bunu düzeltir mi?
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😊
2. nin başlığı ne olabilir acaba
2. Si çok güzel şu an kağıda geliştirerek döküyorum
ölümcül bir hastalığı olan bir kız var. Hastanede kalıyor. onunla aynı katta kalan bir oğlan var ve bu oğlanında ölümcül bir hatalığı var. aralarındaki aşk anlatılabilir veya bir kız bir gün gördüğü rüyanın içinde hapsolması ve buradan kurtulmaya çalışırken aşık olması. burasi bir takım rüyalar diyarı gibi bir yer.
Lan çok güzel
Hikaye konuları örnekleri düşünürken genelde kadın erkek ilişkilerinden yol alabilirsin çünkü kadın erkek ilişkileri hiçbir zaman popülerliğini yitirmez. Günümüz dünyasının modern ilişkilerini baz al bence. Hatta güncel haberleri ilişkilere yoğur.
Cevap
129Cevap
Var ama söylemem kendim yazarım.
Yaz tatili bitmiş, okulun ilk günü için uyanmıştım. Hem heyecanlı hem de endişeliydim. Çünkü sınıflar karma edilmiş ve eski sınıfımdan sadece 2 kişiyle aynı sınıfa düşmüştüm. Onlar ikiz olduğundan yan yana oturacaktı peki ya ben? İşte bu yüzden endişeliydim. Ama yeni bir arkadaş çevresi edineceğim için ir o kadar heyecanlıydım. Hızlıca üstümü değiştirdim, ayna karşısında saçımı yaptım sonra cüzdanımı, telefonumu, çantamı alıp mutfağa geçtim. Kahvaltının ardından hızlıca sokağa attım kendimi. Koşar adımlarla durağa doğru yürümeye başladım. Tam durağa geldiğimde otobus de önümde durdu. Bindim. Kulağımda kulaklık okulda olacakları düşünmeye başladım. Acaba yeni sınıfımdakiler kimlerdi? Nasıl insanlardı? Yanımda kim oturacaktı? Kafamda bin bir soru. Okulla evim arasındaki mesafe kısa olduğundan yolculuğum uzun sürmedi. Daha çok zamanım olmasına rağmen kulaklıktan gelen müziğin verdiği özgüvenle hızlı adımlarla okula doğru yürüyordum. Okulun bahçesine adım attığımda eski sınıf arkadaşlarımın yanına geçtim. Aramızdaki konuşma törenin başlamasıyla son buldu. Törenden sonra sınıflara dağıldık. Ben her zaman orta en ön sıraya otururdum. Bugün de öyle yapmak için herkesten önde yürümüştüm. Eski sınıf arkadaşlarım ise duvar kenarı en öne oturmuştu. Yanım boştu. Ta ki o gelene kadar.
(...)
Hikayenin devamı için akgblog. cf adresini kontrol edin. Her hafta yeni bölüm yayınlanacaktır.
(...)
Çok güzeel bayıldıımm bunu alabilirmiyimm
Nolur devamı gelsin
Sinopsis: Ana karakter evlilik programına katılır, anne ve babasını hiç tanımadığını, teyzesi tarafından büyütüldüğünü, acıklı hayat hikayesini anlatır. Yıllar önce kaybettiği babası programı izler ve bu şekilde kavuşurlar. Evlilik programında tanışıp anlaştığı adayıyla araları açılınca başka bir kanalın evlilik programına başvurur hatta babasıyla birlikte katılırlar, bu kanaldaki programı da babasının eski bir arkadaşı izlemektedir. Programı arar babasının annesini yıllar önce öldürdüğünü iddia eder. Olay büyür tabi, soluğu Müge Anlı'da alırlar. Tabi Müge'den kaçmaz, ana karakterin yıllar önce kaybettiği annesi bulunur, meğersem annesi öldürülmemiş, fitness antrenörü olmak için kaçmış ve iyi bir kariyer yapmıştır. Ancak malesef kavuşamamaktadırlar zira ana karakterin annesi BBG evindedir ve elenmeden veya kazanmadan çıkıp ailesine kavuşamaz.
Ana karakterin ismini vermedim senin olsun :)
Absürd bir hikaye de deneyebilirsin mesela; ramazan ayında yaşlı bir adam gölün kenarına otursun gizli gizli yoğurt yesin daha sonra aklı evvelin biri görsün bu adamcağızı ve azar kaysın '' utanmıyomusun gölün kenarına oturup ramazanda yoğurt yemeğe, oruç tutmamaya'' desin, bizim amcamızda ''ya tutarsam'' desin falan filan işde...Yada bunu beğenmezsen hikayeyi azıcık değiştirebilirsin ama konu tutar gibime geliyor.
hayallerinin peşinden gitmekle bir kız arasında kalan bir esas oğlan yaz esas oğlan kız için hayllerinden vaz geçsin ama kız sonradan ruspunun teki çıksın oğlana hayatı zından etsin sonunu da klasik sonlara bağlama bambaşka bir şey olsun yuh artık bu da olur muydu desinler.
sana hayatımı anlatayım cidden yazmak konusunda yetenekliysen
tutar bu hikaye
eaaa
sanırım deneme türü bir eser oluşturmalısın gayet hoş olur
adı bile hazır
-sakın deneme-
garip gelen bir durum var herkes kendi bişey yapmak istemiş ama fikir verenlerin fikrine çökmeye çalışmış hemen kendiniz yazmıcaksnaız açın bir kitap oradan kopya çekin gençler :D bari bu konuda özgün olun
Önümüz kış buna yönelik bir hikaye kurgulaya bilirsin. Sonbahardan başlayan fakir bir ailenin yaşamı nı konu alına bilir duygu etkisi çok yogun olur. Esinlenecegin yazar kesinlikle khalid hossein olmalı
Çocuk okuldan geliyor baba diyor sınıfta 3. oldum diyor. Babası diyor niye birinci olamadın. Çocuk diyor sınfta farklı çocuklarda vardı..
İnsan zihninde derin soru işaretleri bırakan bu çarpıcı konuyu işleyebilirsin
Teşekkürler. Ben aslında yazıp basmak istediğim için, faydalı olsun da istiyorum. Gerçekten teşekkürler.
A şey şu an utandım biraz ben ciddiye almamıştım pek :D https://youtu.be/moo928ig_8k
:D anladım.
çocuk rüya olduğunn farkında olmazsa güzel olur. Onu uyandırmak için uğraşabilir. Komadaki çocuğu uyandırmak için elinden gelen her şeyi yapsın bu kız. Onunla büyük şeyler yaşasın. Duygu değişimleri onu uyandırabilir. En sonunda da uyansın çocuk
sana bir öneri aynı gün ayrıldığı kızlan şehirlerarası otobüse tesadüfen binip indikleri garajda kızın yeni sevgilisine eski elemanın gözü önünde sarılması ve öpmesi.eskisinin yenisine nefretle bakıp bir cigara yakıp öylece arkalarından bakması..
Ali, pencereden avluya bakiyordu. Kafasinda Mustafa düşünüyordu. Nasil olurda Mustafa-karincayi incitmeyen, içine kapanik- karşısindaki iri, uzun boylu, atletik Rus korumayi, tek kurşunla yere indirdi.
birbirini seven iki genç zamanla 3. kişiler tarafından birbirinden soğutulup uzaklaştırılmaya çalışılır. Kıza büyüde yaparlar erkekden uzaklaşsın diye. Erkek türk kız yabancı uyrukludur felan. Devamını sen getir..
ben de eşi benzeri olmayan bir konu var , merak edenler Google a , altın çağ ölümsüzlüğe giden yol yazarak bakabilirler , isteyen herkesle hikayemi, konusunu paylaşabilirim
2. evliliğini yapmış bir babanın 1. evliliğinden olmuş kızının babasını paylaşamamasını konu alan ve bu yörüngede üvey annesiyle ilişkilerinin olumsuzluğu gösteren bir hikaye olabilir...
(Bayanlari anlamak)
Diyebilirsin baslik olarak cunku kime sorsam 7sinden 70 yasina kadar erkeklere geldik gidiyoruz ama su kadinlari anlamiyoruz derler :)
Üniversite okumak için çalıştığı evin kütüphanesinde okuduğu kitaplardan ilham alarak büründüğü kişilikleri yansıtıyordu. Normal hayatını yaşarken. İki hayat yaşamış oluyordu inanılmaz bir heyecen kattığı hayatı çok yorucu olmaya başladığı zamanlarda kitap okumayı bırakıyordu. Kimse fark etmez kimse bilmezdi. O heyecen yokmu yaşadığı o heyecan herşeye değerdi. Bilmediği bir şey vardi aslında patronu herşeyin farkındaydi. Hiç anlatmadi bilmesini, yanindan gitmesini istemezdi çünkü...
görme engelli safinaz ın aşk hikayesini yaz ama mutlu sonla bitmesin öyle birşey yaz ki hoca duygulansın ve bir sonraki hikayeyi okuma isteği duymayıp bir sigara yaksın hadi kolay gelsin
bence denemeler yaz.. her konu hakkındaki düşünceni anlat.ama illa hikaye diyorsan gizem-din-ve cinsellik konularını birlikte içeren bir hikaye olabilir.
Konu sıkıntısı çeken bir romancıyı konu edinebilirsin mesela.
Kız rüyada gezerken bir delik açılır ve bu çocuğun rüyasına düşer komada olan çocuğun ortaçağ a ilgisi vardır ve zamanla hayalini şekillendirecek kadar yeteneğe sahip olur. Kendisine yardımcı bir kız aramaktadır ve bu kızı farkında olmadan rüyasına çeker ama küçük bir sıkıntı vardır kız burada güçlerini kullanamaz ve sıradan bir hale gelir. Hoşuna gittiyse devam ediyim kardeş:)
Bir hamam böceğinin gözlerinden, insanların çarpık ilişkilerini, saklı arzularını gözlemleyen bir hikaye yaz, yoksa ben yazacağım.
evlatlık alınmış maymunun kaçırılması sonucunda maymun arabadan kaçarken beyaz saraya gidiyor ve obamayı bir kenara bağlayıp obama kılığına giriyor ve ülkeyi yönetiyor. alkışı eksik görmeyin.
o ne ya oyle :D Sen harcaniyorsun buralarda :D
Bence vekilin evinde intihar eden kızın hikayesini konu al. Kurgu ile bir hikaye yaz sonra psikoloji biliminden faydalan intihara sürükleyen sebebi falan kur yaz
ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz
şahsın görünür rütbe i akıl eserinde.
bir dene faydası olur şuanki halimiz :)
Son kullanma tarihi. Markete gidiyorsun. Tüm ürünlerin son kullanma tarihi bugünmüş. Bugün dünyanın son günü mü? Ben yazamadım, sen yaz😂
Yalnız havalıymış ya. Ama bence yazabilirsinn. Tutar yani
Hmm.. Bunu bir düşüneyim bak. Wattpadde yazmayı planlıyorum ama emin diilim.
Bu kurguya sanki bilim kurgu gider ama konu senin ben aracıyım😂 sana uyarım
Tamamdır.
bı şizofreni anlat bir yanı diğerini biliyor ama öteki bilmiyor yap. bilen sinsi yilaaaan gibi diğeri ise asi ve duygusal
Tuttum bunu. Sağol
Vay be.. Bende hatlar karıştı yalnız😂
Mutfak tezgahında elinde mikser önünde malzemeler kek hamuru yapmaya başlayacaktı ama karıştırıcı uçları bulamıyordu... Vurdumduymazlık bu kadar dolmuşken çevresini, kullandıktan sonra yıkayıp yerine konması onun için çok önemliydi..
Güzel kız ama lanetten ötürü kimseyle çıkamıyo mutlu olamıyor ama herkes onu beğeniyo seviyo lanetini gizliyo, kız çok mutsuz bu durumdan
Detayli sorarsan yardimci olabiliriz. Ne hikayesi ne icin lazim
Detayı verdim lütfen yardımxı olun
Evet doğru yarın teslim etmem gerek
Teşekkürler yinede
Herşey çok güzel olacak...
Aile baskısı sonucu evlenmiş cocuklarıyla hayatta kalmaya çalışan bir kadın...
konu değil ama şunlardan uzak dur derim liseli ergen hikayeler ve vıcık vıcık aşk şeylerinden fantastik bişey olsun
Aynen ya klişeler sıktı artık
O yüzden farklı olsun bence korku tarzı da olabilir
güncellemden sonra bir yorumları okudum da, hakkatten herkes uzaylı demiş ya :))) ne kadar bilinçaltımıza işlemiş ms.spak ve ekibi :))
İcinde Ask ihanet ve nefretin oldugu bir kitap yaz cok tutar :))
Mutlu olurken mutlu etmek gibi bir hikaye olamaz mı tek taraflı olmayan mutluluktan bahsetsen
biraz açsan? yani nasıl mutlu edebilirim gibi
güzel fikir , sağool
Bir seri katilin aşkını anlat 😄 aşık olduktan sonra kendisinin değişim süreci ve geçmişiyle yüzleşmesi şeklinde ama aslında aşık olduğu kız geçmişiyle bağlantılı birisi olabilir 😊
ihtiyar suratıma bakıp eğer yaşamak istiyorsan bu seçimi yapman lazım dedi ve arkasına dönüp gitti az önce ölümü düşünen ben şimdi ölmemek için garip bir ihtiyarin az önce bana söyledikleri yapmam gerekli ama neden
Antik Mısır tanrılarının (Horus, Set, Ra vs.) aslında piramitleri yaptıran uzaylılar oluşu :)
Hikayeyi boşver
Uzun metraj roman malzemesi veririm istersen ama önden sözleşme yaparım.
Neticede benim hikayem
türk süperkahraman çizgi romanı olsaydı. içinde türk tarihinden esinlenmeler olsaydı ve bu film olsaydı çok güzel olurdu. çocukluğumdan beri hep bizim niye yok dediğim konudur
Güldür güldürde halk man yaptılar 😬😬
bide tamer karadağlının oynadığı süpertürk vardı. öyle bişey değil yaa benim dediğim. ciddi ciddi çekelim. türk mitolojisi karakterleri olsun. malzeme var ama icraat yok
Bence güzel bir düşünce moruk. Adamlaea bakıyosun 100 yıl önce yapmışlar şu an dönen bütün bildiğimiz o muhabbetleri halada devam ke
Aşk yazma psikolojik bir seyler yazmayi dene bence ilgi cekici olur😊
Aynen ya aşkı klişeleştirdiler artık
Senaryo mu? Alırım bir dal. Ama sence konuyu başkasından alsan, eserin ne kadar özgün olur?
Evet ya.. O da pek içime sinmiyo ama işte.. Yazmakta sıkıntı yok ama konu bulurken kalıyorum.. Ama haklısın. İlham alamıyorum😂
Davete icabet etmek lazım. Çok sağoll😀
bende eşi benzeri olmayan bir konu var , isteyen herkesle paylaşabilirim
benimle paylaşmanı isterim ama olay hikayesi olsa çok daha iyi olur :)
Yazacaksanız kendi kurgunuzu oluşturmalısınız. Başkalarının hayal gücünden kopan fikirlerle bir yere varamazsınız.
Cocuk katledilmis babasini bekliyor ve uyuyamiyor pencereden ayrilamiyor geceleri ve odasi cati katinda ^^
oldu olacak ben yazayım. dcdd
ks de soru sorarken görüşlerden tanısan sonra bulusuan kisin hikayesini yazzz :DD
uzaylının kulagına fısıldayan adam ?
artık gerisini uzaydan girip yıldızlardan dünyadan falan baglarsınız :)
Herşey çok guzel gidiyordu tam yardımcı olayım derken plsss nedir aga üzdün😔
Tam adresine geldin #ks belediyesi içersin de çok #hikaye ci var... : D
Bir insanı yalanlarla kazanmak yerine doğrularla kaybetmeyi tercih ederim
bir kız modacı olmak ister ve çok güzel çiziyor dur ama annesi istemez annesini zorla
ikma eden kız italyada bir moda okulunda okumaya başlar. okulun en iyisi olur ve okulu bitirince en ünlü defilecilerden olur
2 sıkı dost biri gizlice diğer arkadaşının eskilerine yürüyor vs yazdıkca bulursun birşeyler
aklımda harbi on numara bişi vardı ama bayanlatr yardım yazmışsın birden yuttum dicemi, bol şanss ;)
Ya beyler yazcaktım acelem var eksik olmuştur , off ben burda kıvranıyorum dediğin şeye bak!
güncelleme yaptım bak , aklında bişey varsa söylee
24-25 yaşlarında bi' erkeğin, tek başına, sadece bi' sırt çantasıyla Avrupa'ya çıkıp başından geçen olayların olduğu bi' hikaye yaz.
Son sayfaya da tırnak içinde "Based on a True Story" yaz.
Hikaye kısmında yardımcı olurum...
orjinaaal fikirmiş beğendim bunu , peki tamam güzel , allahım ilham gemiyor , avrupada neler yaşasın bu çocuk?!
Neler yaşamasın ki...
neler yaşasın ?
=)
Bakalım, sen diğer üyelerin yazıklarına da bak. Hangi konuyu seçeceğine karar ver, sonra gireriz hikayeye.
aşık olsun bari , parasız kalsın , biraz yazmaya başlayayım ben kaçar
Onlar var zaten. Hah. Neyse neyse...
Mesela aşkı için aşktan vazgeçen bir kadını karalayabilirsin.
hikayeyi konu seçerek yazma, sen hikayeni yaz bırak hangi konuya denk gelirse o konuda olsun.
Fakir edebiyatı yap hikayenin kahramanı ben olayım çünkü fakirim
Bir gün bir gün bir çocuk evede gelmiş kimse yok...
Hangi yaş aralığı için yazacaksın. Büyüklere göre mi, çocuklara göre mi
Gençlik.
o zaman gizemli bir okul ya da gizemli yeni bir öğrenci olabilir. Psişik güçleri olabilir,
olur.
Kız mazoşist olsun erkekte normal olsun kader bunları hiç beklemedikleri anda beklemedikleri yerde birleştirsin 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar