Kadınların Ne Diyorsunuz Bu Düşüncelerime?

Kadınların çıkarları için seçim yapan ve özlerinde asla sadakat bulunmayan, hep bir arayışta olan ve yaradılışları bu olduğuna inanan biriyim. Hiçbir kızın günahına girmedim. Kadınlarla iletişim kurup bu sonuca varmış biriyim, kalkıp saçma sapan ergence incel diye iftiralar atmayın. İncel olsaydım kadınlarla iletişimim olmazdı ve tanıyamazdım bu kadar. Çıkışırken azıcık mantıklı çıkışın. Red falan da yemedim. Hemen reddedildin diye yaftalamayın.

Erkeklere gelirsek, erkekler saf canlılar kalıyor kadınlara göre. Kadın aldatır yakalanmaz, erkek aldatınca eline yüzüne bulaştırır. Erkek, konforu çıkarı için seçim yapmayı bile aklından geçiremez. Kısacası günün sonunda en masum kadın bile, en şeytan erkeği parmağında oynatır. Bunları fark ettiğimden beri kendim kadınlardan uzak kaçıyorum. Bunları fark edip yüzüne söylediğim için sinirden kıvranıp yüzüme çemkiren kadınlar oldu. Gerçekleri duymak can acıtmamalı. Kalkıp kadın evi temizliyor yemek yapıyor işe gidiyor geliyor diye alakasız savunmalara girmeyin, fark ettiyseniz erkeğin yaptığı fedakarlıklara hiç girmedim. O yüzden böyle bir cevapla gelmeyin bana.
Kadınların Ne Diyorsunuz Bu Düşüncelerime?