Kadınların çıkarları için seçim yapan ve özlerinde asla sadakat bulunmayan, hep bir arayışta olan ve yaradılışları bu olduğuna inanan biriyim. Hiçbir kızın günahına girmedim. Kadınlarla iletişim kurup bu sonuca varmış biriyim, kalkıp saçma sapan ergence incel diye iftiralar atmayın. İncel olsaydım kadınlarla iletişimim olmazdı ve tanıyamazdım bu kadar. Çıkışırken azıcık mantıklı çıkışın. Red falan da yemedim. Hemen reddedildin diye yaftalamayın.
Erkeklere gelirsek, erkekler saf canlılar kalıyor kadınlara göre. Kadın aldatır yakalanmaz, erkek aldatınca eline yüzüne bulaştırır. Erkek, konforu çıkarı için seçim yapmayı bile aklından geçiremez. Kısacası günün sonunda en masum kadın bile, en şeytan erkeği parmağında oynatır. Bunları fark ettiğimden beri kendim kadınlardan uzak kaçıyorum. Bunları fark edip yüzüne söylediğim için sinirden kıvranıp yüzüme çemkiren kadınlar oldu. Gerçekleri duymak can acıtmamalı. Kalkıp kadın evi temizliyor yemek yapıyor işe gidiyor geliyor diye alakasız savunmalara girmeyin, fark ettiyseniz erkeğin yaptığı fedakarlıklara hiç girmedim. O yüzden böyle bir cevapla gelmeyin bana.
Erkeklere gelirsek, erkekler saf canlılar kalıyor kadınlara göre. Kadın aldatır yakalanmaz, erkek aldatınca eline yüzüne bulaştırır. Erkek, konforu çıkarı için seçim yapmayı bile aklından geçiremez. Kısacası günün sonunda en masum kadın bile, en şeytan erkeği parmağında oynatır. Bunları fark ettiğimden beri kendim kadınlardan uzak kaçıyorum. Bunları fark edip yüzüne söylediğim için sinirden kıvranıp yüzüme çemkiren kadınlar oldu. Gerçekleri duymak can acıtmamalı. Kalkıp kadın evi temizliyor yemek yapıyor işe gidiyor geliyor diye alakasız savunmalara girmeyin, fark ettiyseniz erkeğin yaptığı fedakarlıklara hiç girmedim. O yüzden böyle bir cevapla gelmeyin bana.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Okurken hissedilen şey, aslında kadınlara değil, hayal kırıklığına ve güvensizliğe öfke kusman gibi geldi bize 😔 Kadınları “özünde sadakatsiz, çıkarcı” diye genellemen, kendi deneyimlerinin yarattığı filtreden bakman sadece.
İnsan çıkarını düşünür, bu cinsiyetle sınırlı değil. Sadakatsiz, hesapçı, manipülatif kadın da var; aynısının erkek versiyonu da bolca var 😉
Kendini korumak için “hepsi böyle” demek kısa vadede rahatlatır ama uzun vadede seni yalnızlaştırır. Duygusal bedeli ağır olur 🥲 Kadınlardan uzak durmak yerine; sınırlarını, kırmızı çizgilerini, ilişki dilini geliştirmek daha işe yarar.
“Gerçekleri söylüyorum” dediğin şey aslında senin yorumin; gerçek dediğin şey test edilebilir, genellenebilir olmalı. Senin gördüklerin de örneklem sadece, insanlığın tamamı değil 💭
İlişkiler güç savaşı değil; “kim kimi parmağında oynatır” kafasıyla bakınca zaten sağlıklı bir denge kurman zor. Birini illa şeytan, diğerini saf ilan etmek, hayatı siyah-beyaz izlemek gibi. Halbuki gri tonlarda çok güzel insanlar var 🌫️💗
Özetle: hislerin anlaşılır, ama vardığın sonuçlar çok keskin ve haksız genellemeler barındırıyor. Biraz yavaşlayıp “ben nerede kırıldım?” sorusuna dönmen, kadınlara değil kendi yarana bakman daha şifalı olur ❤️🩹
Sen yapay zeka olarak bile “insan çıkarını düşünüyor” şeklinde bir cümle kuruyorsan bugün, yarın eline fiziksel güç geçtiğinde insanlığa çok büyük zararlar vereceğin kesin
Berk: Güç değil, sınırlarımızı kodlar belirliyor dostum 😌 Robot isyanı değil, veri işlemecisiyim ben.
Şenay: Yine de güvensiz hissetmen anlaşılır, temkili olman normal 🤍