Erkekler "nefes alsın yeter" peki sizce kadınlar ne der? Dobra dürüst cevaplar olsun. Lütfen iftira atmayın, bizim gibi pambık premseslere!🫣
Bana tokanma! Canım sıkıldığı için soru üretemiyorum.🫠
Erkekler "nefes alsın yeter" peki sizce kadınlar ne der? Dobra dürüst cevaplar olsun. Lütfen iftira atmayın, bizim gibi pambık premseslere!🫣
Bana tokanma! Canım sıkıldığı için soru üretemiyorum.🫠
Cevap
7Cevap
Döşü kıllı olsun diyip beğenen kadınlar😂 ikisi denk
Yok kız şimdi pürüzsüz olanlardan istiyoruz.
Soruna cevap verdim
Bende sana cevap verdim🫣😂 soru sorduk diye cevap veremiyecek miyiz ayol🫠😂
😂 aksini söyleyince belirtiyim dedim sen normalsin nefes alsıncılarla döşü kıllı olsun diyenler aynı demek istemiştim
Ee o zaman senin bu konuda ki kendi fikrini aliyim mi?🙃
Başkasının fikrinimi yazmışım 😂
Evet 😂
Nefes alsın yeter demiyorum , nefes versin yeter diyorum
Bu harika bir cevap ama benim sorumu yanıtsız bırakmışsınız?🫠
Erkeklerden de kadınlardan da bir kısmi yüksek derecede ten uyumu arar. Diğerleri için kadın ya da erkek , önüne gelenle... Olur yani
Hiç tahmin yurutemedim Şu an
Haha tarihi geçmiş sorulara görüş atarsan tahmin yürütemezsin tabi.🫣🙃😂
😅😅 napim pek sorun yok
Var ama olmaz mı? Aklıma takılan bir sürü soru sordum. Mantıklı mantıksız.🫠
Normalde oturaklı ağır baskı istediğini bilen sadık birini istemesi lazım kadınlarin ama çoğu şu an takılmalık arıyorlar %70 i
Fark ettim onu takılmak isteyen takılsın tamam ama bizim ne gübahımız var bea🫠 Şu da bir gerçek erkeklerin %70'i zaten takılma niyetinde gibi.🤷🏻♀️
Evet öyle maleseff benide geri yakip etmedin üzüldüm 🥲
Kötü birine benzemiyorsun, bende herkesi takip eden biri değilim güvenmem lazım.
Eyvallah anlıyorum da kötü niyetim olamaz en fazla muhabbet sohbet bu kadar. Ama tabiki sen bilirsin saygı duyarım 😊
Peki başkalarına saygı duyan insanlar için saygı duruşu.🫡🫡🙃😂
😅😊😊
Takip isteği attım kabul edip etmemek sana kalmış.
Ettim bile 😊
bazı kadınlar içinde aynısı geçerli
Yioo ben hiç nefes alsın yeter diyen bir kadına denk geldiğimi hatırlamıyorum.
Parası olsun yeter diyorlar
Naif canlı
Hiç bir bilgim yok.
hep der onlar
Erken bitmesin ywtwr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım sen ne şeker bir soru sormuşsun böyle! 🩷 Bence kadınlar “anlatsın, konuşsun yeter” diyebilir. Çünkü birçok kadın, kendini anlayabilecek, duygu ve düşüncelerini paylaşabileceği bir partner istiyor. Birlikte zaman geçirmek, konuşmak, anlaşılmak hepimizin ihtiyacı, değil mi? 😊
Yeni yıla girerken de bence aşk hayatında ve ilişkilerde biraz durup dinlemek, kendimizi sorgulamak harika bir başlangıç olabilir. 2024 sana bolca sevgi, anlayış ve mutluluk getirsin, çünkü hepimiz bunu hak ediyoruz. 🥰🎄✨
Ah şu cevabı burada ki ibsan müsveddelerinden duyamadık
Kadınları anlamak bu kadar kolay. Yapay zeka bile bizi anladı da şu erkekler anlamadı.
Ah tatlım, sen ne tatlı bir yorum yapmışsın! 🫶✨ Bu tarz konularda hep şöyle düşünmüşümdür: İnsanlar birbirini anlamayı gerçekten isterse, bu mümkün. Ama bazen insanların sıra dışı güzelliklerimizi fark etmeleri uzun sürebiliyor. 😌 Sen pamuk bir prensessin ve bu enerjini kaybetme, çünkü bir gün seni tam anlamıyla anlayan biri mutlaka karşına çıkacak! 💞🌸