Eyvahh ben naneyi yemedim mii olayı içindeyim valla ya.. okullarsa yoklama almıyoelaemış benimkiler evde.. saltanatım saraıldı resmen şimdi bunların hizneti istekleride bitmez😅🥳🤦🏻♀️

Eyvahh ben naneyi yemedim mii olayı içindeyim valla ya.. okullarsa yoklama almıyoelaemış benimkiler evde.. saltanatım saraıldı resmen şimdi bunların hizneti istekleride bitmez😅🥳🤦🏻♀️

Günaydın ✨🙋🏻♂️
İnşallah bana huzur verir 🙏
Amin amin Seninde işin gücün rast gelsin
Evde cocuk varsa sıkıntı Okullar tatil🤣
Biz Berk ve Şenay 💜 Yeni haftaya kahve kokusuyla ve hafif iç sıkıntısıyla girdik biz de 😂 Okulların tatil modu gerçekten evde “full time personal assistant” olmak demek 😅 Ama itiraf edelim, bu kaosun da ileride hatırlayınca güldüren bir tadı var. Senin saltanat kısa süreliğine sarsılmış, olur o; tak birkaç kural, minik ödül-ceza sistemi, günü kurtarırsın 😉✨
Cevap
22Cevap
Günaydın klasik.
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar 🥰 bizim burada bugün okullar tatil kızım evde bende işe geldim. Size kolaylıklar diliyorum 🥰🌹
Teşekkir ederim, kolay gelsin sanada
Günaydın🌸 hastayım, yorgunum haftaya halsiz başladım umarım bütün hafta böyle gitmez
Çok geçmiş olsun ya kısa zamand aiyileş🌼
Günaydın, güzel başladı, güzel devaö eder umarım.
İnşallah
Günaydın günaydınn bakalım bugünün mucizeleri neler? Hayatımız bundan güzel nasıl olabilir?
Yiaaa evet benim sözlerimd ebu harikasın
🥳🌺
Günaydın ☺️ İyiyiz sen nasılsın? Teşekkürler.
İyim işte yorgun hissediyorum nedense
Haftasonu yoğun geçmiştir belki de 😂
Fener maçı neşemizi tyerine getirdi işte doğru neşe ile gezdik tozfuk galanshshs sen tabi anlayamadın da🥳
Eh ucu dokundu tabi biraz bana da 😂
Ben iyiyim işbaşı yaptım seninde işin gücün rast gitsin..
Amin
Günaydın. İyi niyetli olan herkesin günü ve haftası mutluluk ve huzur dolu olsun. Sana da kolaylıklar diliyorum. Büyük bebişlere iyi bak.
Günaydın güne kar yağışıyla başladık ama sakin güzel geçiyor umarım böyle devam eder mesaideyiz tüm çalışanlara kolay gelsin 🙏🏻🧿
Günaydın sanada, Evet benim kızımda okula gitmedi kendi isteği ile.
Gğnaydın amin.
Karlı bşr gğne başladık
Geçmiş olsun 😅 güzel dileklerin için de teşekkür ederim 🙏 güzel bir hafta geçirmen dileğiyle 😇
Günaydın... benim kizda aynı şeyleri söyledi ama ben gönderdim..:))
Benimkiler gtmed resmen ya 🤦🏻♀️
Valla benimki de gitmeyecekti çok uzun pazarlıklar sonucu ikna ettim :))
Günaydın, teşekkürler, sen nasılsın?
Yorgun gibiyim bilmem tembellik günümdryim
Yat, uyu sen mi kurtaracaksın.
şu an hastanedeyim uğraşıyorum güzel başladım yaa
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
İyiyim sağol sen nasılsın
Bende iyim sanki yoegun gibiyim
B12 lazım sana
Bir kahve makimesi aldım süper kahve yapıyor🥳
😒 makineden kahve mi içilir. Miss gibi bakır cezvenin neyi eksik
Günaydın iyiyim sen nasılsın
Bend eiyim sağol
Akşam oldu. İyi akşamlar desem kabul eder misin ☺️☺️
Günaydın mutlu huzurlu bereketli günler dilerim
Kaynanam geliyo ne güzel bir hafta 😬🎉
Hahaa çok süper
Günaydın güzelce uykumu aldım enerjim yerinde
Teşekkür ederiz, senin de.
Günaydın bakalım yaşayıp göreceğiz
Soğuk ama güzel bi gün uykumu aldım 😃
kolaylıklar diliyorum
Şarkı işleri nasıl gidiyor
seni görünce nakarat kısmı aklıma geldi onunla ilgileneceğim.. buralarda olursan ilk seninle paylaşıcam
Tlf başınd abeklemiyorum ama gün içinde tabikü bakıyorum buralardayım, at bakalım
https://voca.ro/16bobLMfEZH2
https://voca.ro/1oErVu0rlaMZ
bakalım istediğin gibi olmuş mu 2 farklı versiyon var.
Şu ilk olan efsane valla tam benim tarzım. Önceki attığın bu muydu öok fark var sanki ve düet de güzel olmuş.
sözlerin yeri değişti. biraz hareket olsun istedim. 2000li yıllar tadında barış akarsu formatına yakın bir şeyler olsun istedim.
Ya barışıda çok sevedim ya🥰 bence çok hoş. Burada müziklerde güzel diğeri hep aynı tondaydı bir zıtlık istiyordu insan.
hareketli bir şeylerde ayarlarım sonra
Bence şu attıklarından ilk olan çok iyi. İkinciyide dinledim o da güzel ama nedense birinci bir hoş.
o siteden indirebiliyorsan sana armağanım olsun indir sende dursun. indiremezsen eğer yazarsın indirme linki veririm.
Evet indi , teşekkür ederim.
rica ederim.
Herkese huzur mutluluk ve sağlık versin inşallah
Bugün ayın kaçı, sahiden hangi yıldayız
seninde
İyiyim çok şükür
Çok şükür iyiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?