Diğer Evlenince ya da üniversiteye gidince bebek gibi aglayan kızlar hakkında ne dusunuyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evlenince ya da üniversiteye gidince bebek gibi aglayan kızlar hakkında ne dusunuyorsunuz? Güncellemeler5 ay Evlenince ühü ühü yatağa gelince ahhh ohhhhh fsmfjakdjfk Evlenince ya da üniversiteye gidince bebek gibi aglayan kızlar hakkında ne dusunuyorsunuz? Cevapla Bebek Soruları Üniversite Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok yapmacık geliyolar duygusal insanları hiç sevmiyorum 1 1 Yorumla Soran 5 ay Valla oyle duygusallik kötü birsey degil ama asırı duygusal olup abartanlara sinir oluyom samimiyetsizler
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 706 cevap paylaştı. Bende anlamıyorum hele evlenınce ağlar sızlar ama yatakta zevkten uçar 0 2 Yorumla Soran 5 ay Hahahaahahaha aynen 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 5 ay Evlenince ühü ühü ama yatağa gelince ahhhh ohh 🤣🤣 Yorumla
jxtengineer Takip Et Xper 5 Yaş: 25 5 ay zorluk gormemis diye dusunurum 1 1 Yorumla Soran 5 ay Evlenince ühü ühü yatağa gelince ahh ohhh 🤣🤣 Yorumla
Iim0nn Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. olgunlaşmamş baba evinin prenseleri. 0 2 Yorumla Soran 5 ay Hahahakdjs dugunde duygusal aglak prenses yatakta neyse fksjfskfjskfj Yorumla Iim0nn 5 ay öyle diyorsanız öyledir hanımefendi Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Duygusal yönden çok zayıf insanlar 0 17 Yorumla Soran 5 ay Yatakta duygusalliklari bitiyo ama evlenince ühü ühü yatağa gelince ahhh ohh ahh 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 5 ay Şşşttt 🙈 Yorumla Cevap sahibi 5 ay Sen niyeti bozmuşsunnn Yorumla Soran 5 ay Evlenince timsah gozyaslari yataga gelince zevk yaslari hahahahahafksjdkd Yorumla Soran 5 ay Bozmadim sinirliyim 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 5 ay Neden sinirlisin yaTam olarak konu ne anlatır mısınnnn Yorumla Soran 5 ay Aglayip şov yapmalarına sinirliyim Yorumla Cevap sahibi 5 ay Umursama yaHerkes kendi hayatının başrolünü oynuyor Yorumla Soran 5 ay Umursamaktan degil dalga geciyorum burada Yorumla Cevap sahibi 5 ay Geç bakalım Yorumla Soran 5 ay Dugunde kınada ühü ühü ama gerdekte fantezi kıyafetiyle ahhhh ohhhhh fksjfkskddk Yorumla Cevap sahibi 5 ay Enerjinin yüksek olduğunu belli etme yinede😁 Yorumla Soran 5 ay Dugunde kinada aglayipta yatakta ahhh ıhh diye ıkınanların enerjisi daha yuksek benimki soz konusu bile olamaz knk gskdjskdk Yorumla Cevap sahibi 5 ay tamam kankaSen öyle yap Yorumla Soran 5 ay Ben ne alaka yapan yapmis zaten Yorumla Soran 5 ay Sen neden alındın bunları yapan kadın degilsin ki erko 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 5 ay Tabi tabii Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevişemedik diye 0 2 Yorumla Soran 5 ay Fjsmfjsjdksjd nasil ya Yorumla Sansliseleven 5 ay Sevişemedi ya ondan Yorumla
ÖmerBaranVeli Takip Et Xper 2 Yaş: 18 5 ay Ağlasın insanız sonuçta ne düşüneyim 0 3 Yorumla Soran 5 ay Yav he evlenince ühü ühü ama yataga gelince ahhhh ohhh Yorumla ÖmerBaranVeli 5 ay Öyle valla Yorumla Soran 5 ay Hahahajakdjwfkekf Yorumla
SimliAyin Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 398 cevap paylaştı. Alışırlar zamanla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok yapmacık geliyolar duygusal insanları hiç sevmiyorum
Valla oyle duygusallik kötü birsey degil ama asırı duygusal olup abartanlara sinir oluyom samimiyetsizler
Bende anlamıyorum hele evlenınce ağlar sızlar ama yatakta zevkten uçar
Hahahaahahaha aynen 🤣🤣🤣
Evlenince ühü ühü ama yatağa gelince ahhhh ohh 🤣🤣
zorluk gormemis diye dusunurum
Evlenince ühü ühü yatağa gelince ahh ohhh 🤣🤣
olgunlaşmamş baba evinin prenseleri.
Hahahakdjs dugunde duygusal aglak prenses yatakta neyse fksjfskfjskfj
öyle diyorsanız öyledir hanımefendi
Duygusal yönden çok zayıf insanlar
Yatakta duygusalliklari bitiyo ama evlenince ühü ühü yatağa gelince ahhh ohh ahh 🤣🤣
Şşşttt 🙈
Sen niyeti bozmuşsunnn
Evlenince timsah gozyaslari yataga gelince zevk yaslari hahahahahafksjdkd
Bozmadim sinirliyim 🤣🤣🤣
Neden sinirlisin ya
Tam olarak konu ne anlatır mısınnnn
Aglayip şov yapmalarına sinirliyim
Umursama ya
Herkes kendi hayatının başrolünü oynuyor
Umursamaktan degil dalga geciyorum burada
Geç bakalım
Dugunde kınada ühü ühü ama gerdekte fantezi kıyafetiyle ahhhh ohhhhh fksjfkskddk
Enerjinin yüksek olduğunu belli etme yinede😁
Dugunde kinada aglayipta yatakta ahhh ıhh diye ıkınanların enerjisi daha yuksek benimki soz konusu bile olamaz knk gskdjskdk
tamam kanka
Sen öyle yap
Ben ne alaka yapan yapmis zaten
Sen neden alındın bunları yapan kadın degilsin ki erko 🤣🤣🤣
Tabi tabii
Sevişemedik diye
Fjsmfjsjdksjd nasil ya
Sevişemedi ya ondan
Ağlasın insanız sonuçta ne düşüneyim
Yav he evlenince ühü ühü ama yataga gelince ahhhh ohhh
Öyle valla
Hahahajakdjwfkekf