Lütfen sorumu okuyup yorum yapar mısın kendimi kötü hissediyorum?

İlk defa garsonluk işine girmiştim. (Dışarıdan özgüvenli dursam da kendimi hep eksik hisseden biriyim). İş yerindeki adam biraz sapikcaydi temas falan ediyordu ufaktan iltifatlar falan ama paraya ihtiyacım olduğundan ses etmiyordum ileriye gutmiyor ne de olsa diyordum (aile cafe esi falan da farkındadır ama kadın hiç ses etmiyor) taaa ki son güne kadar oturuyordum arkadaşımın yanında bir anda abi geldi elini belime doladı napiyorsunuz dedi. Ay abi ben temastan hiç hoşlanmam dedim elini çektim. Ve aynı günde bir müşteri üstü kalsın dedi. Üstü kalsın denildiği zaman garson kendi alır parayı. 200 liradan 180 lirası kalsın demişti sanırım veya 100 liradan 80 lirası kasaya gittim dedim şu masa para üstü çıkmadı abla 200 mu verdi 100 mu verdi dedi sıkıntı olmadığını söyle böyle ver bozuk yok. Tamam dedim. Üstü ben alacaktım kadın öyle verince kötü hissettim kendimi neyse. Dedim bari adama vereyim ben almayayım masaya gittim dedim ki siz üstü kalsın dediniz ama ben getirdim. Dedi ki kalsın tip box falan yok mu ona at dedi bende ileride cebime attım parayı. Gün sonunda günlük verilmedi kasada para yokmuş dedi ki sonraki ise geldiginizds veririm yanımdaki kızın hesabına atmışlar ve bana para verilmedi kadına yazdım bana cevap vermedi görüldü bile atmadı. O arkadaşıma dedim sen para aldın mı dedi ki aldım sen almadın mı dedim ki hayır almadım. O iş yeri sahibinin kızıyla konuşmuş tamam demiş kız aileme haber ederim. Öyle konu kaldı. Niye bilmiyorum utanıyorum para önemli değil ama niye böyle davrandılar o parayı almam hata mıydı veya iş yeri adamına sert çıkıştığım için mi (kendimi kötü hissediyorum)

Lütfen sorumu okuyup yorum yapar mısın kendimi kötü hissediyorum?