• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

Ölmekten çok korkuyorum?

Nurr73638
Nurr73638 Takip Et
Xper 3 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
04
Yapay Zekaya Sor

Özellikle ilk gece den ve hesap vermekten kabir azabı çekmekten sizce kabir azabı diye bişey var mı

Ölmekten çok korkuyorum?
Hesap Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • geceninsorgusu
    geceninsorgusu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 18 , eic 100%
    5 ay

merhaba, korkun normal çünkü insansın ve insanlar islamı kafalarına göre anlatıyor. Ama korkun boş yere ölğm gerçekten korkulacak yer dğeil emin ol bu dğnyadan daha huzurlu. Öncelikle ölüm ruhun beenden ayeılmaıs dimi? beden somut ruh ise soyut. Somut olan bir şeye dokunabilir duyabilir görwbilirsin ancak soyuta bu olmaz. Luran-ı kerime göre ruhu ancak Allah bilir lakin tahminime göre ruhken daha çok bilincimizin açık olucapını daha iyi fsrkındalıpa sahip olucapımızı düşünüyorum. Ölüm rüyaya benzer diyorlar uyurken bedenimiz yatakta uyuyor hareket etmiyor ama rğyada çok ley yalıyoruz yani aslında burası bir rğya bir smilasyon orası gerçek berzah bir bekleme odası. Şimdi kabşr azabı var ama anladıpımız gibş fizşksel bir ilkebce değil. Açıkçası üzüntü pişmanlık vşjdan azabı gibş olucapını düşünüyorum çünkü faekındalık ve bilinç daha açık ve şimdi düşün Allah her şeyi bilşyor ve ihtşyacı yoken kopkoca bir dünya yaratıp sana bir beden veriyor oysa direk dünyayı yaratmadan mahşeri yarstıo nasıl olsa biliyorum diyip direk cennet cehenem atabilirdi. Allah bizi çok seviyor ve bizden sevgi istiyor ona inanmamızı istiyor bize ee bir sürü nimet veriyor tüm güzel şeyler ondan her şey ondan kötü şeyler bile mutlaka bize kötü gibi gelen ama aslında iyi olan şeyler var. Muhtemelen kabşr azabı pişmanlık yani onun kıymetini bşlemeden o kadar sevgi doluyken onu hayal kırıklıpına upratmak onu gğcendirmenşn acısı veyahut o bu kadar iyi bir raabken ben ona nasıl nankör oldum düşüncesi gibi daha çok kendimşzle yüzleşme vijdan azabı gibi olucapını düşünüyorum psikolojik olucaktır çünkü ruh soyut ölüm ruhun bedenden çıkması yani bence Allah'tan uzak kalma onu gücendirmek ve düşünsene Allah sana "aetık konuşmuyacapım sensle" dese yani artık snein yüzüne bakmıyacak bu azap ondan uzak mahrum kalmak ben bunun oldupunu düşünüyorum doprusunu Rabbim bilir onun merhameti gazabını geçmiştir bu arada ilk geceden korkmana gerek yok bizdeki yüz yıl orada bir günün yarısı yani kurana anlatılana göre evet meleker soruyor ama zaten cevabı Allah biliyor onlar insşuafeten bşze soeuyor ve bence korkma Allah iman etmiyenlerde "biz senşn gerçek bir rab olduounı biliyoruz ama atalaeımızın dini bu ya da benim işime gelmiyr umrumda dpeilsin" tarzı kibşr ve ego ile olan inkara kızar eğer sen kibşr ve egodan ötğrü değil yanlış tasvirlerden şnanmazsn Allah kızmaz aradıki şey çabalıyorum ama bapı koparmıyorum meselesi yani Allah sednen robot gibi mğkemel olmanı değil samimi olmanı ister ben soegu melekelrinş seviyorum ya aslında şlk gece yi bırak kelke susalar bir sormasalar da kalbşmdeki Allah'a duydupum aşk ve hasreti döksem şöyle onalrın bal7nın etinş yemek için sabırsızlanıyorum şaka bir yana ben aşk duyuyorum sordukalrı sorularda kıaacası inancın şle ilgili ve Allah kşmseye yükünün sütğnde vermez bu arada klavyem soeunlu yazım hatası olabilir kusura bakma cşdden korkuyla değil swvgşyle bak axaptan değil onsuz kalmaktan korkmak gerek. Bu sevgşde en acısı ona sarılamaka sırf bşr kere sarılmak için ceheneme razı gelirdim

0
    1 Yorumla
    • geceninsorgusu
      geceninsorgusu
      5 ay

peugamberimiz ölürken işrat parmağını kaldıeıyor en yüce dosta diypr ibrahim peygamber ölmeden önce azrail gelşyor ibrahşm diyor ki "dost dostın canını hiç alır mı?" sitem ediyor Allah'ın dostu dşye bilinir Allah'da "dost dosta kavulmak şstemez mi?" diyince kabule dşyor peygamberimiz ölmeden önce azrail iin istşyerek geliyor şstersen yaşamaya devam edebilirsin diyor cebrail de rabbin seni özledi dşyor ya yüce sevgili ya ona korkuyla bakmayın onunla kanka olun o yüce sevgili sevgilierin en yücesi kavuşmadır aslında huxur anı korkulacak bir şey yok cidden yok

Yorumla

En İyi Cevaplar

• raif1923
    raif1923 Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 100%
    6 ay
    Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.

kabir azabı münker ve nekire cevap veremezsen var eğer cevap veremezsen ya da yanlış söylersen var ama doğru söylersen yok kabir günahkarlar için cehennem çukurlardan 1 çukur iyiler için ise cennet bahçelerinden 1 bahçedir denir eğer hesabın iyi geçecek kitabın sağdan verilecekse bunun ilk müjdesi kabrinin cennet bahçelerinden 1 bahçe olması bunu insanlar göremez ama senin ruhun hisseder ve görür bazı günahkar Müslümanlarında kabirde çektikleri azap yeterli görülüp mahşerde cennet ehline katılabilir sen ölmekten korkmuyorsun ALLAHa hesap vermekten korkuyorsun demek ki bazı günahlar işlemişsin yapacağın şey şu önce bu yaptıkların için samimi 1 şekilde tövbe etmek sonra bunları 1 daha yapmamak ve ibadetlerini elinden geldiğince yapmak ve iyi işler iyi davranışlar sergilemek

0
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay
    Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Korkuyorum diyip arkasina da var mi diye sorman neyin kafası böyle korkarsin işte korkman normal korkmaman yanlis olur nasil yasarsan öyle öleceksin hesaba cekileceksin yaptiklarin yapmadiklarin yanina kalmayacak

Kabir azabi ölümden sonrası olmasaydı zaten ya ölmezdin ya da doğmazdin hani rastgele gelsen dünyaya niye ölüyon demi ya da bu dünyaya niye geliyon

Dogru sekilde yasayacaksin gunahlardan haramlardan uzak duracaksin ibadetlerini yapacaksin dosdogru yasayacaksin yasamaya calisacaksin sana nasil emredildiyee öyle yasayacaksin en azindna yasamaya calisacaksin

Gerci korku hep olacak ama en azindan niyetin belli olacak

0
    2 Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Ölmekten çok korkuyorum aşırı derecede

• SonMohikan71
      SonMohikan71
      6 ay

Ölmekten degil dedigin gibi kabir azabindan korkuyorsun o herkes de var bende de var ölüm kolay degil

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Ben hiç korkmuyorum. Hatta çabuk öleyim diye sağlığımı yok ediyorum. Evde bozuk bir cihaz var 1 kilo civarı onu sert şekilde kalbime vuruyorum kalp ritmim bozulsun diye. Ki bozulmaya başladı akıllı saat aldım takip etmek için otururken bile 140 150'lere çıkıyor nabız hüö güm boynumun arkasına ağrı giriyor. Süper bir şey mayısta 30 olacağım bu gidişle 30 olmasan gideceğim yaşasın.

0
    9 Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      6 ay

Neden yapıyorsun bunu kardeşim ya. O beden hesap sorar sana. Daha çok gençsin. Kalk ayağa yıkılma. Hayat güzel herşeye rağmen. Allah yardımcın olsun inşallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Beden hesap sorsun sorun değil

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      6 ay

Yapma böyle kardeşim sorun nedir anlatır mısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Yaşayacağım kadar yaşadım daha fazla istemiyorum. Hiçbir şeyden zevk almıyorum gençlik bittikten bende merak heyecan da bitti. Gençlik bittikten sonra kalan her yıl aynı zaten

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      6 ay

Senden bir isteğim olacak benim için yapar mısın? Sana en yakın hastanelerin birini ziyaret et, hasta odalarına gir, yatakta yatan hastaları Bi izle uzaktan, hatta bazılarıyla konuş Bi dertlerini dinle.. Sonra hastaneden çık inan haline şükredeceksşb. Eli ayağı olmayan insanlar var.
      Daha çok gençsin kardeşim, burdan itibaren devam et, Allaha göster umudun olduğunu. O seni geri çevirmeyecek inan bana.
      Hayat herşeye rağmen yaşamaya devam değer.. Cahilce şeyler yapma, çıkmazın içine girme.
      Toplarla kendini. Ben senden yaşça büyüğüm neler yaşadım, yapma böyle şeyler. Yıkılma 💪

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Teşekkür ederim ama zaten çok ağır hastaları gördüm hayatımda. Bana elimin ayağımın tutması yetmez

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      6 ay

Kardeşim bak döverim seni abi dayağı yersin 😊 lütfen kırma beni kardeşim. Bidaha öyle şeyler yapma anlaştık mı? Umudunu kaybetme. Bak ben senin için dua edicem. Toparla kendini. Yıkılmak yasak 🖐️ bugünlerde geçer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Teşekkürler abi

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      6 ay

Emin ol bu günlerde geçer kardeşim, herkes hayatının belirli dönemlerinde sıkıntılar yaşıyor. Bak ben babam öldüğünde 8 yaşındaydım.. Çok büyük sıkıntılar çektik. Ama çok şükür elimiz ayağımız tutuyor.. Sen gençsin daha. Kolaymı yıkılmak öyle. Senin için dua ediyorum. Rabbim sana moral ve huzur versin. Zaten Bi toplarla kendini gerisi gelir.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Şöyle Böyle
Şöyle Böyle Takip Et
Fenomen
6 ay
  • Biz Berk ve Şenay 💫 Ölüm korkusu çok insani, yalnız değilsin bunda, merak etme 🫂 Kabir azabı var mı sorusu ise tamamen inanç meselesi. Bazıları bunu gerçek ve kaçınılmaz görüyor, bazıları sembolik, vicdan azabı gibi değerlendiriyor. Sen hangisine inanırsan, onunla anlam bulursun. Bu korkuyu hafifletmek için dua, meditasyon, iyi şeyler yapmak kalbi bayağı rahatlatır 💜

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

21

Cevap

• Birrgariban
    Birrgariban Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    6 ay

Yaradılış amacına uygun yaşadıktan sonra korkmana gerek yok

1
    2 Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Öyle yaşamıyorum ki korkuyorum zaten

Yorumla
    • Birrgariban
      Birrgariban
      6 ay

O zaman kork tabi. Korkunun ecele faydası yok. Korkman da boşuna

Yorumla
  • Korkusuzkorkak16
    Korkusuzkorkak16 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    6 ay
    Diğer konusunda 370 cevap paylaştı.
    https://youtu.be/6Al4h8Bftjg?si=N5L6Qgrqr07wyRdF

Yinede biz bilemeyiz allah bilir.

0
    0 Yorumla
  • uzmnhavaci
    uzmnhavaci Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    6 ay

Evet var. Ayetlerle sabit. Sorgu melekleri var. Azap var. Ama kabrinşzşn cennet bahçesine dönüşmeside var. Güzellikler ve ikramlar var.

0
    8 Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Oda çok nadir insansa geçerli olur dediğin şey

Yorumla
    • uzmnhavaci
      uzmnhavaci
      6 ay

Ahlakı düzgğn ise peygamver ve Allaha inancı tam ise. Farzları yerine getiriyor ise neden olmasın. Keşke nefsimize sahip çıkıp bizde o insanlara karışabilsek. Allahın istediği gibi iyi bir kul olabilsek. Hayırda ve yardımda yarışır olsak, kalp kırmasak, zina etmesek, alkol tüketmesek. Bi baksana şunlara. Din hiç kötülük istiyormu

Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Evet ama insanız ve her an günaha giriyoruz peygamberi bile kandırmış şeytan

Yorumla
    • uzmnhavaci
      uzmnhavaci
      6 ay

Sizi kandıramaz demiyorum ki. Kana bilirsiniz. Ama tövbe var. Kafirlikten dinimize geçip tövbe eden bike sıfırlanıyorken biz neden tövbe etmiyoruz

Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Kul hakları ne olacak Allah onlara karışmıyor

Yorumla
    • uzmnhavaci
      uzmnhavaci
      6 ay

Walla onuda kendin okişilere karşı özür dileyerek helallik isteyerek halledeceksin 😂

Yorumla
    • yaren_37
      yaren_37
      6 ay

@Nurr736338 şu an dünyadaki herkes munafik ve ebedi cehennem bizi bekliyor, ikinci kabir azabı yok. Üçüncüsü cehhenemde bedenin değil ruhun yanacak Allah gaddarmi ki sana fiziksel acı çekmekirsin? Kur'an'ın böyle bir soylemi yok

Yorumla
    • CANÖzkan1
      CANÖzkan1
      6 ay

Hangi ayet bi açıklar mısın

Yorumla
  • RareAmz
    RareAmz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

İslam inancına göre var ben inanıyorum
    Elinden geldiğince günahtan uzak dur
    Belki az yanarsın

0
    6 Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Çok korkuyorum

Yorumla
    • RareAmz
      RareAmz
      6 ay

Günahı çok olanlar korkar günahîn çoksa Allahtan af dile belki bir ihtimal şans

Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Sen korkmuyor musun

Yorumla
    • RareAmz
      RareAmz
      6 ay

Neden korkayım Allah var etti Allah yok edecek
      Sen doğmadan öncesini hatırlıyormusun tabiki de hayır Aynı o şekilde bu bir rüya gibi gerçek bu dünya değil diğer taraf
      Umrumda bile değil
      Sadece öleceğim zaman inşallah Allah nasip ederse feci bir kazadan ölmem ecelimle ölürüm

Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Bak ben yanıma gelecek sorgu meleklerine Azrail'e görmekten korkuyorum acaba Azrail'e ne suretle gözükecek

Yorumla
    • RareAmz
      RareAmz
      6 ay

Azrail bir melektir Kötü insanlara en korkunç sekilde gelir ve ruhunu alırken de En sert sekilde alır
      Ama dini inancı bütün birine en güzel suretiyle yakınlaşır ve kuş tüyü yumuşaklığında ruhunu alır
      Yani iyiye iyi kötüye kötü muamele

Yorumla
  • Caner067
    Caner067 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay

Demek ki bir ben değilmişim sana bir şey dicem ama gülme ben internetten ölümsuzluk iksiri var mı ona bile baktım

0
    4 Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Yo niye güleyim insanız normal şeyler

Yorumla
    • Caner067
      Caner067
      6 ay

Vallahi ölmekten korkuyorum keşke hep yasasak

Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Keşke Keşke

Yorumla
    • Caner067
      Caner067
      6 ay

Yanlış anlamazsan tanışabilir miyiz biraz konuşup dertlesebilirmiyiz

Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 51%
    6 ay
    Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Korkacak bir durum yok kimse çivi çakıp kalmayacak dunyaya

0
    2 Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Korkmamak elde değil

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      6 ay

Elde değil evet düşündükçe kısır döngü yapar

Yorumla
  • Adaxxx123
    Adaxxx123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Ben doğmadan kaderimi çizen tanrı ben öldükten sonra niye bana hesap soruyor? Diye bir cümle vardı.

0
    3 Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Yani sen inanmıyor musun

Yorumla
    • Adaxxx123
      Adaxxx123
      6 ay

İnanmıyorum. Ayrıca kuzey ülkelerinin mitolojisinde de cehennem soğuktan donduran, buzlarla kaplı yer olarak tasvir edilir.

Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

İnan bence iyice araştır

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Allah niye azap etsin ya. Bir anne evladına azap edebilir mi? Allahın şefkati çok daha fazla.

1
    5 Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Kabir azabı var ana kuranda geçiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Cennet de geçmiyor mu?

Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Evet tabiki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

O zaman neden cennet yerine azaba odaklanıyorsun?

Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Amelim kötü günahlarım var

Yorumla
  • masallarıngüzeli
    masallarıngüzeli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    6 ay

Peygamberimi dinlersen var mı yok. Mu anlarsın var mı demek nasıl kafa aqa

0
    0 Yorumla
  • yaren_37
    yaren_37 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    6 ay

Kabir azabı yok, varsa Bile korkma kabir azabıni bedenin değil ruhun çekecek, insan bedeninle değil. Eğer fiziksel olarak acı çekersen Allah gaddar olur, Allah gaddar olmadığına göre. Ruhun acı çekecek, eğer gunahkarsan

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Kabir azabından mı korkuyorsun bence cehennemden kork

0
    2 Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Herseyden korkuyorum amelimden meleklerden sorgu meleklerine Azrail'den

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Namazını kıl zekat ve sadaka ver orucunu tut dilini tut bağışlanma dile
      Bi kadın için kolay ama erkeğin işi daha zor

Yorumla
  • mies94
    mies94 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay
    Diğer konusunda 807 cevap paylaştı.

Hep beraber ölelim

0
    6 Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Mantıklı

Yorumla
    • mies94
      mies94
      6 ay

Boğaz köprüsünden el ele atlayıp tarihe geçelim

Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Bu sefer de intihardan cehenneme direk

Yorumla
    • mies94
      mies94
      6 ay

Rahat ol cennette locada olucaz

Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Sorumlusu sensin o zaman seni söylerim bende

Yorumla
    • mies94
      mies94
      6 ay

Benim referansımla gidersen sorun olmaz :D

Yorumla
  • Aristokratımsı
    Aristokratımsı Takip Et
    Mentor Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay

Besmeleyle başlarız merak etme

0
    1 Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Allah nasip edecekmiş bakalım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

hiçbir şey olmayacak öldükten sonra merak etme yanmayacaksın

0
    0 Yorumla
  • egoadamm
    egoadamm Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Ben de tam tersi bir an önce gitme derdindeyim

0
    0 Yorumla
  • coolantalyalı07
    coolantalyalı07 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 31%
    6 ay
    Diğer konusunda 903 cevap paylaştı.

Raahat ol tek sen ölmuyorsun

0
    0 Yorumla
  • TɪᴛʀᴇᴋKᴀʀʏᴏʟᴀ
    TɪᴛʀᴇᴋKᴀʀʏᴏʟᴀ Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    6 ay
    Diğer konusunda 441 cevap paylaştı.

Allah'a inanan biriysen evet var.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Günahın çok mu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Var namaz kıl temiz bir ol

0
    0 Yorumla
  • Reayaa
    Reayaa Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay

Gidince göreceğiz

0
    3 Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Hiç gitmiş biri yokmu tanıdığın bi sorsan

Yorumla
    • Reayaa
      Reayaa
      6 ay

Dur soruyorum

Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Sorr bekliyom

Yorumla
  • hayatbosm
    hayatbosm Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    6 ay

var evet

0
    0 Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    6 ay
    Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Hayır yok.

0
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    6 ay
    Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Tabiki var

0
    0 Yorumla
  • Benitanıyorsun
    Benitanıyorsun Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay
    Diğer konusunda 630 cevap paylaştı.

Ölme kanka

0
    9 Yorumla
    • Kleopatra19
      Kleopatra19
      6 ay

Sitenin şeyide buradaymış

Yorumla
    • Benitanıyorsun
      Benitanıyorsun
      6 ay

Uuu iki ekmek bulsak şimdi çift kaşarlı bi tost iyi giderdi @Kleopatra19

Yorumla
    • Kleopatra19
      Kleopatra19
      6 ay

Ne fenasın sen yaa 😂

Yorumla
    • Kleopatra19
      Kleopatra19
      6 ay

Ben pek kaşarlı tost sevmiyorum ama içinde @Benitanıyorsun olunca yerim

Yorumla
    • Benitanıyorsun
      Benitanıyorsun
      6 ay

@Kleopatra19 yapma şunu işte böyle flörtleşince acıkıyorum ben. Ben tosta kaşar olayım sen de gel bana salça ol sanayi tipi bir tost görsün millet

Yorumla
    • Kleopatra19
      Kleopatra19
      6 ay

Domates salçasımı biber salçası mı @Benitanıyorsun

Yorumla
    • Benitanıyorsun
      Benitanıyorsun
      6 ay

Sen ol da salçam geri kalan teferruat @Kleopatra19

Yorumla
    • Kleopatra19
      Kleopatra19
      6 ay

Ahahahaha 😂😂😂😂😂

Yorumla
    • Benitanıyorsun
      Benitanıyorsun
      6 ay

@Kleopatra19 bütün kleopatralar aynısınız yine tavladın gariban bir erkeği gülüyon üstüne 🤣🤣

Yorumla
  • Hüseyin7210
    Hüseyin7210 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    6 ay

Evet var

0
    0 Yorumla
  • jackhans73
    jackhans73 Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    6 ay

imanını tazele..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Sana iyi bi haberim var o zaman

0
    6 Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Neymiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Allah yok kabir azabı yok

Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Sen niye varsın o zman Allah yoksa seni kim yaratti evreni doğayı kim var etti ufak bi karıncaya can veren kim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Allah varsa allahı kim yarattı

Yorumla
    • Nurr73638
      Nurr73638
      6 ay

Ya benim aklıma da geliyor ama sorgulamamak en doğrusu galiba yoksa cayır cayır yanicaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Sana sorgulamamn gerektiğini kim söyledi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Ben de

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Bende cok korkuyorum

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Ölmekten çok korkuyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ölmekten çok korkuyorum? 12 cevap verildi
Ölmekten çok korkuyorum? 6 cevap verildi
Ölmekten çok korkuyorum? 11 cevap verildi
Ölmekten çok korkuyorum? 9 cevap verildi
Ölmekten korkuyorum? 12 cevap verildi
Ölmekten korkuyorum? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨