Kızlar yardımınız lazım?

Sevgilimle yaklaşık iki yıldır sürekli ayrılıp barışıyoruz. Ailesi beni sevmiyor; özellikle annesi, memleket meselesi yüzünden bana karşı olumsuz. Hatta çocuğuda beni“sevmiyor neden diye sorulduğunda bile net bir cevap veremediğini, bilmediğini söylediğini bana iletti. Bu durum beni fazlasıyla rahatsız etti.

Benden zaman istedi, ben de verdim. Ancak bir noktadan sonra artık net bir cevap istedim. Bana kısa ve geçiştirici cevaplar verdi. Bu kısa cevaplardan yola çıkarak bu ilişkinin bu şekilde devam etmeyeceğini söyledim. Bunun üzerine bana “pes cidden” dedi. Ben de onu engelledim.

İki gün sonra o da beni her yerden engelledi. Instagram’daki orijinal hesabından beni engellemişti; ancak daha sonra bu engeli kaldırmış. Fake bir hesabı vardı, oradan beni hiç engellememişti ve o fake hesabın kendisine ait olduğunu ben biliyordum. Buna rağmen WhatsApp’taki engelimi 2 gun önce kaldırdı 17 gün oldu ayrıyız.

Tüm bunlardan sonra beni görmemesi için instegram hesabım da arkadaşlık isteklerim yukseldi ve tamamen. Bugün itibarıyla tam 17 gün oldu. Sizce geri döner mi Dönerse ne kadar sürede döner? Yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar yardımınız lazım?