Sevgilimle yaklaşık iki yıldır sürekli ayrılıp barışıyoruz. Ailesi beni sevmiyor; özellikle annesi, memleket meselesi yüzünden bana karşı olumsuz. Hatta çocuğuda beni“sevmiyor neden diye sorulduğunda bile net bir cevap veremediğini, bilmediğini söylediğini bana iletti. Bu durum beni fazlasıyla rahatsız etti.
Benden zaman istedi, ben de verdim. Ancak bir noktadan sonra artık net bir cevap istedim. Bana kısa ve geçiştirici cevaplar verdi. Bu kısa cevaplardan yola çıkarak bu ilişkinin bu şekilde devam etmeyeceğini söyledim. Bunun üzerine bana “pes cidden” dedi. Ben de onu engelledim.
İki gün sonra o da beni her yerden engelledi. Instagram’daki orijinal hesabından beni engellemişti; ancak daha sonra bu engeli kaldırmış. Fake bir hesabı vardı, oradan beni hiç engellememişti ve o fake hesabın kendisine ait olduğunu ben biliyordum. Buna rağmen WhatsApp’taki engelimi 2 gun önce kaldırdı 17 gün oldu ayrıyız.
Tüm bunlardan sonra beni görmemesi için instegram hesabım da arkadaşlık isteklerim yukseldi ve tamamen. Bugün itibarıyla tam 17 gün oldu. Sizce geri döner mi Dönerse ne kadar sürede döner? Yorumlarınızı bekliyorum
Benden zaman istedi, ben de verdim. Ancak bir noktadan sonra artık net bir cevap istedim. Bana kısa ve geçiştirici cevaplar verdi. Bu kısa cevaplardan yola çıkarak bu ilişkinin bu şekilde devam etmeyeceğini söyledim. Bunun üzerine bana “pes cidden” dedi. Ben de onu engelledim.
İki gün sonra o da beni her yerden engelledi. Instagram’daki orijinal hesabından beni engellemişti; ancak daha sonra bu engeli kaldırmış. Fake bir hesabı vardı, oradan beni hiç engellememişti ve o fake hesabın kendisine ait olduğunu ben biliyordum. Buna rağmen WhatsApp’taki engelimi 2 gun önce kaldırdı 17 gün oldu ayrıyız.
Tüm bunlardan sonra beni görmemesi için instegram hesabım da arkadaşlık isteklerim yukseldi ve tamamen. Bugün itibarıyla tam 17 gün oldu. Sizce geri döner mi Dönerse ne kadar sürede döner? Yorumlarınızı bekliyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
ailesi olduğu mübbetçe siz mutlu olamazsınız
Yani şu an ki yaptı engel kaldırmalar ne anlama geliyor yardım eder misin
Her yerden engelimi kaldırdı bu arada ben 17 gundur bir sey yazmadım
senden mesaj bekliyor olabilir
Ama whatsap dan resmini koymuyor ben biliyorum ama engeli kaldırdığını
silmişte olabilir senin telefon numaranı durum bildirimi görünüyor mu telefon numarasını değiştirmişte olabilir
Herseyi gizliyor wp de numarayı değişmemiş sadece resim koymamış her yerden engelimi kaldırmıs sosyal medyadan
durum bildirimini gizleyemez ama
Durumun da bir şey yok ama engelli değilim orası kesin
sen bilirsin mesaj gönder istersen
Yok ben göndermem , zaten sadece sizden fikir almak istiyorum
bence senin ilk adımı atman gerekir seviyorsan
Tabiki seviyorum ama arada engelleri düzeltmesi için ona bin defa söyledim artık annene beni söyle beni bilsin dedim çünkü ayrı olduğumuzu biliyor annesi korkuyor demeye
o yüzden diyorum emin misin diye onunla bir ömür geçmez
Ya sorma nasıl bir bağ varsa ne o kopuyor be ben ve kopan insan zaten engelleri kaldırmaz yani bir de ben ayrılmışım öyle deilmi
aslında bağı koparmak senin elinde
şu an 17 gun bitiyor asla yazmadım zaten ama brn engelleri kaldırdım ama asla yazmam
Ve bu arada Biraz önce durum paylaşmış duygusal bir durum
Siz barışsaniz bile annesi size huzur vermeyecek
Annesi ölsün aynı camdaki kızın annesi yemin ederim
Beddua etme
Beddua değil ama iki elim yakasın da olsun çocuk değiliz o 32 b2n 35 yasındayım insan yaşadığını bilir