Arkadaslar, Biriyle flört etmeye başladım. Yeni yeni görüntülü konuşmaya başlamıştık. Birbirimize öyle anlık resimler atıyorduk. Bu resimler epey açık oluyordu. Geçen günlerde, flortumun bir arkadaşını olduğunu soyleyen kisi bana mesaj attı. Hic o arkadasini gormemistim. Sahte hesaptan yazdı. Bana dedi ki görüntülü konuşmaya başlamışsınız. Resimler atmışsınız birbirinize. Sonra, ben genelde hep yüksek topuklu ayakkabı giyerim. O arkadaşı dedi ki sen topuklu giymeyi severmişsin. Bunları yazdıktan sonra benden ozel resim ve telefon no istedi. Gecenin korunde uc dort kere aradi beni. Bütün bunları kim söylemiş? Tesadüf mü yoksa
Güncellemeler
7 ay
Önemli konu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kimin söylediği belli aslında... Tesadüf olamayacak kadar detay vermiş sana. Anlatmış ama umarım fotoğrafları da göstermemiştir ona
Ya o benden şey istemişti flörtum yani, baska biri ile karşımda b.. irlikle olurken seni izlemek istiyorum. Bir de hakkımda yalan yalan şeyler demiş, yok bana geldi. Konuşurken onu m.. utlu etmis
Bak, çok açık ve samimi şekilde söyleyeceğim. Eğer partner değişimi gibi şeylerden hoşlanmıyor, birde üstüne rahatsız oluyorsan uzak dur derim. Çünkü zaten sana açık açık demiş neyden zevk aldığını. Seni paylaşmak, birilerinin de seninle temasta bulunmasını istiyor. Ve bilemedim, böyle insanlara güven de olmaz doğrusu. Senin iznin dışında senin bilgilerini veren, yalan yanlış şeyler söyleyen biri daha da ileri gidebilir üstelik. Yani Allah korusun tabii ama seni eve çağırsa ve arkadaşının sana dokunmasını istese, rızan dışında arkadaşı sana dokunsa ya? Her şey olabilir bu zamanda
Çok haklısın, bunu bana sosyal medyadan da yaptırmak istedi
Bana sahte hesap açtırıp bunu denemek istedim
İstedi pardon
Açıkçası fantazilere, zevklere öyle dar görüşle bakmam ama bu kabul ettiğim anlamına da gelmez. Kadınını paylaşmayı isteyen erkek bana göre güvenilir değil. Sonuçta kadınlar için erkeğin temsil ettiği konular var. Güven, korumak gibi. Ama zaten kadını öne atan biri bunları ne kadar yapabilir ki? Dilerim kendin için en doğru kararı verirsin ve huzurlu bir hayat yaşarsın 🪻
Çok teşekkür ederim
Belki flörtündür başka hesaptan seni deniyordur bu şekilde?
Tesadüf olamaz mi
Ya o benden şey istemişti flörtum yani, baska biri ile karşımda b.. irlikle olurken seni izlemek istiyorum. Bir de hakkımda yalan yalan şeyler demiş, yok bana geldi. Konuşurken onu m.. utlu etmis
Yuh ya uf bu erkekler neden böyle
Evet
Tesadüf olamaz dimi
Yani bu dediği şeyi mi yapmak istemis
Valla gerçekten seven düzgün adamlar yok denecek kadar az o yüzden herkese hemen güvenme derim