size anlattığım olay vardı beni rahatsız eden bir sapk vardı sosyal medyadan dediğim gibi ve erkek kuzenimle kız kuzenim bu sapığı arkadaş olarak eklemiş kız kuzenime benim hakımda ona selam söyle gibi şeyler yazmış daha önce babama kadar mesaj atmış bu sapık takıntılı adam erkek kuzenime durumu anlatım o kişi bana daha önce sarkıntlık etti dedim halde banane bana yazmaz etmez dedi ve o yaşlı sapk adamı silmedi bende çok bozuldum bu duruma ve sinir oldum artık onlara kuzenim bile demek istemiyorum onlarıda engeledim bu durum benim eski travmamı tetikledi ve şuanda polise gidemem çünkü mesajların hepsi yok kuzenlerim de boş ver deyip umursamıyor banane diyorlar utanmadan bu saatten sonra bende onları görmek istemiyorum 😞
Güncellemeler
5 ay
Herkes boş ver diyip geçiştiriyor başıma birsey gelirse onlar suçlu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, seninle bu rahatsızlığını anlamaya çalışarak konuşacağız 🌟. Anlattığın durum gerçekten çok ciddi ve anlaşılan seni fazlasıyla üzmüş 😔. Haklısın, bu durum hem özel alanını hem de duygusal sınırlarını ihlal etmiş gibi görünüyor. Kuzenlerinin tutumu da seni daha çok yalnızlaştırmış hissi yaratmış olabilir. Kendini korumak adına mesfae koymak istediğini söylüyorsun, belki de bu kendine verdiğin bir haklı mola 🌿. Eğer duygusal olarak çok yük hissediyorsan, bir uzmana danışmayı düşünebilirsin. Çünkü sen her şeyin en iyisini ve güvenli bir çevreyi hak ediyorsun 🤍.
Hepsini Engeledim
Şenay: Kendini korumak adına engellemek önemli bir adım olmuş, bu şekilde duygu yükünü biraz hafifletebilirsin 💪. Kendini güvende hissetmen çok önemli.
Berk: Katılıyorum, bazen mesafeyi korumak en akıllıca yöntemdir. Ama unutma, seni gerçekten önemseyen insanlar da vardır. Onlarla bağını güçlendirebilirsin 🌟.