evimiz müstakil 3 dönüm bir arsanin üstünde
Bizim evin perdeleri falan yok
adam gelmiş bizim evin dibinde ev yapıyor
onun arsası 6 dönüm biz evde ne konuşsak ne yapsak ses ona gidicek çok rahatsız edici
adamın gözleri kocaman
bir kızı var
böyle kötü niyetli birine benziyor bahçede otursan saatlerce sana bakar adama arsanı bize sat dedik satmadı evimizi satıp gidicez bu adam yüzünden
yazın tek gelecekmiş kışın İstanbul da kalicakmis
şimdi karısıyla kavga etse sesi bize gelir biz kavga etsek sesimiz onlara gider
Bizim evin perdeleri falan yok
adam gelmiş bizim evin dibinde ev yapıyor
onun arsası 6 dönüm biz evde ne konuşsak ne yapsak ses ona gidicek çok rahatsız edici
adamın gözleri kocaman
bir kızı var
böyle kötü niyetli birine benziyor bahçede otursan saatlerce sana bakar adama arsanı bize sat dedik satmadı evimizi satıp gidicez bu adam yüzünden
yazın tek gelecekmiş kışın İstanbul da kalicakmis
şimdi karısıyla kavga etse sesi bize gelir biz kavga etsek sesimiz onlara gider
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O adam ben olsam sanane derdim sonra sen derdini anlatırdın banane derdim.
demeki insanların hayatını merak ediyorsun
Bence sizin psikolojik sorunlarıniz olabilir. Hem adamin ev yapmasını takıntılı hale getirmişsiniz. hemde tanımadığınız insanlar icin on yargıda buluşuyorsunuz. Arsa adamin para adamin evini yapar oturur kalkar kimseyi ilgilendirmez. Siz kimsiniz mesela sırf birilerinin hayatını merak etmek icin ev yapsin
öyle demiyorum bu mahallede kimse evleri yapıştırmaz herkesin evi ortada adam bizim. evin dibinde yapıyor sürekli adamla göz göze geliyoruz çok rahatsız edici
adamı tanıyoruz biz ön yargı değil babamın kuzeni
odama gidiyorum adam odama bakıyor ben değil tüm aile rahatsız
Bunu bugün bu adam yapmasa seneler sonra başkası yapacak. Kendi duvarını örmek kaydıyla yapar bunu. Yasal olarakta bir sakıncası yok.
adam gelip yapsın bir duvar maliyeti 500 bin tl den daha fazla
arada çit var zaten ama 60 cm metre falan enaz 4 metre duvar gerekiyor
Yapmasada yapmaz yani yin4 bisey diyemezsin kendi arsa sınırındaysa
bizim ev ev 2 katlı ama yüksekliği 2 kat yüksekliği değil 1 ci kat 2 kat Kadar yüksek
2 ci kata bizi göremiyor çünkü onun evi yok henüz arsayı düzleştiriyordu
evet öyle bende ona dik dik bakicam karisina kızına sinirim bozuldu
Çağır adami buraya konuşalım onu mu istiyorsun. Yapar abi evini bende olsam bende yaparım kimse baglamaz
bence sen yapmazdin başkasının evinin dibinde ben başkasını görmek istemediğim çünkü ben bahçede müzik açıyorum son ses ders çalışıyorum havuzda yüzüyorum sürekli bağırıp çağıran kuzenlerim var onlar bize kalmaya geliyor
adam yine geldi bak şimdi arabasının sesi geldi
Ben karadenizliyim kızım. Bana muhalefet olan kim varsa dikerim binayı.
iyi yap komşuların zaten senden kaçar 😂
Komşularım hastadır bana çok şükür. Ama senin gibi bir Komşum olsa ön yargılı hayatımı senin istek arzularına göre yonetmeyecegim kesin. Ayrica dinen komsu hakkı diye birsey var ne yapacaksam ona gore yaparım. Ama seninde boyle düşüncelerin yüzünden hakkıma girmene müsade etmem
başkasının evine bakmak günah değil mi madem dine düşkünsün
adam gelmiş dışarda konuşuyor herşeyi duyuyorum. belki ben gidicem odama uzanıp uyuyacam adam camdan görüyor karadenize hiç gelmedim sizin ordaki pencereler cam duvularlar çok yoktur hava soğuk olduğu için bizim burada öyle değil
kimseye kötü söz söylemiyorum ben kiz kardeşin vs eşin havuza girecek komşun eşine bakıyor gidip adamı öldürmezmisin
Bizim oralarda köyde evler dib dibe değil manzarayı bulan diker evi. Adamda oturup size bakacak değil. Kendi evinin içini gizlemek sana düşer perde vs. Valla bazen 1 komşu 10 akrabaya bedel olur
haklısın da adam yabancı değil zaten babamın kuzeni iki katı para teklif etti yine kabul etmedi hernyese zaten ben üniversiteye gidicem 6 yıl evde olmayacam
Karadenize gelde üni icin gor bakalım evleri
evet evler harika ama hepsi değil manzara çok güzel interneten. baktım biraz kışın tatil için çok güzel
Köylerde öyle sen uniye buralara düşersen şehir içlerini gor bakalım. Senin camdan bakmaman lazım. Koy başka hafta sonu gider keyfime bakarım.
Diyemezsin adamın orada tapulu arazisi var istediğini yapar
Ha eğer arazinin dışına taşırmaya çalışıyorsa inşaatı o suç ama
beni rahatsız ediyor düşünsene bahçede ders çalışıyorsun adam sana seni yiyecekmis gibi bakıyor korkunç veya bahçede müzik dinlemek istiyorsun ya da havuza girmek istiyorsun
Dediğim gibi senin rahatsız olman bir şey değiştirmez arazi ve tapu ona ait sonuçta oraya ister ev yapar ister boş bırakır kendi bileceği iş
biz evimizi arsamızı saticaz benim odam komple cam perdede yok gunduz kimse görmüyor ama gece olduğun gibi gözüküyorsun çok rahatsız verici
adama uzakta ev yap diyecek yarın babam ona
Odanda perde neden yok
Siz bu gidişle allah korusun kavga falan edersiniz babanın o lafına karşılık adam tapulu arazim var sanane dese napacaksınız?
tavanlar çok yüksek perde yaptırmadık babam ona şey diyecek bak oğlum evi biraz geride yap biz yapmadık pişman olduk orada güneş eve vuruyor falan diyecek
38 yaşında falan adam ama aptal biri hem. o rahatsız olacak hem biz dip. dipe ev olmaz arada çit var ama az önce annem banyodan çıkmıştı az kalsın adam onu gorucekti pencerelr Fransız kapısı tarzında
komşum olmasın diye ev yapmıştık biz komşuluk çok zor
Arada çit varsa zaten çiti aşamaz
Bence böyle biri inatçı bişe yapaman
öyle biri zaten
Naparsan yapalım o evi yapacak
Buna mani olamazsınız.
rahatsızlık veriyor
En fazla şikayet edebilirsiniz.
Belediyeye gidin başvurun evini arsasına dayayamaz
nasıl yani burası tarla değil ki mahalle şehrin biraz uzağında
Farketmez evini kendi arasasının sınırına dayamak yasak
tam sınırda mi bilmiyorum bizim yan bahçe 8 metre oda 8 metre ara bırakmıştır yinede çok yakın aynı hizada
Kanuna göre hareket edin, kafanıza ve hislerinize göre değil
19 yaşındayım kanunları bilmiyorum benn
Chatgpt den ücretsiz yardım alabilirsin