psikiyatri seansı 8000 tl olmuş 😳😬herkes aklına sahip olsun😂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer psikiyatri seansı 8000 tl olmuş 😳😬herkes aklına sahip olsun😂

Delirme noktasına geldiğinizin farkındasınız fakat o son adımı atacak cesaretiniz yok. Delirmeye bile cesareti olmayan ama cesur ve güçlü olarak tanınan biri, sadece deliliğin kenarında geziniyor. “Keşke şuraya kıvrılıp ölsem” deyip ama intiharı aklından bile geçiremeyen birisi. Saatlerce hiç bir şey yapmadan tek bir noktaya odaklanıp, kendi ile sohbet eden, fakat hayata dair tek bir hamle yapmayan.. Her şeyin o kadar farkında olup, kendi hikayesinin başrolü olmaktan vazgeçen biri. Kendi hikayesini ölmeden bitiren biri. İçinde eski zamanlarda hiç bitmeyecek sandığı bir şelaleden akan enerji kaynağının kurumasından sonra hayata küsen biri düşünün. Tam mutlu olacakken bütün zorlukları aşıp, rahata kavuşup, artık bitti deyip toprağa karışmayı bekleyen biri.. Böyle biri hayata nasıl kavuşabilir ki?
Gelir mi?
napayım :)
Allah'a sığınırım zaten 😇
Ben artik biliyorum:
Mücadele beni tüketmedi, sekillendirdi.
Yalnizlik beni kirmadi, güçlendirdi.
Uzaklik beni eksiltmedi, büyüttü.
Bu yüzden diyorum ki;
Eger su an mücadele veriyorsan, yalniz degilsin."Her şehirde ruhunuzu götütecek biri bulunur"yalnız degılsın🫶
O beni çabuk bul ölmeden göreyim seni 😂
Hayır kimse için değmez. Sizin kendi sağlığınız huzurunuz ve varlığınız her zaman ilk sırada gelmelidir. Bir ilişki size yıkıma götürüyorsa o ilişki sevgi değil bağımlılık veya zararlı bir takıntı haline getirmiştir.
Bir kişinin hayatınıza getirdiği mutluluk anlam ve büyüme için delicesine bir şeyler yapmaya değer olabilir. Ama o kişinin sizin temel varlığınızı sağlığınıza ve beyninize tüketmesine izin vermeye kesinlikle değmez.
Bu konuda aklındaki kişinin kim olduğunu ya da durumu ne olduğunu bilmesem de şunu lütfen unutma sağlıklı bir sevgi size iyileştirir tüketmez.
Sizin bu sorunuzdan sonra benim aklımda bir soru oluştu ve bunu da birazdan soracağım buradan sorayım ilk olarak uğruna en büyük fedakarlığı yapmaya değer hayatımı tamamen değiştirecek bir aşk var mı ise İnsanlık tarihi ve sanatı buna evet cevabını verir.
Ancak bu yolculukta o kişinin uğruna kendinizi tamamen kaybetmemeniz en kritik denge noktasıdır.
Delirmeye değer mi soruna hem mantık hem de duygu açısından cevap vermeye çalışalım istersen.
Mantık nedir duygularımızın ve eylemlerimizin uzun vadeli sonuçlarını değerlendirmemizi sağlar. Peki bu açıdan baktığımızda delirmek kendini kaybetmek anlamına gelir ve mantık buna karşı çıkar.
Mantığın hükmü bana göre kimse için kendini feda etmeye kimliğini kaybetmeye veya akıl sağlığını tehlikeye atmayı da değmez. Sağlıklı bir aşk sana dengeyi ve huzur getirmesi gerekir.
Duygu açısından bakalım bu sefer de delirmek tutkunun zirvesine ulaşmak anlamına gelir ve bu hayatı yaşanmaya kılar ama hayatı risksiz yaşamak çoğu zaman da yaşamamak demektir önemli olan yaşanılan yoğunluğun sana büyüme ve anlam katmasıdır yıkım değil.
Işte burada kimse için delirmeye değer mi sorusunun niye hayır cevabı kontrolü delilik oluyor.
Biraz evvelken dünkü sormuş olduğun soru ile ilgili olarak kendine sorman gereken bir soruyu sana sormak istiyorum ve bunu kendine mutlaka sor ve ona göre hareket et benim önerim.
Ben Aşık mıyım, Yoksa Bağımlı mıyım?
Eğer aşkının yanında korkuların büyüyorsa,
sevdanın yanında özgürlüğün daralıyorsa,
özlem duyarken huzur kayboluyorsa…
Bu, sevdanın değil, bağımlılığın konuştuğu yerdir.
Gerçek sevda, insanı büyütür.
Gerçek sevda, insanın nefesini daraltmaz.
Gerçek sevda, bir esaret değil, iki tarafın da kendisi olabildiği güvenli alandır.
Sevda, Cesaret İster
Aşk herkesin kapısını çalar. Ama sevda, sadece sağlam yüreklilerin taşıyabileceği bir sorumluluktur. Bağımlılık ise zayıflığın, korkunun, duygusal boşluğun romantikleştirilmiş hâlidir.
İnsan sevdaya emek verir;
bağımlılık ise kendisine rehin alır.
kanka kimse icin akil sagligini riske atmaya gerek yok valla dedigin gibi seans fiyatlari bile insanin kendine sahip cikmasi icin yeterli motivasyon 😅
en degerli sermaye kafa konforu o yüzden kim bozuyorsa kapidan cikis 🫶
🙂↕️🙂↕️🙂↕️
Benim için hiç kimse için delirmeye değmez. İnsan ilişkileri önemli elbette, sevdiklerimiz için fedakarlık yapmak güzel, ama aklımızı ve ruh sağlığımızı kaybedecek kadar kendimizi yıpratmak… buna hiç gerek yok. Herkesin kendi sınırları, sabrı ve huzuru var; bazen en değerli şey, kendine olan saygıyı ve dengeli kalmayı korumak. Psikiyatri seansı 8000 TL olmuş demişsin, işte bu bile gösteriyor ki akıl sağlığı paha biçilmez. Kendine değer vermek, önce kendini korumak gerekiyor
Cevap
21Cevap
Kimse için delirmeye değmez (8000 tl si yok)
🙏🫶🏿
Aman aman ne kadar az insan o kadar çok rakı onkadar çok huzur
Ben psikiyatriye gitsem bütün seans boyunca bu paranın lafını ederim 😂
Sıkıyorsa bunun nedenini açıklasın alla alla ya 😂
Çok pahalı fiyatlar var zaten zenginler maddi durumu iyi olanlar gidiyor paraya acımıyor
O parayı baa ver ben sana takla. attiririm minnosum 😁
Ayda 1 kez denize açılsam bana yetiyor aslında. 8bin de çokmuş
diii (((:
Hayır, kimse için delirmenin değeri yok. Değer veren zaten seni o noktaya getirmez, getiren de uğruna delirmeye değmez.
Bize gerek yok piskolojik destek isterlerse ben seansı 3000 TL vereyim piskatriye
Delirmedik diye küsüyorlar
8000 vereceğime delirriim daha iyi 🤣
Değmez ama delirdik bi kere elimizde mi..
😂
Delirmeye değmez, delirtmeye değer🤓
Benim için değer 😏
Kesinlikle değmiyor.
Değmez
Ah ah
Ben doğuştan deliyim
Hıhı öyle
Delireceksem kendim için deliririm..
Buna böyle bakanla işim olmaz engeli atarım
Delirtirim sadece ben 😂
Değmez asla