Deli̇receği̇m gali̇ba?

Arkadaşlar ben sevdiklerime canını verebilecek bir insanım , aşırı bağlanıyorum ama aynı zamanda güven sorunlarım var. Benim bir ablam var ama öz ablam değil ve aşırı derecede seviyorum. Bi aralarda güven sorunlarım yüzünden onun beni hiç sevmedğini düşünüyordum. Bu yüzden sürekli ağlayıp Allah'a dua ediyordum ve size yemin ederimki her defasında duam anında kabul oluyordu ve ablam o an mesaj atıyordu napıyon diye, size yemin ederim. Her defasında böyle ola ola Allahıda çok yanımda hissettim ve onada bağlandım. Geçen hafta bir kampa gittim orada bir hoca sohbet yaptı kadın erkek ilişkisi hakkında ve ben ablamla bu kadar samimi olmamın yanlış olduğunu farkettim. Şimdide eğer ablamla arkadaşlığımı devam ettirirsem Allahı üzerim diye düşünüyorum ama öbür yandanda ablamlada bağımı koparmak istemiyorum (dediğim gibi aşırı bağlanıyorum). Bu durum beni aşırı üzüyor hergün kafam çatlarcasına ağlıyorum. şu an ise bi soğukluk geldi ne allahı sevebiliyorum ne ablamı. Ama duada ediyorum düzeleyim diye ne yapacağım bilmiiyorum. Okuyanlar delimisin diyebilir ama cidden durumum çok kötü lütfen bir şey diyin içimi rahatlatın

Güncellemeler
+1 yıl
...
Deli̇receği̇m gali̇ba?