Ne zaman dışarı çıkmak istesem büyük bir heycanla aynada makyajımı yaparım ' Örtümü takarım son aynaya bakışımda tipimi iğrenç görüp çıkmaktan vazgeçip makyajımı silip yerime oturuyorum. Bıktım bu durumdan psikolojikmi yoksa tipimden mi bilmiyorum bu aşırı sinirimi bozuyor kendimi aynada birturlu begenemiyorum yüz şeklim garip geliyor bunlar hepsi son dokunuşta bana oluyor ne yapıcam?
Bilemem. ama uzun süre olmuş bu süre zarfında sana iyi gelen bir sevgilin olsaydı. Bunları yaşamazdın. Gerekli sevgiyi ve beğeniyi göremediğin için açlık çekiyorsun
şimdi insanların seni görmesine tanımasına izin vermediğin için daha çok yalnız kalacaksın. Yalnız kaldıkça bu duyguların içinde daha çok boğulacaksın. Sevilmek bir ihtiyaç
Ya aslında ben kendimi beğenen biriydim terkedildikten sonra ve o kişi den kırıcı laflar duyduktan sonra özgüven kalmadı güzel görünsem bile kendimde kusur arıyorum. Ve kilo aldım stresten eskiden fizigim çok iyiydi şimdi kadın gibi olgun duruyorum.
Gülüm benim. Kendini boşuna üzüyosun canin ne isterse onu yap disari cikmak istiyosan cik ne istersen onu giy bu hayat başkalarinin senin hakkinda ne düşündüğünü umursamak için çok kısa bu dünyada ne güzellikler var kendini eve hapsediyorsun bunlardan mahrum kaliyorsun. Herkes güzel olacak diye birsey yok illa güzel görünecem diyorsan bakim yaparsin yüzünden memnun kalmadin diyelim spor yap fiziğin güzel olsun değiştirebileceğin seylere odaklan değiştiremeyecegin seylere odaklanirsan psikolojin bozulur gec aynanin karsisina bugün ne kadar güzelim de bunu içten ve samimi bir sekilde kendine söyle her gün bunu yap. Gecip de ay gözlerim şaş ay çenem kötü ay boyum kısa v. s diye yakinirsan kendini toparlayamazsin bunlar stabil şeyler araştırmalara göre insanlarin stabil özellikleri degil kendi değiştirdikleri şeyler daha cekici bulunmuş örn giydiğin elbise taktigin kolye kullandigin parfüm tırnakların seni daha cekici kılabilir. Bak kendimden örnek vereyim ben boyu 171 olan bir erkeğim ve burnum kötü yandan kötü gözüküyordum kendimle barisik degildim kendime bakmazdim hep yakinirdim bundan dolayi bunlari degistiremezdim özgüvenke ilgili videolar izledim ve bu özellikler icin üzülmeme gerek olmadigini anladim cünkü ben bunlari degistiremezdim üzülsem ne olacak? Her sabah sacımı fönlemeye basladim sac sakal bakimini yaptim eskiden sacima igrenerek bakan insanlar ne güzel sacin var demeye basladi vücut da yaptim bu da özgüven kazandirdi spor gercekten önemli birsey özgüven konusunda olmazsa olmaz resmen. Tabi bunları yapınca bir özgüven geliyor insana bu yürüyüşüme insanlarla konuşma şeklime durusuma bile yansidi şimdi yolda yürürken kızlar gözümün icine bakarlar :D her şey kendini sevmekle başlıyor bu öz saygıdır eğer sen kendine saygi duymazsan sevmezsen kimse sana saygi duyup sevmez
Ne güzel yazdın gerçekten kalbime dokundun cok teşekkür ederim dediklerini aklımda tutucam kilo aldım soz zamanlarda spor yapmam gerekiyor bu ara ona dikkat edeceğim teşekkür ederim güzel insan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
özgüven eksikliğin var. En son ilişkin ne kadar sürdü ayrılalı ne kadar oldu?
2 sene sürdü 2 sene oldu ayrılalı belkide ondan çok yıprattı beni
Bilemem. ama uzun süre olmuş bu süre zarfında sana iyi gelen bir sevgilin olsaydı. Bunları yaşamazdın.
Gerekli sevgiyi ve beğeniyi göremediğin için açlık çekiyorsun
Sanırım bundan dolayı anlattığın gibi biri olsaydı iki dakika sürerdi hazırlanmam zaten beğenildiğimi ve sevildiğimi düşünürdüm.
şimdi insanların seni görmesine tanımasına izin vermediğin için daha çok yalnız kalacaksın. Yalnız kaldıkça bu duyguların içinde daha çok boğulacaksın. Sevilmek bir ihtiyaç
Ne yapabilirim o halde
Kendi kendine özgüven arttıramıyorsan zor. Güzel ve seni güzel hissettiren bir adamı hayatına almalısın
Çevrem ortamım yok
Ben de onu dedim ya zaten. Çıkmadıkça çevren olamayacak. Olmadıkça da sevgilin olmayacak.
Haklısın birseyler yapmam lazım
fiziğini de mi beğenmiyorsun peki?
Ya aslında ben kendimi beğenen biriydim terkedildikten sonra ve o kişi den kırıcı laflar duyduktan sonra özgüven kalmadı güzel görünsem bile kendimde kusur arıyorum.
Ve kilo aldım stresten eskiden fizigim çok iyiydi şimdi kadın gibi olgun duruyorum.
Yaş kaç?
23
Kaç kilo fazlan olduğunu düşünüyorsun ki
15 kilo fazla
yürüyüş ve beslenme olayı ile düzeltebilecek şeyler
Beceremiyorum
Bak işte bunda da moral veren bir sevgilin olsa daha kolay olurdu. Hepsi aynı şeye çıkıyor
Böyle gidecek sanırım.
Muhtemelen
Sen psikoloğa görün insanin mutlulugu icin en önemli seylerden biridir kendini sevmek
Iyi gelirmi sanırım benimki psikolojik ve sevgisizlik
Gülüm benim. Kendini boşuna üzüyosun canin ne isterse onu yap disari cikmak istiyosan cik ne istersen onu giy bu hayat başkalarinin senin hakkinda ne düşündüğünü umursamak için çok kısa bu dünyada ne güzellikler var kendini eve hapsediyorsun bunlardan mahrum kaliyorsun. Herkes güzel olacak diye birsey yok illa güzel görünecem diyorsan bakim yaparsin yüzünden memnun kalmadin diyelim spor yap fiziğin güzel olsun değiştirebileceğin seylere odaklan değiştiremeyecegin seylere odaklanirsan psikolojin bozulur gec aynanin karsisina bugün ne kadar güzelim de bunu içten ve samimi bir sekilde kendine söyle her gün bunu yap. Gecip de ay gözlerim şaş ay çenem kötü ay boyum kısa v. s diye yakinirsan kendini toparlayamazsin bunlar stabil şeyler araştırmalara göre insanlarin stabil özellikleri degil kendi değiştirdikleri şeyler daha cekici bulunmuş örn giydiğin elbise taktigin kolye kullandigin parfüm tırnakların seni daha cekici kılabilir. Bak kendimden örnek vereyim ben boyu 171 olan bir erkeğim ve burnum kötü yandan kötü gözüküyordum kendimle barisik degildim kendime bakmazdim hep yakinirdim bundan dolayi bunlari degistiremezdim özgüvenke ilgili videolar izledim ve bu özellikler icin üzülmeme gerek olmadigini anladim cünkü ben bunlari degistiremezdim üzülsem ne olacak? Her sabah sacımı fönlemeye basladim sac sakal bakimini yaptim eskiden sacima igrenerek bakan insanlar ne güzel sacin var demeye basladi vücut da yaptim bu da özgüven kazandirdi spor gercekten önemli birsey özgüven konusunda olmazsa olmaz resmen. Tabi bunları yapınca bir özgüven geliyor insana bu yürüyüşüme insanlarla konuşma şeklime durusuma bile yansidi şimdi yolda yürürken kızlar gözümün icine bakarlar :D her şey kendini sevmekle başlıyor bu öz saygıdır eğer sen kendine saygi duymazsan sevmezsen kimse sana saygi duyup sevmez
Ne güzel yazdın gerçekten kalbime dokundun cok teşekkür ederim dediklerini aklımda tutucam kilo aldım soz zamanlarda spor yapmam gerekiyor bu ara ona dikkat edeceğim teşekkür ederim güzel insan
Bu kadar sık aynaya bakıp, kontrol etme.
Elimde değil sanki herkes ayy şunun tipine bak diyecek gibi yüz kere bakarım
Gerek yok inan. Bakımlı olman yeter. Kendi içindeki güzelliğe inan.
Kimse iç güzelliğe bakmıyor
ayyy aynı ben 😂😂 bende öyleyim yaaa
Ne olucak bu halimiz sen neden peki güzel oldugunumu düşünmüyorsun yoksa ruh halinmi
bazen kıyafetimi beğenmiyorum ondan yeni şeyler alınca hemen çıkıyorum
Yaaa saçmalama
Elimde degil psikolojikmi bilmiyorum zamanında terk edilmiştim belkide ondanda
Takma kafana gerçekten
Ama siz beyler hep en güzelini ararsiniz
Aynaya bakma o zaman
Doğru
Güzel görünmek istiyorum
Boş yapma hangimiz istemiyor
Kendine ben güzelim aynaya ihtiyacım yok diye telkin ver
Sjsjsjss deniyim bari
En temizi