Bugün aşırı derecede anksyetik bir şey yaşadım ve yanlız olmadığımı bilmek istiyorum?

Sabah otobüse bindim kartım yetersiz Bakiye uyarısı verdi cüzdanı evde unuttuğum için banka kartı da basamadım online yükleme yapayım dedim hata verdi nakit desen o da cüzdanda hepten rezillik binmiş bulundum artık şoföre de böye böyle oldu diyemedim ne yapacağımı bilmiyorum şoför bağırdı birden basmayan bir kız vardı dedi ben de yanına gittim olayı anlatmaya çalışıyorum dinlemiyor hatta inanmıyor biri senin yerine bassın sen para verirsin diyor bende rica ettim kimse oralı olmadı bi teyze basayım dedi tamam dedim ibandan atarım o da öyle şeyler bilmiyorum dedi başka kimse kart vermedi ineceğim durak yaklaştı inmem lazım dedim indirmedi şoför o kadar köyü oldum ki terliyorum falan en son 2 durak ilerde indirdi otomat vardı bekliyorum yükle bas dedi yapamam diyorum dinlemiyor en son hakaretler ederek bastı gitti hiçbir şey yapamadım o kadar kötü oldum ki plakayı falan da bakamadım kart basamadığım için şikayet de edemiyorum uygulamadan öylece kaldı yer Antalya bu şehirdeki insanlar hep böyle ya başka yerlerde de yaşadım böyle değillerdi yaa öyle dertleşmek istedim Türkiye ne ara bu hâle geldi ya
Bugün aşırı derecede anksyetik bir şey yaşadım ve yanlız olmadığımı bilmek istiyorum?