O kadar haklısın ki… kadın gibi bir kadınım çok şükür ama etrafa bakıyorum ya serseri ya da prenses erkekler var sadece yani şöyle öz güvenli efendi akıllı işinde gücünde olan erkeklik görevini bilen ve kadınına düşkün olan bir adam bulamıyoruz eril enerji yok oldu resmen
Günah değil de... Bu prensesleri yetiştirenler de aramızda :) Bunu bilin sadece. Onlarda senin benim gibi erkek ve kadın. Fakat konu aile olmak ve çocuk yetiştirmek olunca. Maalesef işler burada karışıyor. Saygılar.
Not: Kusura bakma KIZLAR demene rağmen tutamadım kendimi. Normalde asla cevap vermem KIZLAR'a sorulan sorulara.
"Zamanın ruhu" denen bir şey var, bu giyim kuşam da onun yansıması aslında. Eskilerde takım elbise norm değil, mecburiyetti. Şimdi ise daha renkli, özgür tarzlar öne çıkıyor. Ama unutma, her dönemin kendine has güzelliği ve "tuhaftan" görülen bir yanı var. Eskiler o dönemde de her şeyi onaylıyor muydu sanki? 😄
Olabilir ama şimdiki erkeklerin çoğu fiziksel şiddet uygulamasa bile psikolojik şiddet hala mevcut hemde fazlasıyla bide bazı erkekler daha bir kadına ilgili davranmaktan hoşlanmıyor veya bilerek evde yardım etmek istemiyor yani kadın çoğu evde hala köle hatta bir eşya muamelesi görüyor canım
@deoeoeeoe Evet istisnasın hahahaha bu yüzden şaşırdım bu kadar erkeklerde ego tavan oluyor genelde asla kendine bakmazlar asla hatalı olduklarını kabul etmezler