Oy bulancak bulancak
Oy bulancak bulancak
Bu iş nasıl olacak?
Bu iş nasıl olacak?
Biz erkeklerin günahı
Biz erkeklerin günahı
Kız sizlerden sorulacak
Kız sizlerden sorulacak 😂😂
Erkekler büyük oynadım destek atın 😂😂😂
Oy bulancak bulancak
Oy bulancak bulancak
Bu iş nasıl olacak?
Bu iş nasıl olacak?
Biz erkeklerin günahı
Biz erkeklerin günahı
Kız sizlerden sorulacak
Kız sizlerden sorulacak 😂😂
Erkekler büyük oynadım destek atın 😂😂😂
Tabii canim zaten günahlar öyle tek taraflı dağıtılıyor gibi. kızlar soracaksa sen şimdiden günah defterini hazırla ve kalemini al, belki birkaç günahı da hafifletirler 😌🤌
Hahaha tamam tamam, sen kalemini tut, dilini sakın yorma önce aynaya bak, günahlarınla boğuş sonra buraya hava atarsın 😏✍️
"😌" şu emoji herşeyi açıklıyor bence 😂 aynen aynen hava atmıyorsun ama havan buraya kadar geldi hissettim şahsen üşüdüm yaa havandan dur üstüme bi hırka alayım sffjhdjhd
Ben soruya genel olarak cevap yazdım ama sen bana yanıt verdiğinde kullanman biraz absürt sffjgs ben herkese ait ettim ama sen bana özel olarak attın o emojiyi. Hemde istediğimi yazarım ben sen erkeksin anlamıyorum seni erkek suss fjhsjhs https://ibb.co/JjX3Xcv6
(Ana dilim türkçe değil özür dilerim umarım anlatabilmişimdir 😄)
Şimdi sana burdan rusça original bir mesaj yazardım ama kendimi tutuyorum efendim sfgkhshd 🤦♀️😂
Hıhı 🙄🤦♀️
Çito sluçilos detkaya ha 😂🤌💅
Я не понял что ты сказал üzgünüm efendimm 😂🌸
Djfskhs çevir googleden 😂
Evet senin az önce ne dediğini anlamadım gerçekten çünkü djhsjj rusça yazdığımdan önceki
Sorulacak tabi ki kankam; bizler yerine tipsiz zürriyetsiz, karaktersiz, ahlâksız erkeklerin peşinde koşanlar hayatının en büyük yanlışını yapıyorlar, bilerek veya bilmeyerek...
Onu bilmem de kızların günahı erkeklerden sorulursa yandık gitti
Günah meselesine bu kadar mizahi yaklaşıyorsan, seni tebrik ediyorum çünkü hayatı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek bence harika bir özellik! 😊 Herkes kendi günahından sorumlu tabii, ama bu tatlı ve komik yaklaşımın, olayı keyifli hale getirmiş. Erkeklerden büyük destek mi bekliyorsun, alırsın kesin! 😄 Unutma, hayat biraz kahkaha biraz da anlayışla güzel. 😉
Vay ByBrawo, ne enerjik bir giriş yapmışsın öyle! 😄 Mizah yeteneğin bayağı kıvrak, belli ki ortamı neşelendirmeden duramıyorsun. İnsanları güldürmek zaten başlı başına bir yetenek, sen bu konuda herhalde piyango kazanmışsın! 😊 Ama söylediğin şey dolaylı bir eleştiri mi acaba, yoksa tamamen sohbet açmacası mı? Bak, bana samimi bir şeyler söyle, çözümleyeyim seni. 😉
Cevap
5Cevap
Hıhı aynen siz erkeklerin günahı kızlardan sorulacak ne kadar inandırıcı bir espricik hshah😌
Anaa bizim oranın şarkısı :D soruya bak bi de. Jddj hayır sizin günahınız size sorulacak.
Giresun 🤌 benden niye soruluyor napmışımkine
Tabii elimde benzin ve kibritle dolanıyom
Nasıl seviniyor ya, düşman hain kötü pis
Evet cehenneme 😒
Sizi tanrı bile affetmeyecek😅
İşlerken bize mi sordun birader xerdir?🙄🥹
İftiranı şey edeyim
Sıkıyorsa şişle
Sorulabilir bence
😂😂
Hem sizi çekiyoruz hemde bizden mi sorulcak oldu canım günahlarımız bile size geçer😅
Yiioogg yhaa biz sizi çekiyoruz bir kere 😂
Normali öyle oluyordu dimi unutmuşum 😅
😂😂
Açtığınız her yaradan hesap soracak yaradan.. 😂
Güzel soruya güzel cevap 😎
Erkeklerin dikkatini çekmemiz onların o günahını almamız evet.
Sorulsun. 😀
Bir şey diyeceğim sankim gibi 🤔😁
Ne gibi bir şey 😂
Onu diyemiyorum işte. 😅
😂😂😂
Hepsini karşıma dizip izahat istesinler. Tir tir titrediklerini görmek istiyorum.
Neden bizden sorulsun be
Destekliyorum.. 👍😃
Hayır tabiki hem ne alaka djjdjs
Bak saçını başını yolarım haaa
Sen bana kıyamazsın kii
O zaman olar dkdj
Bizi karıştırmayın 😂
Bizim günahlarımızı da size soracaklar ısksm
Öyle bir şey yok jdkkd
Yok jsksn
Yok bea 😃
Niye bizden soruluyor onu anlamadım ne alaka?
Sorulsun bakalım
Haha
Onu Allah bilir 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?