Bu kadınlar kim ve beldiye başkanlaıyla iş adamlarıyla milletvekilleriyle nasıl evleniyor nereden buluyor bende öğretmenim daha dünya gözüyle bu kadar yüksek makamlı adamlarla karşılaşmadım. Allah mutlu etsin asla kiskanmiyorum aksine takdir ediyorum böyle kadinları bu arada
Çoğu makam mevki sahibi değilken evleniyor zaten. Örneğin akrabamız eski belediye başkanı ve karısıyla 45 yıllık evliler. Tak diye belediye başkanıyken vs evlenmiyorlar yani
Hiç kimseyi kiskanmam en azından verceek hesabım var birilerini kandırıp yuva kurmak bana göre değil eğer siyasetçi ile evlenirsem evimse berekt olmaz yalan dolan huzursuzluk olur kafan rahat olsun evleneceğin kişiden çok bir şey isteme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çoğu makam mevki sahibi değilken evleniyor zaten. Örneğin akrabamız eski belediye başkanı ve karısıyla 45 yıllık evliler. Tak diye belediye başkanıyken vs evlenmiyorlar yani
O kadınlarla evliyken mevkii makam sahibi oluyorlar. Kadınlar adamı pişiriyor, hazıra konmuyor. Bunlar hakiki eş ve kadın profilidir mesela.
Ya sanki belediye başkanları da çok matah ya? Bas parayı al kafası abartmayın karılar bu kadar şu heriflerş
Hiç kimseyi kiskanmam en azından verceek hesabım var birilerini kandırıp yuva kurmak bana göre değil eğer siyasetçi ile evlenirsem evimse berekt olmaz yalan dolan huzursuzluk olur kafan rahat olsun evleneceğin kişiden çok bir şey isteme
Bilmem. Var illa hoca. Benim gibi çulsuz da var
Gözü parada değil, amacın makam mevki kullanmak ise rabbim sana nasip etmesin
Gençken buluyorlar birbirlerini sonrada evlilik oluyor başka da bir açıklaması yok
B*yü yapıyolar başka bişey yok
hepinizin gözü yükseklerde olduğu için olabilir mi
Adam gibi sevdim döttu kalktı şerefsizin
hangı sehırdesınkı sen
Senin nasibinde yokmuş demek