Yarın için internet üzerinden randevu almıştım. Bugün kimliğimi bulamadım, yarına kadar bulabileceğimi sanmıyorum.
Şart mı, randevu aldım zaten?
Şart mı, randevu aldım zaten?
kimliginin kayip oldugunu en yakin karakola ve resmi gazeteye kayip ilani vererek ileride basina acilabilme ihtimali olan sıkıntıların önüne gecmis olabilirsin.. onun haricinde hastaneye almis oldugun randevu saatinde gitmis olursan sana orada TC numaran ile yardimci olurlar..
randevu almış olsanda tc kimligine bakıp ilaç yazıcagı için doktor kimliksiz olmaz nedenmi örnek veriyorum sen randevu alırsın başkası gidebilir. ama ögrenci belgen ehliyetin olabilir
İstanbul kartın veya öğrenci kimliğin varsa tc kimlik numarası olan üzerinde kullanabilirsin aksi takdirde olmaz
önceden gitmişmiydn o doktora ya da hastanye kaydın varsa sıkıntı olmaz tc nle de halldrsn ehlyt falan
Evet gitmiştim.
Cevap
11Cevap
Kimlik sorarlar malesef yarın kaçta randevun sabah erkenden mi git muhtarlığa ve nüfus dairesine yenikimlik çıkart başına iş açarsın dışarda düşürdüysen
Ben kimligi evdd unutmustum tc verdim baktilar girdim randevuya.
Randevu aldiysan bilemiyorum ama diğer türlü kimliksiz olmuyor muayene için felan kimlik gerekiyor
nerde yasiyon sen dagdami TC kimlik nosunu bilmen yeter
tcnı bılıyorsan sıkıntı olmaz randevu alabılırsın gısede ıişlem yaptırcan nufusus olmaz
TC kimlik numaranızın olduğu resimli bir belge ile gidin, ilaç yazarken içeride sorarlar ve kayıt esnasında...
Kimlik numarasıyla da olur. Gerekirse anlatırısın bulamadığını güzel dille.
Bir kimlik istiyorlar, bir T. C. numaranı söyle diyorlar. Şansına artık
Kolay kolay sorun çıkmaz.
TC kimlik numaranı ezbere biliosan sikinti yok.
tc ni biliyosan sorun yok
sorun olur ehliyet pasaport gotur varsa
problem çıkıyor...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar