Öncelikle herkese selamünaleyküm öncelikle ben 18 yaşındayım ve 10 yıldır aklımdan çıkmayan bir soru var umarım cevaplarsınız?

Dediğim gibi 10 yıldır aklımdan çıkmayan bir soru var bunu daha önce 50 defa paylaştım nedense bir sorun oluşuyor kaldırılıyor ben buna pek anlam veremiyorum ve soru şu Ben bunu yapan arkadaşlarıma da sordum aşiretime sordum bir sürü düğünde bunu dile getirdim bu dünyada adalet var mı eğer varsa nerede var Ben bunu öğrenmeyi çok istiyorum çünkü benim bildiğim kadarıyla tam 10 yıl oldu ve şimdiye kadar hiçbir yerde Adalet görmedim sadece bana mı öyle yoksa birçok kişide aynı şey mi onu hiç bilmiyorum 8 yaşındaki kıza tecavüz ediyorlar para cezası ile serbest bırakıyor Fatih olayını hemen hemen herkes biliyordur Semih Çelik bu nasıl böyle bir şey ben hiç anlamıyorum babası ailesi polise binlerce defa ihbar ediyor ve ne hikmetse bir şey bulunamıyor onu bırakalım narin Hande Can Bir sürü kız tecavüz yüzünden intihar etti Ben burada Kendi adıma konuşuyorum kızlara tecavüz eden mahsun kızlara tecavüz eden mahsun olmasa bile böyle bir şey hakkınız yok eğer ki bunu gerçekten yapabilecek kişi adamsa güçsüz olanların karşısına değil adam olan benim karşıma çıksın benim memleketimde böyle bir şey yapsın bakalım böyle bir şey gerçekten şeyiniz yetiyor mu görelim çünkü bu dünyada adalet yok kim ne derse desin bu dünyada adalet yok eğer adalet olsaydı tecavüzcülere idam cezası kesinler parası neyse ben vereceğim.
Öncelikle herkese selamünaleyküm öncelikle ben 18 yaşındayım ve 10 yıldır aklımdan çıkmayan bir soru var umarım cevaplarsınız?