Selam, herkese bir şey sormak istiyorum?

Uzun süreli ilişkim vardı bitti , ayrıldı anlaşamadığımızı söyleyip zaten durduk yerde değil tartisma sonrası ayrıldı iletişimi tamamiyle kapadı hic bi sekilde ulaşamadim mesajlarim aramalarim sanki karşı duvara gidiyo gbi her neyse sorum şu ki madem bitti neden rehberinden silmez bi insan şahsen ben karsimdaki insandan sogusamm sevgim azalsaa artık tutmam ki onu var mı fikriniz başınıza bu olay hiç geldi mi ufacik umut beslediniz mi silmedi diye , daha öncede ayrilmişti yine kendi benzer konudan yine o zamanda silmemişti ve sonuç erkeklerin aklı veya kaybetme korkusu sonradan idrak oluyor seni kaybedemem pismanim ozledim ruyalarima girdin diye geldii hala yarım kalmış seyler var soylenmemis vedalar yaşanmamis hayaller planlar bilimsel bisey beyin onu tamamlamak icin devamli sinyal yollarmiş ve dahasi erkekler ayrilik aninda idrak edemez elindekinin kiymetini sonra anlarmiş bilemiyorum tabii birde son aradiginda ben acmadim çabam fedakarligim cirpinmam bitmisti tek aklimi bulandiran silmemesi
Selam, herkese bir şey sormak istiyorum?