AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cin yakan dua ayetel kürsi nas felak, saffet suresi , cin suresi
Cin yakan duaları kendi kendinize okumayın. Tehlikeli bir kabileden cine zarar verirsiniz o kabileyi kendinize düşman edersiniz.
abi dediğin için sağol birde sana bir şey sorucam özelden
Burdan da sorabilirsin.
peki ama cevap vericeksin ve erkek gibi doğru söyleyeceksin?
O nasıl söz kardeşim? Bizde yalan dolan olmaz.
siz havasçı mısınız yoksa büyücümü
Büyücü değilim. Büyücüler de beni hiç sevmez. Büyücülerin başına bela olurum ben.
bir hocasınız yani
Hoca neye göre kime göre hoca? Büyü bozan kişilere halk hoca der zaten ve sen de hoca olarak bil beni.
o zaman hocam siz günah alamazsınız doğrumu
Günah işleyemezsiniz demek istedin sanırım ama her insan günah işler, her insan bazı nefislerine yenik düşer.
özür dilerim hocam türkçem profesyonel değil ama birinin vebalini bile bile almazdık hocam bu doğrumu
Birinin vebalini bile bile alanlar var maalesef.
peki siz yapar mıydınız hocam
Hayır yapmazdım.
hocam ben sizden eğitim almak istiyorum ve kabul etmezseniz başka ateşten yardım istiyecem
Bende eğitim sürecindeyim. Bana bir hocamın el vermesiyle başladım. şu an büyü bozma aşamasına geldim ama bu işler biraz sıkıntılı işler bir yerde yanlış yaparsan işleri daha da kötüye istemeden getirebilirsin. Hocama danışmadan birinin büyüsünü bozmak istedim ama büyü yoluyla giden cin, büyüyü yaptıran kişinin çocuğunu karşılık olarak istedi benden. Büyüyü yaptıran kadının çocuğunu verseydim büyü bozulacaktı fakat o çocuğun vebaline girecektim. Annesinin hatasını çocuk ödememeli ve ben de çocuğu vermeyi reddetmiştim. Daha sonra bu durumu hocama anlattım iyi ki de çocuğu vermemişsin dedi. Çocuğu verseydin büyü bozulacaktı fakat çocuk bu sefer sıkıntı yaşayacaktı dedi.
hocam ben büyükbabannem anane ve dedeye büyü yapmış annemin dediğine görede banada geçmiş ve dediğine göre daha önceden görmüşüm ama 1 gram hatırlamıyorum ve 2 aylıkken beni kalorifer peteklerine atmışlar (anneme sordum ve o yaşındayken oraya gitmemin imkansız olduğunu söyledi)
şu an peki huzursuzlukların sıkıntıların var mı?
ne yalan söyleyim çoğunlukla evet ama bazen vücut sıcaklığım değişiyor bir his doğuyor
Daralma, bunalma hissi, nefes almakta güçlük çekme hissi, depresyonis ve stres hali, kendi kendine konuşmalar, sabahları yorgun uyanmaların vs var mı?
aslında bazen içime bir sıkıntı oturur ve kendi kendime konuşurum
O zaman birşeyler olabilir. Aile bireylerden birine yapılan büyü ister istemez diğer kişileri de etkileyebilir. Özellikle aile bireylerinden birine büyü yapıldıysa ve büyüye maruz kalanın çocuğu varsa, çocuk en zayıf halka olduğu için en çok onu etkiler.
bunu zaten biliyorum ama ben sonraki nesilim
Nesil farketmiyor ki. Öyle büyü çeşitleri gördüm ki kan bağı olan herkesi etkiliyor. Kaç nesil geçerse geçsin büyü bozulmadığı sürece kan bağı olan herkese geçiyor.
bu ayrılık büyüsü ve bende musallatmı var yani
Bakmadan bir şey diyemem ki. Ben sadece büyü çeşitlerini söyledim sana. Bazı insanlar büyüye maruz kaldığını söylüyor ama bi bakıyoruz aşık cin musallatı çıkıyor.
peki hocam niğdede bir tanıdığınız var mı beni eğitebilecek
maalesef yok. Bana sorarsan bu işlere girme. Cinler kabile kabile güçlüsü de var, güçsüzü de var. Bana el veren hoca bu konularda biraz güçlü ve bundan dolayı da benim yanımdakiler de güçlü. Büyüsünü bozmaya çalıştığım kişiye musallat olan cinler de güçlü kabileden. Yanımdaki cinler alt kabileden güçsüz cinler olsaydı belki de bende sıkıntı yaşayacaktım. Bu işler tehlikeli işler, görmediğin varlıklarla iletişime geçmek çok tehlikeli.
eh tamam o zaman kim beni eğitebilir
Eğitecek mutlaka birileri vardır araştır bakalım. Ama eğitirim deyip te bir ton paranı da kaptırma.
bulabilsem keşke araştırıyorumda ama çok zor hocam hani sizin hüddamınız varya ben onu davet etsem o yardımcı olur mu
Yardımcı olmaz. Kolay kolay kimseye güvenen birisi değil. Bana güvenmesinin sebebi de onun dayısı benim arkadaşım olduğu için güvendi.
tahminen genç biri hiçbir bilinçli varlığa güvenmiyor ve diğer cinler gibi değil
Ben 34 yaşındayım bana el veren kişi de 31 yaşında. Bu ilim de kendine doğuştan gelmiş.
hocam yanlış anlaşılmasın ama ben cinden bahsediyordum
Hee anladım. Cinler de insana güvenmesi gerekiyor. Bana tam güvenmeleri 1 yılı bulmuştu.
peki aşık cin musallatı nedir
Adı üstünde aşık olup musallat oluyorlar. Aşık olmalarının en başlıca özellikleri de sürekli çıplak halde evde vakit geçirmek, akşamları özellikle akşam ezanından sonra banyoda ve tuvalette çıplak olarak fazla vakit geçirirsen dişi bir cin görüp aşık olup sahiplenebiliyor.
Peki herhangi musallat ile nasıl iletişime geçilir
Onu senin iletişime geçmen mümkün değil, iletişime bizler yanımızdaki yardımcılar sayesinde iletişime geçiyoruz.
peki nasıl kontrol edilir
Biz kontrol edebiliyoruz
nasıl?
Yanımızdaki yardımcılarla.
yardımcı nasıl elde edilir
O işte derin konular. Bendeki yardımcılar bana el veren hoca sayesinde oldu
kim bana el vericek
Bilmem el verebilecek bir hoca bulmalısın.
peki ya sizden bir iyilik isteyebelirmi
Tabiki
kimin düşüncesini okumak istiyorum
yardımcı olur musunuz
Düşünceyi neden okumak istiyorsun? Hiç tavsiye etmem bunu. Çevremde bir sürü dost görünümlü hainleri sildim ben.
çünkü ben o hainleri anlamıyorum
boş ver ya bulaşma bu işlere.
ondan dolayı bir Nebih cini çağırmak istiyorum
Cin çağırmaya kalkma! Cin çağırırsın yanına ifritler gelir bi musallat olurlarsa belki de öldürürler seni.
bunlar ifrit değil Nebih cini bana doğru cin çağırma söyleyinki ölmeyim dediğiniz gibi
Her cin her davete gitmez. Davete gelen cin de büyük ihtimal ifritler olabilir. Tamam ben cin çağırıyorum ama kendi cinlerim geliyor yanıma.
peki nasıl mürşid bulunur
Ayetel Kürsi , Felak , Nas okursan sana dokunamazlar bi nevi melekler tarafından korunmaya alınıyorsun
bu işlere hiç bulaşma en iyisi bu
Korkarım böyle şeylerden ya
Hayırmı reis
söylemem