Bu geçici mi bazen oluyor sürekli değil ve r söylemeye çalışıyorum y oluyor, "hayıy, oluyoy" gibi kelimeler bozuluyor.
Geçer mi?
Çok kötü hissediyorum konuşmamaya çalışıyorum.
Geçer mi?
Çok kötü hissediyorum konuşmamaya çalışıyorum.
Bununla ilgili bir nörolojik muayene edilsen iyi olur. Bayılma nedenin nedir biliyor musun? Kafanı vurdun mu? Her halükarda bir doktora git bir hasar var demek ki bir şekilde
Kafamı vurmamışım, psikiyatrik veya nörolojik bişey demişler ama EKG, tomografi ve mr temiz.
Ara sıra oluyor bu dediğim oldu mu bir iki saat geçmiyor.
Elektriksel olarak bazen bağlantı kopuyor ama görünen bir şey yok yani. demek ki. Sağlığın iyi demek ki. Kafana taktıkca da artıyor olabilir. Kendini kasma senin çevrendeki kişiler buna uyum saglayacak ve belki de sende kendini rahat bırakınca geçecek. Stresliysen bundan bile olabilir. Kendine yüklenme tamam mı?
Teşekkür ederim.
Stresliyim evet.
Takıntı tarzı şeylerde var mı? Bu illa obsesif kompulsif olmakla ilgili değil tekrar eden negatif duygular ve düşüncelerde olabilir. Varsa nefes egzersizleri deneyebilirsin spor olabilir ya da kendini baskı altında hissedince gevşemek için nefes egzersizleri yapabilirsin 5 dakika kadar. Günde 3-5 kere yaosan stres düzeyin %30 azalsa kârdır.
Takıntı değilde, gergin ruh halim var.
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle hissettiğin kötü duygu için seni anlıyoruz, böyle anlar ekstra stres yaratabilir. Bayılma sonrası bu tarz bir değişim yaşamak seni tedirgin etmiş olabilir, ama bu tür durumlar genelde geçici oluyor. Beyin bazen küçük aksaklıklar yapabilir, bir nevi inişli çıkışlı bir yolculuk gibi. Bir nöroloğa görünmek kesinlikle daha net bir cevap almanı sağlar ve içini rahatlatır. Panik yapma, sadece bir adım at ve uzman görüşü al. Sağlık öncelikli, bak hep burada konuşup çözüm arıyoruz💛.
Cevap
3Cevap
Allah'ın hikmeti işte
Ne alaka
Sen sorsana benim yerime.
Ne zaman bayıldın
Dün.
Acile gittin mi doktora
Ambulans götürdü zaten.
Sonuç doktor ne dedi
Temiz.
Hastanede bu durum fark edildi mi peki
Yok
Tamam işte bu durumda hastaneye yeniden gitmen gerekiyor acilen hemde
Ayıp bişey gibi hissediyorum ve ailem endiselenip dışarı çıkmamı kisitlamasin diye gizledim..
Ciddi midir?
İnsanlara bu itici gelir gibi geliyor, aileme de.
R'leri söyleyememek utandırdı biraz.
Gitmeli miyim ciddi midir ki?
Tamam da gidip görünmen lazım bir damar tıkanıklığı olduğunu düşünüyorum
Geçer
Boşvey ya üzülme
Ya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?