Yanlışlıkla başka isimle hitap ettim ve bir anda tavırları değişti, neden?

şimdi şöyle sınıfımda bi hatun var ve ben bundan hoslanıyorum . yakınlasma cabalarımdan sonra farkettim kız bana ilgisiz.herneyse bende dedim çok üstüne gitmeyim madem ilgisi yok.bende uzak davrandım. herneyse bugunki olaya gelelim .bu hatunun ev arkadası hastaymıs benden hastaneye götürmemi istedi bende kabul ettim neyse arabadayken sakız çigniyordu ve sinirlendim çiğneyiş tarzına. ben yanlıslıkla baska bir isimle cagırdım ve demek adımı unuttun ha diye darıldı bana. konuşmadı artık , ıslık çaldı sadece , biz derse girmeyelim dedik o yok ben giricem dedi yanlız basına gitti , neyse bende ev arakdasını eve bıraktım.geri döndüğümde ders bitmiş herkes gitmişti yorumlarınız nedir bu kızın düşünceleri hakkında ve sizce benim davranıslarım nasıl olmalı
Kız sana yaklasana kadar pek pas verme , mümkünse ona baska hatunlarla gorunmeye calıs
En yakın zamanda halini hatrını sor,gönlünü al , daha cok vakit geçir
Yav o seni araban oldugu içingeliyor , işi düşmese ilgilenmiyor diyorsun zaten
Yazdıklarını okuyorum, evet bende burda üyeyim salagın tekisin.Gelip bana sorsana böyle kuruntu yapacagına
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlarınız için teşekkürler :)

gelişmelerden haberdar edeyim sizi. Bugun kantinde yanıma geldi. Yanlızdı , herneyse derslerden muhabbet acıldı. dün birşey olmamış gibiydi. sonra sen bana dün böle böle yapmıstın ben sana küsmüstüm simdi hatırladım dedi :) delirticek yaw : /
Yanlışlıkla başka isimle hitap ettim ve bir anda tavırları değişti, neden?