Bir de bu durum başına gelse ne yaparsın?

Kamuda güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Görev yerim, mahalle parkı'nın içerisinde Bir çocuk kütüphanesi. Kütüphane ikişer saatlik peyderpey ve bir gün öncesinden randevulu alarak hizmet veriyor. Bunun dışında bazen parktaki yaşlı vatandaşlar tuvaleti kullanmak istiyorlar orada çalışan personeller tuvaletlere kimseyi almayalım diyerek bana uyarıda bulundular. Ben de kimseyi tuvalete almıyorum. Fakat bazen çığırtkanlık yapanlar oluyor sizi işte bakanlığa şikayet edeceğim veya işte şöyle olacak böyle olacak gibi şeyler söyleyince bunu alalım ama bundan sonra yani insanları almayalım diye bana tekrar uyarı veriyorlar. Her neyse bir gün öğleden sonra yine görev başındayken yaşlı bir kadın kapıyı hafifçe tıklatarak "Yavrum tuvaletinizi bir kullanabilir miyim" dedi. Ben de teyze kusura bakma arkadaşlar çok ciddi uyarı veriyorlar kimseyi tuvalete alamıyoruz dedim. Şu ileride cami var onu tuvaletini kullanabilirsin demiştim, bunun üzerine "İnan oraya kadar gidemem çok zor durumdayım lütfen" dedi. Ben de zor durumda olduğu için içeri aldım ve tuvaleti gösterdim, bunun üzerine orada çalışan personel benden de yaşça küçük bir temizlikçi kız oradaki üyelerin içinde ve çalışan personellerin yanında yüksek sesle bana bağırarak "buranın kurallarına uyun, uymuyorsanız kapı orada" diyerek bağırdı. Bunun üzerine hemen yanına gelerek " Sadece onun duyacağı kadar sesle, "Burada bu kadar insan var bu insanların yanında beni rencide edemezsin bana bu şekilde bağıramazsın sen bir temizlik personelisin Ben de güvenlik görevlisiyim kapıdan ben sorumluyum Ben burada insiyatif kullanarak eğer bir kişi alamayacaksam benim burada ne işim var" dedim çünkü ben 9 aydır orada görev yapıyorum. Daha sonra diğer personeller gelip bana kurallar anlatmaya çalışıyorlar ben de onlara ben buraya güvenlik dersi olarak ve kimlik alarak geliyorum ve bize derste İlk yapacağımız şeyin empati kurmak ve zor durumdaki insanlara yardımcı olmak olduğunu söyledim ve zor durumdaki bir insana yardım ettim dedim.
Bir de bu durum başına gelse ne yaparsın?