Çünkü bu kesim yüzünden hep toplum ahlaki bozuluyor hemde cinsel yolla bulaşan hastalıklar oluyor
Şeriat kanunları lazım çünkü hüküm Allah'a aittir
Çünkü bu kesim yüzünden hep toplum ahlaki bozuluyor hemde cinsel yolla bulaşan hastalıklar oluyor
Şeriat kanunları lazım çünkü hüküm Allah'a aittir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Te cavüz suçtur ama zina suç değildir. Evet ahlaksızlıktır ancak bunun için idam yapılamaz. Ama ka tillerin ve sap kınların idam edilmesini isterdim %100 emin olunan kişilerden
Aldatma ve zina da suçtur çünkü kadın erkek için kendisinden odun veriyor erkek ihanet ediyor bedeli olmalı hadi bekar olsa neyse ama evli kadın olsun erkek olsun zina eden cezasını almalı sapkinlarin keza oyle
Zina yapanların hepsi erkek mi? Ayrıca zina insanlık suçu değildir sadece eşine ve çocuğuna kötülük yapıyor onu sevmediğini ortaya koyuyor saçma sapan düşüncelere kapılmaya gerek yok öğretmen olmuşsun bir de. Aldatmanın hukuken cezası yok boşanırsın bir daha görmezsin kalbini kırdı diye canını alamayız kimsenin. Ama sap kınlık yani zoraki yapmak ya da hayvana çocuğa şiddet sap kınlık kesinlikle sonu idam olmalı
Zina suçtur aileyi kökten yıkan bir suç bir iki kişi caydırıcı bir şekilde cezalandirilma olursa kadında erkekte durur. Ayrıca zina yaptı diyelim adam veya erkek o doğan çocuk kocasından mi belli değil yarın birgün o adamın çocuğu başka kadından olan çocuğa aşık olursa evlenirse ne olur nesil bozulur. Neslin sağlıklı olması için cezalandırma şart
Ya yürü git ap tal ahlak bekçisi sana mı kaldı kimin kimle yattığı
Anladım sende zina eden kesimsin ama düşün sen hamile kalıyorsun ve aynı adamın başka adamdan olan çocuğu senin çocuğumla evlenmek istiyor olabilir sen diyebilir misin diyelim ki evlisin olmaz o adamın çocuğu senin kardeşin. Ahlak gerekiyor zina ahlaksızlıktır kesinlikle şeriat şart yoksa kim kime dün duma
Şeriatı kesinlikle istemem ancak, idam konusuna katılabilirim bazı şartlar karşılığında. Eşiyle arası aşırı bozuksa, huzur yoksa vs.
şeriat gelen yerde bunların bittiğini mi sanıyorsun
Hakkıyla uygulanırsa neden olmasın adalet gelir
gelmez gelmedi gelmeyecek. afganistanda şeriat var 5 yaşındaki çocukla 60 yaşındaki adam evleniyor. sever öyle adaleti
Onların uyguladığı şeriat değil ne yazık ki
şeriat öyle bi şeydir işte. allahın kelamı dersin bin tane farklı mezhep var kimin şeriatı olacak bu
Yok kardesim şeriat Kur'an'ı Kerim'de bellidir ve birçok kuralı vardir
bu kafayla devam
Zinanın bedeli olmali
sana ne mk. sen yapma başkaları yapsın sana ne. sen niye kapalısın diyo muyum ben. istediğin gibi yaşa istedikleri gibi yaşasınlar. inanıyosan öbür dünyaya o zaman cezasını çeker herkes.
Sanane demekle olmuyor cinsel yolla bulaşan hastalıklar artiyor bir tükürük bir kan bir idarar ile bulasabilen. nice hastalıklar var. Adam AIDS ama bağışıklık güçlü olduğu için hiç belirti vermeden yaşıyor sonra başka kadına belki ter belki kan yoluyla bulaşıyor ortak kulanim alanları mevcut camiler tuvaletler hatta musluktan akan suda bardakla değil ağzını dayayıp içmem ile bile bulasabiliyor
seni asla yolundan döndüremeyeceğimi biliyorum ve bundan dolayı canımı hiç sıkmıyorum. saçmalıklarınla sana mutluluklar
Gerçekler ne zamandan beri saçmalık oldu illa hastalık mı kapmaniz lazim
grip bulaşıyor diye sokağa çıkmayalım o zaman balım
Gribin tedavisi var hiç araştırdım mi bel soğukluğunu helatiti ve daha nice hastalıkları bu arada çoğu hastalığı erkek daha ağır atlatiyor bilesin kadınlara nazaran her altı ayda bir test yaptirmani öneririm
tamam balım teşekkür ederim
Sanane milletin ne yaptığında seni ne alakadar ediyor.
Şeriat gelse ilk darbeyi yiyecek olan kadınlar.
Bir şey bilmiyorsunuz kulaktan dolma konuşmayın ya.
Şeriat gelse gerçek şeriat asıl darbeyo erkekler yer
Sen öyle düşünmeye devam et.
Abla itiraf et bu yaşa kadar kimse seni sikine taşşağına takmadığı için bu kadar gerginsin dimi :))))
Zina eden kesimdesin sanırım yazık sana kuzum
Abla parası neyse ben vercem jigolo bul kendine.
Canım benim ahlak ve dini yapıma uymuyor zina etmek bir kadın çok şey kaybeder çorap gibi o erkekten bu erkeğe üzüldüm sana
Mezara kadar diyosuunn ahahaha. Ne olacak sanıyorsun ki, kimse senin buruşmuş suratını ve nefret dolu kalbini sevmeyecek canım benim . Kendin sevilmediğin için milletin özgürlüğüne salya akıtıyorsun. Zina (?) ile tecavüzü aynı kefeye koyacak kadar alçaksın. Seni kara cahil.
Tamam ben cahil olayım sen alım zaten öldükten sonra kim ak kim kara koyun olacak belli olur. Şunu unutma bir kadın ne kadar çok farklı erkekle beraber olursa duyguları korelir sınırlı agresif psikolojisi bozulur kadınlar narindir fıtrat gereği duygusaldır. Zaten kendisine öz saygısı olan kişi bedenine sadece helalim. dokunmasina izin verir aaa ben aşık oldum şuna açayım bacak adamı demek kendime öz saygimi yitirdiğini gösterir. Zaten çok fazla cinsellik yaşamış kızlarda alkol dövme piercing ve en sonunda uyuşturucu ve yalnız ölme erkekler tarafından hor görülme sadece erkekler değil kadınlar tarafında da şekil duruma düşmeye sebeptir. Kadın değerlidir fitrati gereği narindir
Yazık la sana. Ezik seni, yalnız gebereceksin. Hadi yol al şimdi babaanne
Sabahtan beri hakaret eden sensin soruma geldiğin gibi. Hep böyle kalmayacaksin dikkat et de dediğim kızlardan olma erkeklerin mezesi olma çünkü farkında değilsin ama senin için kalbim acıdı
Evlilere laf yok kimis sözde evli eşi bile umursamıyor
İdam edilsinler fakat şeriat gelmicek
Hoca biraz sakin.