Var mı böyle gorumceleriniz?

Evliyim ve iki görümcem var biri evli biri bekar. Bekar olan ile sorunlarımız çok oldu başlarda yani evlenmeden öncesinde çıkışları yine oluyordu ama sanırım o zamanlar çok takılmıyor insan dayanıyordu görmüyorsun ancak evlendikten sonra evlerde yakın olduğu için kb gidince e haliyle yüzyüze geliyor insan konuşmak ve diyaloğa girmek zorunda kalıyor. Eşimin en büyük hayali araç almaktı. Bir türlü cesaret edemiyordu sonunda benimle o cesaretini kırdı. Görümcem öncesinde ikisi bir ortak araç almak istediğini sürekli bana ve eşime dillendiriyordu. Ancak bu durum çok sukur ki gerçek olmadı çünkü başıma gelecegi ben çok iyi biliyorum. Eşim ben yokken durumu açmış araç alacağıni söylemiş hepsi sevindi dedi benimde katkimin olduğunu iletmis sağolsun.. Ama sanırım bundan pek hoşnut olmamislar ki küs olduğum kaynım bile arayipta hayırlı olsun kardeşim demedi eşime.. eşim Görümceme sordu abime söylediniz mi diye o da "evet hayırlı olsun dedi" diye geçiştirdi hemen.. çok ilginç insanlar ya.. Eşimin adına bir mülk olsun istemiyorlar sanki insanın aklı almıyor bazen oturduğumuz ev onların mesela kv çok demiştir "kira verin orası miras mali vs" diye.. ben inanamiyordum eşim o zaman ıssızdi mesela çok üzüldü aglayackti resmen.. sırf bekar gorumceden sabep oluyor ama evli olanında kalır yanı yok çok geç olsada anladım.. herneyse hepsini sildim geçtim Allah ıslah etsin.. birkaç gün önce eşimin doğum günüydü bekar olan görümcem arayıp doğum günü kutlamadi bile mesaj bile atmadı. Ben kutladım güzel bir pasta aldım esimle ortak kullandığımız sosyal medyaya vs kendi WhatsApp insan paylaştım görmesine rağmen bir memnuniyetini bile göstermedi her ikisi de ama ikisi birbiriyle çok irtibattalar sanırım evli olan instagramimizda ekli o görünce hemen bekara haber etmiş bekarda WhatsApp dan bakmış.. eşim sonra ki gün gidecekti ancak biraz baş ağrısı olduğu için gidemedi bir sonra ki gün gitti. O zaman bile kardeşim doğum günün kutlu olsun bile demedi. Kiskaniyorlar diye düşünüyorum sizinde fikirlerinizi merak ediyorum. Bu arada ben ikisiyle de mesafe mi koydum. Evli olanla iyiydim mesela ablacım vs derdim onu da bıraktım. Bazı hareketlerini gördüm sınıf ayrımı yapıldığını anladım uzak duruyorum. Siz bu tarz dhrumlarla karsilastiniz mi hiç. Bizim iyi olmamız o kadar rahatsız ediyor ki onları size anlatamam bunu eşimin doğum gününde daha iyi anladim

Var mı böyle gorumceleriniz?