Sizde boyle misiniz?

2 senelik uzak mesafe bi iliskim oldu ilk baslarda ben pesinden kosuyodum psikolojimi falan bozdum fakat toxic bi insandi ayrıl barıs soguk sıcak taktikleriyle kendine baglamaya calısıyodu ama bi anda asırı sogudum su an nefret dahi etmiyorum kendisinden o derece ve ruyalarıma da girdi bikac kez etkileniyodum yalan soyleyemem ama o gun icerisinde sadece aklıma dusuyodu sonra unutuyodum fakat gecen sene kısa sureli baska bi iliskim oldu o da uzak mesafeydi ama o kısa surede bile bana o kadar iyi hissettirdi ki tabi hataları oldu ben de affedemedim aslinda o iki senelik cocuk yuzunden insanlarla iletisim kurmak istemiyodum iste her neyse bu kısa sureli olan cocuk 2-3 kere girdi ruyama fakat etkisinden asla cıkamıyorum asırı ozluyorum asıkmısım gibi hissediyorum gordugum tum ruyalarda da yine duygusal bi bag oluyo adamızda dun gece yine gordum ve yine etkisinden cıkamadım cocuga ulasamıyorum hesabını kapatmıs tt hesabını buldum fakat hesabı gizli ve fake hesaptan istek attım kabul etmedi gecen sene ulasmaya calıstım kız kardesine yazdım yine ulasamadım reddetse dahi konusmak istiyorum ki ayrılmamızın sebebi kendisi ona ragmen beni kendine cekiyor sizce napmalıyım
Sizde boyle misiniz?