Birden ghost yedim?

sevgilimle telefonda konuşuyorduk gayet mutlu ve huzurluyduk onun yeni bir kardeşi olacağını öğrenmiştik ve ailesiyle isim düşündükleri konusu açıldı bende merak edip sordum o da kız olursa benden önceki eski sevgilisinin adı olan ceylini koyacaklarını babasının bu ismi beğendiğini söyledi kendisinin de buse ismini istediğini söyledi anlamı mı hoşuna gidiyor bir hikayesi mi var diye sorduğumda bana tepki verdi neden her şeye karışıyorsun dedi amacım o değildi aslında bende ceylin ismi eski sevgilisinin ismi olduğu için ceylin olmasında nolursa olsun dedim şakasına o da birden bütün exlerinin isimlerini saymaya başladı bende yüzüne kapattım geri aramasını bekledim ama aramadı ben aramak zorunda kaldım uzun bir süre açmadı açtığındada oyun oynayıp beni hiç dinlemedi cevap bile vermedi telefonda sonra telefonu kapattım bu tavrını görünce birden her yerden engelledi beni bağırdı beni arama konuşmak istemiyorum diye sevmiyorum seni diye haykırdı bu olay 3 gün önce oldu ben bir daha ne aradım ne yazdım bugün bütün engellerimi kaldırmış ve wp den selamın aleyküm hacıı yazmış

Birden ghost yedim?