Ghostlandım mı ben?

Benim yakın bi erkek arkadasım vardı onunda cocukluk arkadasları ahmet ve yunus. Ahmet senelerdir bnimle ilişki yaşamak için çabaladı ama olmadı ve bu cocuk biraz cinsllk için konuşan birisi elde etmeye calıstı senelerce ama bende yunusu beğeniyordum sohbetimiz hiç olmamıstı. mayısta askere gitti gittiği gün biz konusmaya başladık arkadasıma onu bependiğimi söyleyerek ama hani en başında bi ilişki olup olmayacagını bilmiyorduk yunus beni hergün aradı eksiksiz saatlerce konustuk bna sevdiğini falan söyledş yaklasık 2 ay konustuk bnde uzun ve ciddi bi ilişkiden çıktıgım içi güvensizdim ve ısınamıyordum cocuga o da bnmle ciddi düşündüğünü vs söyledi anlarsınız işte. askerde psikolojisi bozuldu bunun memleketine izne gönderdiler ilaç vs vermişler buna arkadasım arıyor açmıyor ben arıyorum açmıyor dinlenmek istiyorum kafa dinlemek istiyorum kendi halime bırakın vs dedi arkadasıma bn kendimi parçalarım yine de askere dönmem falan demiş çürük raporu almaya calısıyordu ve cocuk bana ilk zamnlardna beri instagram şifresini vs verdi kızları vs çıkarabilirsin dedi daha düne kdr Instagram şifresi vardı hesabına giriyordum birden hesabının şifresini değişti sordum cvp vermedş aradım açmadı her yerden engelledim sinirlenip baktım çkardıgım kızları tekrar eklemiş eski sevgilisini de eklemiş bu sevgiliside ayrıldıgı sıra bunun yakın arkadasıyla öpşnn bir kız iyi ki bitti vs demişti askerlik psikolojisi denen şey bu değildir herhalde jdkdndkjdkd anlamadıgım mesela instagram şifresini verdi evime kadra geldi 5 dk göreyim diye ama bn inmedim yanına çünkü ailem bilmiyordu biyografisine bnmle aynı kalbi falan koydu ama neden böylr yaptı yani o kıza kadr düştü mü galşba kızı bir gün sonra tekrar çıkardı çünkü ikisinde takipcisi bir düştü ve hani bu cocuk benim geçmişteki yaşadıgım cinsel meselelri bilen birisi kendiisde temiz değil ve hani ona göre konustuk sizce engellemelimiyim kendi arkadasımı arıyorum o da açmıyor telefonlarımı sizce tekrar yazar mı bu ya da amacı nedir
Ghostlandım mı ben?