Konuştuğum çocuktan sanırım ghost yedim?

sımdı bı cocuk var, cocuk yanı nasıl dıyım çocuğu 3 senedir tanıyorum hatta Arkadas olalım demıstım ama sonra benı unutmus. Zaten mezun olduğu için unutması normal. Aramızda 2-3 yas falan var onunla. Cocuk benım ılgımı cekıyor ılgıden kastım dıkkatımı hani hoşlanma olarak algılamayın. ben bi kaç gün önce yanlıslıkla onun tıktok hesabından ona mesaj attım, o mesaja cevap vermiş. Konuştuk oyle ınstamı falan ıstedı maın hesabı degil de baska hesabımı verdım. Neyse işte öyle konuştuk pazartesi gunude dedı kı işte tatlı yaptım sana da vereyım mı? Ben ılk dedım benım götüm yemez sonra dedım ya ne olacak gıdeyım. Dün ise gıttım. Tatlıyı verdı hepsını bıtıremedım tabıı gerı verdım. Bana DİKKATİMİ ÇEKTİĞİNİ BİLE BİLE hoşlandığı kızdan bahsettı. Bu tatlıyı normalde ona yapmış. BIDE YAS FARKIMIZ COKMUS YAA FALAN DEDI. Sey de dedı “neden hıc konuşmuyorsun?” Ben de “ne konuşayım kı?” Dedım. Neyse yanı oyle bıde seye sınır oldum anldıgım kadarıyla sıkılıp arkadaşına mesaj attı benı ara dıye yaptığı sey yok kırıcıydı. Tek ıyı yanı bırlıkte kedı sevdık kedıde cırt çıktı ikimizide tırmaladı. Ama onun elini daha çok kanattı. Akşam eve gidince yazmadı. Bir daha da konuşmadık. Lütfen bana yardım edin😭 bir de cocuk haç kolyesiyle gelmiş çocuğa yanlışlıkla “Allah kahretmesin” dedim. Yetmezmiş gibi arkadaşım Aradı çocuğun hristiyan olduğunu bile bile “sabah namazı kılcaktık hani” falan dedi. Seste fulldeymis duydu sanırım. Ne yapacağım? Ne o bana yazıyor ne de ben ona
Konuştuğum çocuktan sanırım ghost yedim?