Niye böyle yapıyor bu bize?

Benim öyle arkadasım cevrem yok evdeyim sürekli yemek temizlik ev işi yani komşularla oturursak bahçede otururum ben daha yirmi sekiz yaşındayım gelirlerse veya gidersem annemin teyzesinin kızları var onlarla buluşur gezeriz bugün de onlar bize geldi çocukları var kendileri cocukları hayvanat bahçesine götürelim kek filan yaparız beraber orada yeriz dedik kızlarla filan bizim evimize de yakın zaten Park babam da evdeydi bugün kahvaltı edip gitmiş evden oda sonra geldi teyzemler Kuzenlerim işte öğlen saatinde sonra beraber bizde parka gittik orada annem de vardı teyzemler Kuzenlerim de sonra sat birde gittik dörde kadar oturduk gezdik sonra işte babam aramıs ee nerdesiniz anahtar nerde siz geziyonyzmu biz dışardayız kendinizin taraf gelince geziyonyz benim taraf gelince yüzlerine bakmazsınız kendinin tarafta hiç gelmez yani bir gelirse halam gelir ona da yemeği cayı veriyoz zaten bizim burnumuzdan getirdi yani kendi anahtarı da var almıyorda yanına sonra onlara gitmiş halamlara gitmiş kendilerinin taraf geldi de geziyorlar da filan diye beni annemi laf etmiş kendiniz geziyonuz yiyonuz da bize de prasa mı pişirdiniz biz hergun gezen birisi değiliz yani en son ne zaman gezdim hatırlamıyorum bile yani çevrem zaten yok ya kardeşim götürüyor geziyoruz ya da böyle kuzenlerimle buluşursak geziyoruz birbirimizde oturuyoruz yani ne var bunda yani

Niye böyle yapıyor bu bize?