Türk erkekleri çok kadınsı bir çok gay var
Ve kadınlardan para istiyorlar ve hesabı kadınlara yıkıyorlar inanılmaz çok maaşımı sormalarindan bıktım
Neden Türk erkekleri kadınsı?
Türk erkekleri çok kadınsı bir çok gay var
Ve kadınlardan para istiyorlar ve hesabı kadınlara yıkıyorlar inanılmaz çok maaşımı sormalarindan bıktım
Neden Türk erkekleri kadınsı?
Hayatımda bu kadar iğrenç bir tabirle de karşılaşmadım kadınsı diyerek kendine hakaret ettiğinin farkında mısın? Kadınları ezik göstermeyi bir kesin artık o karı gibi gülme yok bu adam kadın gibi yok kadın gibi yürüme bilmem ne kadınlığı küçük düşürmeyi hemcinslerimiz yaparsa erkekler neler yapar !!!
Para istemek nedir ya
Kendi ayaklarının üzerinde duran bir çok kadın var biri para istemiş diye kadın gibi diyip kadınları aşağılayamazsın hadsiz
Cevap
17Cevap
Kadınsı lık değil bu EŞİTİZ bireyiz kadınız cart curt yapıp işinize gelmeyince sen erkeksin diyorsunuz EŞİT isek eşit gibi davranın artık
Para istemek nedir?
Ben istemedim erkekte istemesin
Hesabı erkek ödeyince çok mu mantıklı ne var bir kerede sen öde ölür müsün hep erkekler yapacak diye bir kural mı var
@mutsuz1kızzzzzzzz Yok öderiz feda olsun da her yerde kafamıza kafamıza vura vura EŞİTİZ bireyiz her daldayz kadın söyle kadın böyle kadın zorunda değil vs vs demeleri ama herşeyi erkeğe itelemeleri çok sinir bozucu. Ben diyorum ki eşit olalım birey olun kadınlarda erkeği s. me üzerine bir eşitlik algısı var
Yapma yuzun cok yumusak olmaz oyle ben şahsen olsemde kadina hesap osetmem. odese jadin kendimi erkek olarak gormem biterorda
Cok genelleme yaptin banane senin maasindan adam olan yanindaki bayana hesapmi odetir senin tercihlerin yanlis
Hesabı sana yıktıkları için mi kadınsı oluyorlar. Yani kadınlar hesabı erkeklere yıkar sonucu çıkıyor buradan.
Kusura bakma seni bulan oyleymis erkek adam kiza hesap odetmez
Hesabı geçtim bildiğin para kopariyorlar
Dedimya adam değiller demekki
Ha genelleme yapıyorsak bende şunu derim, Türk kadınları çok paragöz :D Aslında çooook şey varda neyse :D Ahlak sınırlarında kalsın hadi :D
Dışarıdan anlaşılır davranışından falan ona da mı dikkat etmedin
ben kadınlardan para istemem önlerinde dmalır veririm yemeğe çıktıysak hesabı ona ödetmem
Valla ben eli bolum heryerde hesabı ben öderim ama kıymet bilen olmaz
Bir gay olarak diyebileceğim şey bir insan gay olup neden kadınsı davranır anlamıyorum kadından hoşlansam zaten hetero olurdum çok iticiler
Para istemek hoş değil
Erkek degil ki bunlar
Hiç öyle bir derdim olmadı
Aaa gerçekten mi
Valla dolu
Hesabı bırak kadından para istiyorlar
Kadınsı olanlar mı ilgini çekiyor
Nerde kadınsılar ya
canım denk gelmişsin
Kaçıncı denk gelişim
Aptalları nerden buluyorsun
İyi mert insanlar var