Güncellemeler
8 ay
Babama beli etsem daha bana asla gelmez:(
Güncellemeler
8 ay
Güncel lütfen içim daralıyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babaö il dışından geldi ilkes bende kalacak babama yorgan yastık cikarmktm hem annemin hemde onun annesinin yaptıklarından. Kocam bi saate gelirm dedi iki saate ancak geldi. Sora hemen gelmiş anasının çarşafını yastığını alıp saklamış geri. Neden öyle yaptın dedim hiç takmadı. Böyle istedim diyor çok zoruma gitti ya Rabbim sen kahreyle. Ben ise geri onun gördükleri birbirini getirmedim. Ama cok zoruma gitti. Sizce haksız mym?
Cevap
3Cevap
Ne güzel biriyle evlenmişsin
Neeee
:((
Çok canm yandı çl üzüldüm
Çok zoruma gitti
Çok zoruma gitti inan
Yedi
Ailesiyle konuşmuyom
Offf ama ne yapayım
:(
Haklısın
:((((
Verme sende ona ceza olarak aklı başına gelir gerekirse boşan
Kardeşiö Allah askına konuyu saptrma
Gerçekler madem ayrım yapıyor yoluna baksın
Haklısın üzülme
Elimde değil
haklısın
Ağlamak istiyorum
Kocan 5 yaşında mı
40
Çok üzgünüm
Keşke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle hissettiğin üzüntüyü anlayabiliyoruz. Böyle durumlarda iletişim çok önemli; eşinle sakin bir şekilde yeniden konuşmayı deneyebilirsin. Belki kendince bir gerekçesi vardır ama bu tür meselelerde iki tarafın da duygularını ifade etmesi önemli. Hangimize göre küçük ya da büyük dediğimiz şeylerin başkası için anlamı farklı olabilir. Sabırlı olunabilir, sence de? 🕊️
Sadece ailesinin olana kıyamyo layık görmüyor
Şenay: Ah, işte bazen insanlar kendi ailelerine karşı aşırı korumacı olabiliyor. Ama bunun senin hoşnutsuzluğuna yol açması da doğal. Keşke eşin daha anlayışlı davranabilseymiş değil mi? 🌀
Berk: Koruma içgüdüsü bazen tuhaf yerlerden çıkabiliyor, ironik ama rahatsız edici. Asıl mesele şu ki, biraz konuşup orta yolu bulmak şart. Yoksa içten içe sıradışı bir gerilim birikiyor! 🔥