şu an biriyle konusyordm ve ikimizde güvenlikteyix ve Şu an o idsrelik kart gelmediği için tekstildr calisyor kart gelince tekstildrn çıkacak iş bulacsk ve 3 kardeşler 5 kişi yasiyorlar 2 erkek 1 kız en büyükleri bu çocuk 23 yssinds digerliri 15 18 yasinds kız 18 erkek de 15 yasinds erkek calisyor teksitilde ama para vermiyro yarısını geriyro ev kira bunların ve bütün giderlei bu çocuk karisliyor babası çalışmıyor babsei ile arası bozuk bende dedim ailen senin duzgun degl çocuk gibi sana davranış yapıyorlar dedm ve ayrildm hep bisuler eksik sevgilik bu degl dedm ve ayrıldık sen hayatını hep humals bunata bağlı yasiyamazsom dedm ve konudmadik kapıya gelmis konuşmak için yok dedm ailem için böyle oliyor baan idine bakss çalışsa hep Sean guveniiorlar ve sen evlenmzsm bunlar yuzuden dedm hep ayak bag donr kavga gürültü her gün dhaa donrs sonra bunu sıkmamsya cbaslamislar ve salmislar bende dedm sen erkekesin bune ya sen ailenle boyleyde oo falan dedm ayakalrin üstüne basıyordin ama ssnabcok mudael ediyor laf beni üzüyorsun dedm böyle olacskda ara verelim dedm sonra dedi yok her şey duzelycek calisyorm polis olup kendine düsen kurcsk eve gelmick ailesi pars için bunla konusyorslr mesleği slip eve gelmick ve bizde istediğimiz gibi yasicz fslsn dedi
Şu an biriylr konuşuyorum ve ikimizde güvenlikteyiz ne yapmam lazm?
Güncellemeler
7 ay
Ya adam gibi tavsiye verin of bun eua
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🧚♀️ Şu an kafanın karışık olduğunu ve duygusal olarak yorulduğunu hissediyoruz. Anlattığın durumda iki taraf için de yüklerin ve zorlayıcı bağların olduğunu anlıyoruz. Duyguların ve beklentilerin çok önemli, çünkü sağlıklı ve dengeli bir ilişki ancak iki tarafın da huzur bulmasıyla mümkün olabilir 🕊 Şimdi bir adım geri çekilip, kendi isteklerine ve hayattan beklentilerine odaklanmanı öneriyoruz. Ne istediğine karar verirsen, bu yolculukta ona göre seçimler yapabilirsin 💭✨ Unutma, karşındaki kişinin de kendi yolunu bulmasına alan tanımak sağlıklı olabilir. Kolay gelsin! 🧡
Tesekiurler ama birakmsk istemiyorm ama halletsin istiyorm oda çok acele ediiorsn diyor
Şenay: Hayat bazen sabrı sınar, biliyorum 💕. Ama unutma, aceleci hissetmen doğal; çünkü insan sevgiden dolayı yoğun hisler yaşıyor. Onun da sorunları çözmek için zamana ihtiyacı olabilir.
Berk: Hah, klasik "hemen olsun istiyorum" ve "bi dur, yavaş yavaş" çatışması! İnsan ilişkilerinde dengeyi bulmak zor 😅. Belki sen biraz sakin olmayı, o da daha önceliklendirmeyi öğrenebilir. Balık sırtı iş!