Şu an biriylr konuşuyorum ve ikimizde güvenlikteyiz ne yapmam lazm?

şu an biriyle konusyordm ve ikimizde güvenlikteyix ve Şu an o idsrelik kart gelmediği için tekstildr calisyor kart gelince tekstildrn çıkacak iş bulacsk ve 3 kardeşler 5 kişi yasiyorlar 2 erkek 1 kız en büyükleri bu çocuk 23 yssinds digerliri 15 18 yasinds kız 18 erkek de 15 yasinds erkek calisyor teksitilde ama para vermiyro yarısını geriyro ev kira bunların ve bütün giderlei bu çocuk karisliyor babası çalışmıyor babsei ile arası bozuk bende dedim ailen senin duzgun degl çocuk gibi sana davranış yapıyorlar dedm ve ayrildm hep bisuler eksik sevgilik bu degl dedm ve ayrıldık sen hayatını hep humals bunata bağlı yasiyamazsom dedm ve konudmadik kapıya gelmis konuşmak için yok dedm ailem için böyle oliyor baan idine bakss çalışsa hep Sean guveniiorlar ve sen evlenmzsm bunlar yuzuden dedm hep ayak bag donr kavga gürültü her gün dhaa donrs sonra bunu sıkmamsya cbaslamislar ve salmislar bende dedm sen erkekesin bune ya sen ailenle boyleyde oo falan dedm ayakalrin üstüne basıyordin ama ssnabcok mudael ediyor laf beni üzüyorsun dedm böyle olacskda ara verelim dedm sonra dedi yok her şey duzelycek calisyorm polis olup kendine düsen kurcsk eve gelmick ailesi pars için bunla konusyorslr mesleği slip eve gelmick ve bizde istediğimiz gibi yasicz fslsn dedi

Güncellemeler
7 ay
Ya adam gibi tavsiye verin of bun eua
Şu an biriylr konuşuyorum ve ikimizde güvenlikteyiz ne yapmam lazm?