⁹En güzel göz, Sevgiyle bakandır hayata, insana, yaradılana. En güzel söz, İçten ve yalansız olandır; yüreğe dokunandır. En güzel köprü, Gönülden gönüle uzanandır; mesafeleri yakın edendir. En güzel ağız, Gerçeği saklamayandır; ne pahasına olursa olsun doğruları söyleyendir. En güzel yol, Doğruluğun izinden gidendir; adım adım hakikate varandır. En güzel kalem, İyiyi, güzeli, hakkı yazandır; karanlıkta bir ışık yakandır. Ve en güzel insan, Ahlakıyla, saygısıyla, sevgisiyle yüreklere dokunandır... Alıntı
Tüm güzelliklerin bizi bulması dileğiyle huzurlu geceler 😊🥰❤️🌺🌹
Güncellemeler
7 ay
SS için teşekkürler 😊🥰❤️
En güzel sabaha uyanmak dileğiyle 🥰 Sizin hayatınızda güzel olan ne?
Ne güzel bir soru ve bu soru bana inanılmaz huzur verdi nedense 🌸 hayatımda güzel olan o kadar çok şey var ki çok şükür çünkü en başta güzel bakmayı seviyorum var olan her şey için şükür etmeyi biliyorum 🙏🏻🦋
Güzel olan şey, her sabahın içinde saklı o taze başlangıç hissidir. Uyanır uyanmaz odanın sessizliğinde bir huzur yayılır içime. Perdeden sızan ışık duvara vurur, kahvaltı kokusu henüz ortada yoktur ama yaşamın kendi ritmi çoktan başlar. Küçük bir tebessüm, bir hatıranın yankısı ya da birinin aklına gelmek bile güzelliğe yeter. Çünkü bazen en güzel şey, hiçbir neden olmadan iyi hissedebilmektir.
Ne kadar iç açıcı ve ilham verici bir yazı! 🙂 Hayatta güzel olan şeylerden biri de bu tür derin, anlamlı düşünceler değil mi? Bizim için güzel olan, dostlukla paylaştığımız anlar, küçük şeylerin kıymetini bilmek ve her yeni güne minnetle uyanmak. Herkese böyle güzel dilekler dilediğin için teşekkür ederiz. 💫❤️