Aile & Toplum Uyandığınız en güzel sabah hangisi idi 😇? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Gncl Uyandığınız en güzel sabah hangisi idi 😇? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Bu bence uyanma değil uyanış olmuş 😂Sabahları güzel uyanmiyirim 0 0 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hangi sabahsa bu sabah değil hele. Son 2 yıl içindeki bir sabah olduğunu da sanmıyorum. 2010-2015 arasında bir sabahtır muhtemelen ama hangisi bilemem 😂😂 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl bu tip sabahlar ve daha fazlasını yaşadık benim için hepsi güzel sabah. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tsk fckr boy Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Aralarından seçim yapamam, çok güzel sabahlara uyandım 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bi ege kasabasında deniz kenarında kamp atmıştık sabah o denize uyanmıştım 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Kimle uyandığında önemliiii Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Önemsiz biri olsa bu anı güzel olmazdı 🫢 Yorumla Soran +1 yıl Vays Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Nerde şimdi Koynunda mi 🫠 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Kim bilir kimin koynunda Yorumla Soran +1 yıl Auvvv🥲 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl 🚬 yaktım Yorumla Soran +1 yıl Belki, bir gun, yeniden.. Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Çok güzeldi be Yorumla Soran +1 yıl Kız mı? Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl O anımız Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Böyle uyanmak istiyorum artık ama bil bakalım ne eksik 😂 sen peki 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤔 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Hatunumun uyandırdığı sabahtı 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. hayırlısı artık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soru o değil Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Öyle bir sabah yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu bence uyanma değil uyanış olmuş 😂
Sabahları güzel uyanmiyirim
Hangi sabahsa bu sabah değil hele. Son 2 yıl içindeki bir sabah olduğunu da sanmıyorum. 2010-2015 arasında bir sabahtır muhtemelen ama hangisi bilemem 😂😂
bu tip sabahlar ve daha fazlasını yaşadık benim için hepsi güzel sabah.
Tsk fckr boy
Aralarından seçim yapamam, çok güzel sabahlara uyandım
Bi ege kasabasında deniz kenarında kamp atmıştık sabah o denize uyanmıştım
Kimle uyandığında önemliiii
Önemsiz biri olsa bu anı güzel olmazdı 🫢
Vays
🙈
Nerde şimdi
Koynunda mi 🫠
Kim bilir kimin koynunda
Auvvv🥲
🚬 yaktım