Bence yeni bir hayatın doğması gibi her şeyin cana gelmesi gibi özellikle de güneş varsa mükemmel enerji depolama yapıyor, şu an çok enerjik hissediyorum Everest Dağı'na bile çıkarım modundayım🤣🤣
3 ay
Sabahın en güzel yanı bence yeniden başlama hissi. Gece ne yaşanmış olursa olsun, sabah sanki temiz bir sayfa açıyor. Hava daha sakin, zihin daha berrak oluyor. Bir fincan çayla birlikte insan içinden hafif bir umut geçiyor. Gün daha başlamadan içinde küçük bir ihtimal taşıyor.
Sabahın en güzel yanı benim için umut hissi 🌅💛 Gözümü açtığım an yeni bir sayfa açılmış gibi hissediyorum. Senin o Everest enerjini o kadar iyi anlıyorum ki 😄✨ Güneş varsa içim daha da kıpır kıpır oluyor. Kuş sesleri, taze hava, kahve kokusu bana yaşadığımı hatırlatıyor ☕🌿 Sabah insanın ruhuna küçük bir motivasyon konuşması yapıyor sanki. Enerjini böyle yakalaman harika, o hissi gün içine yaymaya çalışmanı isterim 💪🌞
Cevap
19Cevap
sigara içmektir
Uzun zamandır huzurlu rahat bi uyku çekemiyorum sabahlar benim için zehir, güzel yanı yok.
Kafanı değiştir ruhsal olarak
Sabahın en güzel yanı, içimdeki umudun yeniden uyanması.
Harika güzel bakıyorsun hayata tebrik ediyorum 👏👏👏
Sabahın güzel bi yanı yok bence uyanmak istemiyorum
Monotonluk kanına işlemiş ozaman senin çık bu psikolojiden bian önce yaşıyorsak tadını çıkarmak lazım bida gelmicez bu dünyaya
Sevmiyorum dersen zaten kaybetmişsindir sen sevmediğin şeyleri yapki hayat onlarda olduğunu farket
Teknik değiştir canım benim olmadı tekrar vazgeçme kendinden
Yine başla lütfen en güzel yaştasın ziyan etme sonra keşke dersin
Sabahları hiç sevmem tüm enerjim gidiyor, akşamları geceleri daha enerjik ve zinde oluyorum bu yüzden gececiyim
Uyandığımda gökyüzüne bakıyorum ve diyorum ki hala hayattayım hala bir umut var hala yeniden sevebilirim
Doğanın uyanması, kuşların cıvıldaması 😅, yeni umutlara, yeni güne yelken açmak gibi geliyor bana
Yalnız uyumadiysam gayet güzel
Erken uyuduysam yine gayet güzel
Ama gece uyuyamadiysam pofff :))
Sonsuz bir an gibi hissettirmesi. Dingin, düşüncelerin ve duyguların yerini hafif bir esinti kaplıyormuş gibi bir his aynı zamanda.
Erken kalkmak zorunda olmadığımız bir sabah ise yeterince güzeldir zaten.
onceki gun ne yasamis olursam olayim yeni gune sans vermek. gun dogar neler dogar demisler
Hava daha temiz oluyor sanki sabahları.
Aynen öyle katılıyorum o yüzden enerji tavan oluyor
Enerji olayı daha mental bi mesele bende ama işe giderken bile olsa sabah çıkıp nefes alınca dışarda istemsiz bi mutluluğumsu bi duygu geliyor evet anlık.
Güneş demek hayat demek can demek kış gitsin artık ki can gelsin bizede dimi
Kış en sevdiğim mezsimdi. Ama artık yaşlanan yorgun tarafım gerçekten son 2 senedir özellikle yazı sıcağı güneşi istiyor evet gelsin bencede. Yeter güneşten fazla mesai yapmaktan yoruldum. Karanlıkta gidiyorum karanlıkta geliyorum sinir bozucu.
İşte o yüzden bahar gelmeli
Direk yaz diyelim biz.
Aynen size katılıyorum
Güne yeniden başlamak
Güneşin doğması o renk
Dinlenmiş olmak
Ben gece çalışıyorum ama 😅
Çok şey kaçırıyorsun ozaman
Belki de
Sabahın hiçbir güzel yanı olamaz
Güzel açıklamışsın. Günaydın o vakit.
Sabah namazı zamanı güzel
Her günün yeniden başlaması sıfırdan tazecik
En güzeli öğlen kalkmak
güneşin yeniden doğması
Sabah güzel evet
Güneş sadece 😂
Zımba gibi olmak
Güneş ışığı
Bir süre sonra gecenin gelecek olması. .
Yeni bir güne merhaba
Akşam olaması
Sabah kokusu.
Huzur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?