Yani sizce yanlış bir şey demiş miyim? Malum bazı insanlar trip atmaya yer arıyor?

Bugün aynı binada oturduğum eltim mesaj attı. Kombileri bozulmuş çocukları da berbere götürecekmiş dönüştü sizde duş aldırabilir miyim yazmış.. ondan iki gün önce de ütümü istemişti ablasıyla ütü yapıp ütülenecek kıyafetler bitireceklerdi. Bende ütü masamla birlikte gönderdim yukarı. Eltimin istekleri hiçbir zaman bitmeyecek sanırım hani bazıları absürd gelse de alıştım sanırım.
daha bir gün öncesinde de bunun esprisini eşime yaparken bugün banyonuzu kullanabilir miyiz mesajı görmem de cabası oldu 😀

neyse bugün de bana ablam gelecekti ben 1 haftadır hastayım hâla da hastayım yani neyse o da bana çorba yapmış ve yemekle uğraşmayayım diye de evindeki yemeklerinden getircekti biz bunu tabii sabahtan konuşmuştuk.

tabii şimdi eltim de böyle yazınca ne diyeceğimi bilemedim ve eltimi arayıp gelip çocukları yıkayabileceğini ama ablamın da uğrayacağını onun için sorun olup olmayacağını sordum.
hani sonuçta belki ablam var diye evime gelip çocuklarını duş aldırmak istemeyebilir. telefonda bana sorun yok benim için falan dedi.

neyse akşam 18.00 gibi ablamla kızı geldi ( 4 yaşında ) sonra saat 18.30 gibi de eltimlerin seslerini duydum ama yukarı çıktılar bende dedim herhalde çocuklarına kıyafet falan alıp öyle inecek.

bu sırada ben gidip banyomu temizlemiştim baya bildğiniz duşakabin dahil tertemiz ettim.

neyse biz oturuyoruz tabi ablamla. Yeğenim de uyuyakalmıştı koltukta. Saat 19.00 oldu gelen giden yok. Sonra ben yazdım tabii abla gelcek misiniz diye..

o da bana yok gelmicem teşekkür ederim yine de sağol falan yazmış.
bende dedim banyoyu hazırlamıştım bende diye..

o da tekrar yazmış ki ; su ısıtıp kovayla yıkarım, maksat o saç kırıntıları gitsin. yarın kombi için gelceklermiş zaten sana da yazamadım ocağa yemek koydum hemen gelince..

bende keşke öyle uğraşmasaydın falan dedim.

o da bana ya şimdi bizimkiler gelince sende vakit geçirmek isteyecekler sende ablam gelcek dedin

onları yukarı çıkarana kadar karnım çatlıyor falan yazmış.

bende dedim evet ablam geldi oturuyorduk ben de seni bekliyordum falan yaptım.

neyse tamam o zaman abla öpüyorum seni dedim çıktım.

Yani sizce yanlış bir şey demiş miyim? Malum bazı insanlar trip atmaya yer arıyor?