merhaba ben 18 yaşındayım ve okulda bazı problemlerim oldu bu konuda danışmak istiyorum ve bilerek ablalarım yazdım çünkü erkekler saçma mesajlar atıyor -_- (lütfen bana yardımcı olun 😭)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yardımcı olabilirim
özelden yazimş
Olur
xperim yetmiyormuş burdan yazim şimdi ben lise son sınıf öğrencisiyim normalde maraşlıyım lakin depremden sonra antalyada orta düzey bi fen lisesinde okumaya başladım yaklaşık 3 yıldır falan burdayım ailem hala maraşta ve okulumdan gerçekten artık nefret etmeye başladım bir çok olay oluyor mesela bazı kızlar beni anlamadığım sebeplerden dolayı sevmiyor ve nedenini bilmiyorum bile ya da ne bilim hakkımda red ettiğim erkeğin bi tanesi canım saçma konuşmuştu işte böyle olaylar oldu ve benden okuldan yavaş yavaş soğumaya başladım. Neyse asıl konuya geleyim
Mesaj kutun kapalı
Ablam bunlar üniversitede de oluyor hatta daha da beter...
şimdi benim yakın olduğumuzu sandığım bi kız vardı ismi defne ben bu kızı çok seviyodum biz bu kızla 11. sınıfta yakın arkadaş olmuştuk daha doğrusu ben öyle sanıyordum neyse ve 11. sınıfta bu kız hakkında bi şe konuşuluyodu bizim sınıfta belkıs diye böyle platin sarı süzme ka**ar bi kız var erkeklerle defne hakkında saçma saçma konuşuyordu konuşma konusuda şu defne sevgilisiyle aynı otelde kalmıştı 10. sınıfta bu defne gitmiş bunu belkısa söylemiş belkısda bunun dedikodusunu yapıyordu bende daha önceden bi erkeğin iftirasına maruz kaldığım için vicdanıma yediremedim söylememeyi ve gittim bu olayı defneye söyledim bide belkıs okulun yarısıyla arkadaş bu arada defnede öyle
Yani %90 öyle ama şanslı bir insansan yaşamazsın, ki 4 yıllık bölümde yaşamamak zor
5 ya da 6 yıllık okuyorsan zaten %100 yaşarsın, yaşamayan yok.
sonra işte defne gitti belkısla yüzleşti belkısda kim dediyse söyle o da benle yüzleşsin demiş sonra gittim bende yüzleştim ben okukuj yurdunda kalıyorum bu arada neyse işte sonrabelkıs tabilide bunu red etti sonra olaylar oldu falan ve herkes şöyle düşündü: belkıs defneyle yakın arkadaştı reyyan (ben) bunların arkadaşlığını kıskandı ve aralarını bozmaya çalıştı yani suçlu ben oldum
İyilik yapayım derken arada sen yandın sanırım
Sende merak eden gelsin sorsun de
Fırsat bulunca patlamamak için belkıs defneyle arkadaş mı oldu yani?
Defnenin nasıl bir midesi var ki bunu kabul ediyor?
defne ınlara değil bana inandı neyse fakat 12. sınıfın başından beri defnede bana karşı bi soğuma seziyotdum hani bilmiyorum öyle hissettiriyordu bu arada benim 11. sınıfta bi arkadaş grubum vardı aynı odada kalıyorduk ve bu kızlar aşırı ses yapıyordu birisi sabah namazına kalkmak için ard arda üç tnae alarm kuruyodu birisi saat üçe kadar ders çalışıp 5’te kalkıyordu falan bende 11-11.30 gibi uyuyup 7.30 da kalkıyodum o yüzden bir türlü anlaşamıyorduk sonra bunlar gene bi hün aşırı ses yaptı bende zaten 11. dınıfın basından beri doluydum sabah sinirli sinirli uyandım sinşrden ağladım falan sonra bu kızlardan öykü dedi ki ilte sen çok hassasın çok hassas davranıyosun vs suçu bana attı bende daha fazla sinirlendim neyse bişey demedim revire gittim yattım okul bitti yurda çıktım bu öykü gene başladı sen çok hassasın demeye bende dedimki öykü kulaklığı takıyosun dünyadan kopuyosun gece ne kadar ses yaptığının farkında olmuyosun dedim ve gerçekten öyleydi kız kulaklığı takıyor böyle odanın içinde dolanıyodu değişik hareketler yapıyodu bo da dedi ki sen öyle düşünüyosun falan bende dedimki öykü bunu nilsusa söylüyo hividarda söylüyo halan bile aöylüyo dedim halan bile söyküyo dedikten sonra ip koptu bu kızın annesiyle babası vefat etti halasıyla bilrikte kalıyor bu kız ben böyle diyince gitmiş herkese ağlayarak reeyan annemle babam öldüğü için benimle dalga heçti bana karalteri bozuk dedi vs herkes saten beni kötü biyiodu anlayacağın
Defne sana inandıysa yanında durup desteklemeli bekısın oyununa karşı.
Yurtta herkes birbirini satıyor. Yerinde olsam kimseyle yakın arkadaş olmam. Mezun olmaya bak sen. Senenin bitmesine ne kaldı şurada.
aonra bu defne olayına geleyim yaklaşık 2 hafta önce şöyle bi olay oldu şimdi ben bizim odada çok ses yapıyolar diye (aksam 11 de yatıp sabah 5 de kalkıyolardı kalktıktan sonra da sakız çiğniyip küzk dinliyolardı bende sinir oluodum işte) boş bi oda vardı 304 orada yatnaya başladım geceleri geceleri de artık sınav öğrencisi olduğum için 12-1 gibi falan yarıypdum ve kimseyi odadan da kovmadım bu arada sonra naz diye bi kız var odaya geldi dedi ki sen bu odaya köklerini mi saldın bu oda senin babanın malı mı vs demeye başladı sırf odada yatıyorum diye neymil hanfendi gece manitasıyla konuşucakmış bende çıkmadım o yüzden odadan sonra gitmiş beni defne ye şikayet etmiş neyse bu gitti geldi bana dedi ki bence sizinkiler artık erken kaşkmıyodur dedi bende beni yalancı sanmasın diye yok gerçekten beşte kalkıyolar falan dedim sonra gel soralarım istersen dedi bende tamam dedim tam kapıyı açtım baktım ki defne karşımda bana diyor ki biz artık saat 7’de kalkmaya başladık bunu sana demiştim zaten dedi ama bana böyle biley demediğinden eminim yani dese ben merak ederim hani neden artık geç kalkıyorlar falan diye anlatabiliyor muyum dedim hani defne sen bana böyle bişey demedin galan fistan oda yok dedim dedi benimde yalan söylediği için sinirim bozuldu ağladım falan neyse bu naz denende odada sadece 1 saat kaldı sonra defolup gitti bi da hiö gelmedi bu 1. olaydı
Defne güvenilir değil
2. olayda şu bu olay perşembe günü oldu şimdi bunlar napıyo biliyomusun saat 6.’ya alarm kuruyolar tamam mı o alarm 7’ye kadar çalıyo bide hem defne hemde ceylin yapıyo bunu duble oluyor bende dedimki arkadaşlar sabah altıda kalkmicaksanız şu alarmları yediye alsanıza dedim neymiş hanfendiler buna alınmış gün boyu benimle konuşmadılar bende knlarla komuşmadım hatta koridorda dedikodumu yaparlerken gördüm neyse saat gece 1 oldu hunlar beni uyuyo sanıyorlar benimhakkımda dalga geçiyorlar işte müzik açsana diyo birisi diğeri diyo ki ‘ya kanka susar mısın rahatsız oluyorum falan diyo bende sinir oldum bi anda kalktım arkadaşlar bi sorun mu var dedim gık diyemediler ilk başta bende tekrardan sordum sonra defne bahane uydurdu yok ilte senle alakalı değil biz aramızda şakalaşıyorduk falan diye
sonra ertesi gğn oldu bunlar benimle konuşmaya çalıştılar bende konuşmadım neyse bugünde ben 304 de yatmıştım defnenin yüzünü görmek istemediğim için sabah kalktım odaya gittim pencere açık plduğu için esinti vardı e hal böyle oluncada kapı çarptı geri neyse ben geri 304’e geçtim kahvaltı zamanı geldi geri odaya geçiyordum tam odada defnenin arkadaşı vardı defne dedi ki reyyan sabah maptı biliyo musun dedi tam ben odaya gitdim sonra gene popiş gibi kaldı falan böyle olaylar kldu ve şu an okulda hiç arkadaşım yok çünkü defnenin çevresi çok geniş ve herkesle benim dedikodumu yaptığı için herkes benden nefret ediyor ve ben defne için o ladar şeg yapmıştım sınıfta zorbalanmayı göze almıştım bunu hak etmedim
Açık konuşayım yurttaki kızların hepsi çöp arkadaşlık anlamında.
Ortam şans işi yani bazen yıllarca ortamı arkadaşı olmayabiliyor insanın.
Zarar görmektense yalnız kal böyle bir ortamda daha iyi.
İletişimini minimuma indir onlarla.
ve yaptığımşey yanlış biliyorum ama yinede yaptım defne hakkımda ne düşünüyor diye merak ettim ve günlüğünü okudum ama defne BENİ GÜNLÜĞÜNE YAZACAK KADAR BİLE HİÇBİ ZAMAN UMURSAMAMIŞ kızın resmen hiçbi zaman umrunda bile plmamısışm yaptığım iyilik nile kızın umrunda olmamış yani ve bu benş paraçparça etti şu an okuldakş kimseyle arkadaş değilim ve hem belkıs hemde defnenin hocalarla arası çok iyi ı yüzden hocalarla bu konuda konuşamıyorum da napıcam bilmiyorum gaptığı iyiliğin karşılık bulamamasına mı yanayım canım yerine konulduğuma mı yanayım arkadaşım olmaamasına mı yanayım herkesin koyuncluk yapmasına mı yanayım hocaların ve okuldakilerin canım canım insanların gö*ünü kaldırmasına mı yanayım neye yanayım bilmiyorum nasıl hareket etmem gerektşpinde bilmiyorum
Abla gibi konuşayım mı seninle
6 ay sonra ortamın tamamen değişecek. Liseden 1-2 arkadaş ya kalıyor ya da kalmıyor geriye.
Seni kurtaracak olan şey derslerin. Seni mutlu edecek olan da emeklerin derslerin. İnsanlara emek verince karşılık bulmama ihtimalin çok yüksek fakat dersler öyle değil.
şu an kendine ne ekersen 4-5 yıl sonra onu biçersin.
Sınavlara çalışıyor musun?
Üzülmenide istemem böyle çöp insanlar için, kalbin temiz belli. İstersen konuşabilirsin benle tabikide , arkadaş oluruz ya da ablan olurum hangisini istersen.
evet çalışıyorum derslerim iyi zaten ama bunlar beni kötü etkiledi bi kaç gündür ağlıyorum
çok memnun olurum ^^
Mesaj kutunu açarsan konuşuruz. Sanada iyi gelir.
nasıl açıcam bilmiyprum ki
açtım sanırım
Profiline bas, sonra "profili düzenle" var ona bas
hallettim mesaj atabilitsin
Evet
özelden yazimi